Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec 250-312 Exam - Cheat-Test.com

Free 250-312 Sample Questions:

Q: 1 Two Backup-to-Disk (B2D) folders are placed in the device pool named Disk Backup Pool. What happens to the backup job when the first folder runs out of available space?
A. The job fails with a "lack of available disk space" error.
B. The job spans to the next B2D folder and completes the backup.
C. The job is placed on hold until space is available on the folder.
D. The oldest backup file is deleted to make room for the rest of the backup.
Answer: B

Q: 2 Which three statements are true about the attributes of a device pool? (Choose three.)
A. The All Available Drives device pool can be deleted.
B. A drive can belong to more than one device pool.
C. A device pool can contain different types of drives.
D. Device priority can be set on a device pool.
E. Multiple backup jobs can be targeted to the same device pool.
Answer: B, C, E

Q: 3 A backup administrator discovers that some backup jobs that ran to tape have failed, but all backup jobs that ran to disk completed successfully. Which action can the backup administrator perform to guarantee that backup jobs will use all available devices?
A. create a device pool
B. enable the device fail-over option
C. enable drive sharing
D. create a shared media pool
Answer: A

Q: 4 What are three methods of copying backup data to tape after backing it up to disk (without running another backup of the client)? (Choose three.)
A. create a duplicate existing backup sets job
B. create a Storage Lifecycle template in a policy
C. create a Duplicate Backup Sets template in a policy
D. create a duplicate backup sets following a job
E. create a backup job with two copies selected
Answer: A, C, D

Q: 5 Which media set property defines the amount of time that data can be added to a piece of media?
A. Append Period
B. Overwrite Protection Period
C. Retention Period
D. Media Update Period
Answer: A

Q: 6 From the Symantec Backup Exec 12 for Windows Servers Administration Console, what are two methods for removing tapes from a robotic library? (Choose two.)
A. create an export job for the tapes you need to export and then remove the tapes from the robotic library portal
B. use the Eject command for the tapes you want to remove and then remove the tapes from the robotic library
C. choose the Initialize Robotic Library Option to dismount the robotic library and then remove the tape
D. use the Remove From Robotic Library option in the Media view and then open the robotic library door to remove the tapes
E. use the Unlock Robotic Library Option in the Devices view and then open the robotic library door to remove the tapes
Answer: A, E

Q: 7 Which setting prevents a Backup-to-Disk folder from using all of the available disk space on the drive?
A. high disk space threshold
B. disk capacity threshold
C. low disk space threshold
D. available space threshold
Answer: C

Q: 8 The targeted device for an existing backup job has failed and must be changed. Which action allows this?
A. change the Device and Media settings in Properties for this job in Job Setup
B. modify the default Device and Media settings for all jobs in the global settings
C. delete the job and create a new one using the original selection list
D. change the Device and Media settings in default Properties for this job in Job Monitor
Answer: A

Q: 9 Which option enables media to be overwritten from an alternate media server without a prompt?
A. Prompt before overwriting imported media option under global Media Management Settings
B. Prompt before overwriting foreign media option under global Media Management Settings
C. Prompt before overwriting Backup Exec and Windows NT media option under global Device Management Settings
D. Prompt before overwriting Backup Exec Archive media option under global Device Management Settings
Answer: A

Q: 10 What is the default setting for concurrent operations to a Backup-to-Disk folder?
A. 1
B. 2
C. 10
D. 16
Answer: A

Q: 11 A backup administrator wants to prevent all allocated and imported media from being overwritten unless moved to the Scratch media set. Which Media Overwrite Protection level should the backup administrator select to accomplish this?
A. None
B. Full
C. Empty
D. Complete
Answer: B

Q: 12 Media is moved from the online location to the offline location. Which effect does the move have on the settings for the Append Period (AP) and Overwrite Protection Period (OPP) of the media that is moved to the offline location?
A. The AP and OPP adopt the settings of the offline media location.
B. The AP and OPP of the media remain in effect.
C. The AP and OPP return to the OEM's default values.
D. The OPP is reset to Infinite-Don't allow overwrite.
Answer: B

Q: 13 Where is a media vault created for offsite storage?
A. Media tab --> Media Location --> New Media Vault
B. Media tab --> Media Set --> New Media Set
C. Devices tab --> Robotic Libraries --> Export Expired Media
D. Devices tab --> Robotic Libraries --> Configure Partitions
Answer: A

Q: 14 Which two display the device driver being used for a tape drive? (Choose two.)
A. BEDiag
B. Backup Exec GUI
C. Windows Device Manager
D. BEUtility
E. MSConfig
Answer: A, C

Q: 15 How is software compression processed when using encryption?
A. Data is compressed and then encrypted.
B. Data is encrypted and then compressed.
C. Data is uncompressed and then encrypted.
D. Data is uncompressed and then unencrypted.
Answer: A

Q: 16 Which two are supported items in a device pool? (Choose two.)
A. remote disk drive
B. media sets
C. stand-alone tape drive
D. cascaded drive pool
E. Backup-to-Disk folder
Answer: C, E

Q: 17 Which three methods are used to immediately place a tape into the Scratch media set? (Choose three.)
A. scan media
B. quick erase media
C. rename media
D. label media
E. move to scratch
Answer: B, D, E

Q: 18 Which two utilities can be used for device diagnostics? (Choose two.)
A. Tracer
B. SgMon
C. BEUtility
D. Tapeinst
E. BeGather
Answer: A, B

Q: 19 Tape MONDAY12 is allocated. The Append Period has expired and the Overwrite Protection Period (OPP) expires in one week. A label operation has been performed to re-label the tape to MKT0001. What happens next?
A. A random pattern of zeros and ones are written across the surface of the media, rendering it blank.
B. A label applies a new name to a piece of media and the header of the tape is changed to the new name, rendering it blank.
C. The tape retains its label and data until its OPP is expired.
D. The header is erased and the tape is moved into the Scratch media set.
Answer: B

Q: 20 Which three statements are true about the rename operation for a piece of media? (Choose three.)
A. For a rename operation, the new label is written to the piece of media during the next overwrite operation.
B. For a rename operation, the new label is immediately written to the piece of media.
C. Renaming enables you to change the name of the piece of media without losing the current data on the piece of media.
D. Renaming causes the piece of media to immediately be overwritten with the new name, and all data on the piece of media is lost.
E. When a renamed non-barcoded piece of media is moved to another media server, the piece of media is automatically moved to the Imported media set.
F. When a renamed non-barcoded piece of media is moved to another media server, the piece of media is automatically moved to the Catalog media set.
Answer: A, C, E

Q: 21 Which action can a backup administrator take to ensure that Symantec Backup Exec 12 for Windows Servers avoids using a specific tape device?
A. change the status of the device to Down
B. change the status of the device to Offline
C. change the status of the device to Paused
D. change the status of the device to Inactive
Answer: C

Q: 22 Under which two modes can Symantec tape device drivers be installed? (Choose two.)
A. System
B. Administrator
C. Kernel
D. User
E. Virtual
Answer: C, D

Q: 23 The only backup device a company has is a robotic library installed on a Storage Area Network. The CEO of the company wants to create backups of confidential data and send the tapes off-site. The backup administrator must configure these confidential backups to be written to a separate tape. The backup administrator must know which tapes contain the backups so the tapes can be pulled and sent off-site. What should the backup administrator do to accomplish this?
A. configure the confidential backup jobs to automatically eject the media when the backup job is done
B. set up a duplicate backup job to copy the confidential backup to the mail slot portal on the robotic library
C. use robotic library partitioning to set up a separate slot in the library to write the confidential backups
D. use the robotic library inventory to locate the tapes that were used for the confidential backups
Answer: C

Q: 24 A customer is taking media offsite each day. The customer wants to increase the amount of time to wait from when the media is allocated and when it is sent to the vault. Where can this property be changed?
A. Media Rules properties
B. Time Rules properties
C. Vault Rules properties
D. Wait Rules properties
Answer: C

Q: 25 Given a default installation for Symantec Backup Exec 12 for Windows Servers. What are the two job property defaults established during the installation? (Choose two.)
A. All backup jobs created are targeted to the Keep Data Infinitely media set.
B. All inventoried media will be allocated to the Keep Data Infinitely media set.
C. Append and Overwrite Protection Periods for the Keep Data Infinitely media set are set to None.
D. Append and Overwrite Protection Periods for the Keep Data Infinitely media set are set to Infinite.
E. All cataloged media will be allocated to the Keep Data Infinitely media set.
Answer: A, D

Q: 26 A backup job fails when targeting a Backup-to-Disk folder. Which three conditions would cause a backup-to-disk device to show as being offline? (Choose three.)
A. The folder is on a RAID array.
B. The target disk is on a NAS device.
C. The directory is set for read-only.
D. The device has been disconnected.
E. The drive used has run out of available disk space.
Answer: C, D, E

Q: 27 A robotic library appears in the Symantec Backup Exec 12 for Windows Servers Administration Console, but the four tape drives fail to display under the Robotic Library and Stand-alone Drives sections of the Devices view. The four tape drives also fail to appear under the Tape Devices branch of the Device Manager. What are three possible causes for the missing devices? (Choose three.)
A. The robotic library is unsupported by Windows.
B. The Library Expansion Option license is missing.
C. Multiple LUN support is disabled on the host bus adapter.
D. Power to the devices is disconnected.
E. Cables to the devices are disconnected.
Answer: C, D, E

Q: 28 What happens when you run Update Vault using Wizard in Symantec Backup Exec 12 for Windows Servers (Backup Exec)?
A. moves media to the Imported media set
B. moves media to the Foreign media set
C. changes the Overwrite Protection Period to Infinite
D. changes the media location in the Backup Exec interface
Answer: D

Q: 29 In which pool are concurrent operations unavailable?
A. Cascaded device pool
B. Tape device pool
C. Disk device pool
D. Media Server device pool
Answer: A

Q: 30 Which compression type produces the least network traffic in a multi-server backup environment?
A. compression with de-duplication
B. software compression
C. hardware compression
D. compression with encryption
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved