Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec 250-101 Exam - Cheat-Test.com

Free 250-101 Sample Questions:

Q: 1 Which heuristic technology does Symantec AntiVirus use?
A. Q-Factor
B. Bloodhound
C. pattern matching
D. regular expression
Answer: B

Q: 2 Which Symantec Client Security component is a minimum deployment requirement for a managed environment ?
A. LiveUpdate Administrator
B. Central Quarantine server
C. Quarantine Console snap-in
D. Symantec Client Security server
Answer: D

Q: 3 What is a benefit of Symantec Client Security Secure Port technology?
A. e liminates port scanning from external hackers
B. blocks connection requests for Trojan Horse ports
C. blocks port scans by blocking outbound RST packets
D. validates inbound traffic against the Symantec signature database
Answer: B

Q: 4 Which business problem does Symantec AntiVirus mitigate?
A. users visiting offensive websites
B. malware leading to loss of assets
C. hackers attacking ports on a web server
D. employees wasting time handling spam
Answer: B

Q: 5 Which Symantec Client Security component pushes configuration s and updated virus definition s to managed clients?
A. Central Quarantine
B. LiveUpdate Administrator
C. Symantec Client Security server
D. Symantec Client Firewall Administrator
Answer: C

Q: 6 Your company is running Norton AntiVirus Corporate Edition version 7.5, and you intend to upgrade to Symantec AntiVirus 9.0 or later. Which task must you perform first?
A. uninstall Norton AntiVirus clients
B. upgrade Norton AntiVirus clients
C. uninstall Norton AntiVirus servers
D. upgrade Norton AntiVirus servers
Answer: C

Q: 7 What is the purpose of the Norton AntiSpam "Yahoo! Mail and Yahoo! Mail Plus Filtering" feature?
A. deletes spam email in your Yahoo! email account
B. forwards spam email to Symantec Security Response
C. adds addresses received by Yahoo! Mail to your Blocked List
D. moves spam email to a separate folder in your Yahoo! email account
Answer: D

Q: 8 Which two Symantec Client Security components can you install remotely to help reduce operating costs? (Choose two.)
A. Central Quarantine
B. Symantec Client Firewall
C. Symantec Client Security client
D. Symantec Client Security server
Answer: C, D

Q: 9 You are preparing to deploy Symantec AntiVirus. Which task must you perform before you install the Symantec System Center console on a computer running Windows NT 4.0 Workstation SP5?
A. run LiveUpdate
B. upgrade JRE to 1.3.1
C. upgrade the Windows operating system
D. upgrade Windows NT to Service Pack 6a
Answer: C

Q: 10 Which Symantec AntiVirus management component must you install to centrally manage antivirus protection?
A. Symantec AntiVirus snap-in
B. Symantec AntiVirus Client Administrator
C. Symantec Central Security Administrator
D. Symantec Enterprise Security Administrator
Answer: A

Q: 11 Wh at must you enable on a target computer before you perform a Symantec AntiVirus Web installation?
A. ActiveX
B. Cookies
C. JavaScript
D. Java Runtime Environment
Answer: A

Q: 12 Which Symantec System Center context should you select to configure quarantine options for assigned clients ?
A. client
B. server
C. client group
D. system hierarchy
Answer: C

Q: 13 Which resource provides a record of Symantec Client Security virus events including the response taken?
A. Scan History
B. Event History
C. Threat History
D. Virus Sweep History
Answer: C

Q: 14 Your office has the following computer systems: 100 Windows XP Professional 50 Windows NT4.0 25 W indows 95 1 Windows 98 How many systems in your office can you protect with Norton AntiSpam?
A. 26
B. 75
C. 101
D. 151
E. 175
Answer: C

Q: 15 Which Symantec System Center context should you select to configure Quarantine options for unassigned clients?
A. client
B. server
C. client group
D. system hierarchy
Answer: B

Q: 16 Which Symantec System Center context should you select to configure Virus Sweep for a server and the clients that it manages?
A. server
B. client group
C. server group
D. primary server
E. system hierarchy
Answer: A

Q: 17 Which Norton AntiSpam feature lets you add the recipients of your email to the Allowed List?
A. Self-training
B. Custom Spam Rules
C. Client Address Importer
D. Integration with Email Programs
Answer: A

Q: 18 Where would you copy the grc.dat file to change the parent server of a managed client without reinstalling the client software?
A. from the old server to the client
B. from the new server to the client
C. from the client to the new server
D. from the old server to the new server
Answer: B

Q: 19 What does the Symantec System Center Discovery Service use to discover client computers?
A. UCP
B. Ipconfig
C. Intel PDS
D. Net Discover
Answer: C

Q: 20 Which Symantec Client Security component pushes updated virus definitions to an infected computer?
A. Central Quarantine
B. LiveUpdate Administrator
C. Symantec System Center console
D. Symantec Client Firewall Administrator
Answer: A

Q: 21 Which two data containers does Auto-Protect continuously scan for viruses as they are read or written to a client? (Choose two.)
A. file data
B. email data
C. data packets
D. encrypted files
Answer: A, B

Q: 22 Which Symantec System Center component is installed by default?
A. LiveUpdate server
B. Quarantine Console snap-in
C. Symantec Firewall Administrator
D. Symantec Client Firewall snap-in
Answer: D

Q: 23 Which webmail service does Norton AntiSpam filter?
A. AOL
B. GMail
C. Yahoo
D. Netscape
Answer: C

Q: 24 When should you run a Symantec System Center Virus sweep?
A. during a virus outbreak
B. when all users are online
C. before updating security policies
D. when you detect high network traffic
Answer: A

Q: 25 You are deploying Norton AntiSpam to all client computers in your office. All client computers are running Windows NT 4.0 with Internet Explorer 5. 0 . Which task should you perform on each client computer before deploying Norton AntiS p am?
A. install Service Pack 6a
B. upgrade Internet Explorer to 5.5
C. upgrade Internet Explorer to 5.5 SP2
D. upgrade the operating system to Windows XP Professional
Answer: D

Q: 26 Which three administrative operations can you perform using the Symantec System Center Console? (Choose three.)
A. update virus definitions
B. install antivirus protection on clients
C. manage Symantec AntiVirus clients
D. uninstall antivirus protection on clients
Answer: A, B, C

Q: 27 Which Norton AntiSpam feature notifies you when new updates are available?
A. System Doctor
B. Update Monitor
C. Automatic LiveUpdate
D. Alert Management System (AMS)
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved