Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CompTIA 220-302 Exam - Cheat-Test.com

Free 220-302 Sample Questions:

1. Which three file systems does Windows Me support? (Select THREE)
A.CDFS
B.FAT16
C.FAT32
D.NTFS
E.HPFS (high performance file system)
Answer: ABC

2. Which text mode Windows XP utility allows for the creation and management of disk partitions?
A.FDISK
B.FORMAT
C.DISKPERF
D.DISKPART
Answer: D

3. What is the maximum number of logical hard drives that can be set up in Windows 98?
A.26
B.24
C.23
D.22
Answer: C

4. Which of the following will allow modification of the Startup folder in Windows 98 SE?
A.SYSEDIT
B.REGEDIT32
C.MSCONFIG
D.SCANREG
Answer: C

5. An A+ Professional formats a drive with FAT32 instead of NTFS during a Windows 2000 installation. Which utility allows the technician to change the file system without re-installing Windows?
A.CHANGE
B.FORMAT
C.CONVERT
D.MAKEFS
Answer: C

6. An incremental backup:
A.is a full backup of all files.
B.is the same as a differential backup.
C.is a backup of only files that have increased in size.
D.is a backup of all files that have the archive bit turned on.
Answer: D

7. How is an ERD created in Windows 2000?
A.Start, Run, type in RDISK
B.Start, Run, type in ERD
C.Start, Programs, System Tools, Backups, Create ERD
D.Start, Settings, Control Panel, Add Remove Programs, Windows Components, Create ERD
Answer: C

8. Where can the Driver Signing options in Windows 2000 be changed?
A.Control Panel | Add / Remove Hardware
B.Control Panel | Administrative Tools | Device Signing
C.My Computer | C:\WINNT\SYSTEM32
D.Control Panel | System | Hardware | Driver Signing
Answer: D

9. Which operating system incorporates a program that protects Windows against potentially problematic drivers?
A.Windows NT Workstation
B.Windows 98
C.Windows Me
D.Windows XP
Answer: D

10. A user runs an application on a Windows 2000 Professional computer. After a short time, the application crashes with no error message. Where should the user look to find the cause?
A.C:\WINNT\SYSTEM32\EVENTLOG.CSV
B.Dr. Watson
C.C:\WINNT\SYSTEMLOG.ERR
D.C:\ERRORLOG.TXT
Answer: B

11. A technician is unsuccessful booting to the CD-ROM to resolve a problem with Windows 2000 Professional. Which of the following are possible reasons why this did NOT work? (Select TWO)
A.The BIOS is not set to boot from CD-ROM.
B.The CD-ROM drive is not "El Torito compliant."
C.The technician cannot boot from CD-ROM with Windows 2000 Professional.
D.The technician must boot from a floppy disk first.
Answer: AB

12. What does the error "General Protection Fault" indicate?
A.An application tried to access an area in RAM it is not allowed to use.
B.The Windows operating system is corrupted and requires reloading.
C.The system board is faulty.
D.RAM is faulty.
Answer: A

13. Which file can be used for DNS name resolution if a DNS server is NOT available?
A.LOOKUP
B.NAMES
C.HOSTS
D.LMHOSTS
Answer: C

14. Which Internet protocol encrypts and decrypts user page requests, as well as the pages that are returned by a web server using SSL?
A.NNTP
B.FTP
C.HTTP
D.HTTPS
Answer: D

15. In Windows XP, which of the following files are needed to prepare an emergency bootable disk?
A.IO.SYS; Ntdetect.com and CONFIG.SYS
B.MSDOS.SYS; Ntoskernel and Ntdetect.com
C.Ntldr; Boot.ini and Ntdetect.com
D.Ntoskernel; Boot.ini and Ntdetect.com
Answer: C

16. In Windows XP, which of the following commands should be used in the Recovery Console to repair a boot sector?
A.FORMAT
B.FIXBOOT
C.FIXMBR
D.ATTRIB
Answer: B

17. Which of the following BEST describes a Service Level Agreement (SLA)?
A.A document that is included with a resume to describe the capabilities of a technician when looking for work.
B.A set of rules that determines the actions that network users are authorized to take.
C.A written agreement between a service organization and customers that describes the services provided.
D.A document that describes what IT technicians should expect from software and hardware vendors.
Answer: C

18. A technician is attempting to install Windows XP but the computer will not boot from the Windows XP CD. A technician should FIRST check:
A.the functionality of the hard drive.
B.that the boot order is set correctly in the BIOS.
C.that the computer meets the minimal hardware requirements.
D.the functionality of the floppy disk drive.
Answer: B

19. A Windows swap file:
A.is part of System Restore that swaps one restore point for another.
B.works with the CPU cache to speed up the next expected process.
C.is used to swap one driver for another when a technician is utilizing the Rollback Driver feature.
D.allows the computer to use more memory than is physically available in the computer.
Answer: D

20. Which of the following TCP/IP Protocol Suite Transport and ports does TFTP use as a default?
A.TCP:96
B.UDP:96
C.TCP:69
D.UDP:69
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved