Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Riverbed 201-01 Exam - Cheat-Test.com

Free 201-01 Sample Questions:

Q: 1
Configuring the Cascade appliance to use RADIUS for authentication/authorization involves which of the following tasks (in no particular order): (Select 4)
A. User Name
B. Specify the IP address of the RADIUS server
C. Port number
D. Password
E. Authentication protocol
F. Shared secret of each RADIUS server
Answer: B,C,E,F

Q: 2
To organize hosts into logical arrangements what is important to configure on Cascade Profiler?
A. Host Baseline Profiles
B. Custom Port Definitions
C. Host Groupings
D. Mitigation Configuration
Answer: C

Q: 3
What are the ways Cascade Profiler can graphically depict response times in the GUI?
A. In Overall Traffic Graphs
B. In Connection Graphs
C. In Dashboard Line Graphs
D. In Overall Traffic Graphs and in Connection Graphs
Answer: D

Q: 4
What are some reports Cascade Profiler provides to benefit WAN management?
A. WAN Optimization Benefits reports, Breakdown of business versus non-business application reports, QOS reports by interface and/or application.
B. WAN Optimization of all TCP protocols with more specific optimization of over 50 TCP Applications.
C. WAN reporting of TCP Protocols.
D. QOS shaping, User-based policies that will block not compliant traffic, WAN optimization reporting.
Answer: A

Q: 5
What are the types of content blocks available to view “Events” on the Cascade Profiler dashboard? (Select 2)
A. Security Events
B. Performance and Availability Events
C. Current Events
D. Unacknowledged Events
E. Public Events
F. Private Events
G. Per User Events
H. Per IP Address Events
Answer: C,D

Q: 6
How does the Cascade Profiler determine the optimization levels achieved for WAN Optimization reports?
A. Compare the amount of traffic crossing a LAN interface to the corresponding traffic crossing an optimized WAN interface.
B. Compare updates received via SNMP from Steelhead optimization devices with router devices.
C. The Cascade Profiler cannot determine optimization levels.
D. Through manual entry of levels achieved.
E. Compare updates received via flows from Steelhead optimization devices with router devices.
Answer: A

Q: 7
Which of the following are differences between the Cascade Sensor and the Cascade Shark appliances? (Select 2)
A. Cascade Shark appliance can monitor 10GE interface traffic but Cascade Sensor cannot.
B. Cascade Sensor can provide flow data to Cascade Profiler but Cascade Shark appliance cannot.
C. Cascade Shark appliance has much higher write-to-disk rates than the Cascade Sensor and is
the appropriate appliance when packet capture is the primary requirement.
D. Cascade Sensor can recognize the application type by its DPI signature database but Cascade Shark appliance cannot.
Answer: C,D

Q: 8
In a Cascade deployment with Sensor and Profiler, what information does the Application Performance Policy report show? (Select 4)
A. Number of connections per second
B. Average Response time
C. TCP resets
D. CPU and memory utilization of server
E. TCP retransmission
F. Number of jumbo frames
Answer: A,B,C,E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved