Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Zend Technologies 200-500 Exam - Cheat-Test.com

Free 200-500 Sample Questions:

1. You work for a shared hosting provider, and your supervisor asks you to disable user scripts to dynamically load PHP extensions using the dl() function. How can you do this? (Choose 2)
A. Set enable_dl to Off in the server's php.ini configuration file.
B. Add dl to the current value of disable_functions in the server's php.ini configuration file.
C. Add dl to the current value of disable_classes in the server's php.ini configuration file.
D. Write a custom function called dl(), save it under the name prepend.inc and then set the auto_prepend_file directive to prepend.inc in php.ini.
Answer: AB

2. Which of the following statements is NOT true?
a) Class constants are public
b) Class constants are being inherited
c) Class constants can omit initialization (default to NULL)
d) Class constants can be initialized by consts
A. a)
B. b)
C. c)
D. d)
Answer: C

3. Type hinting in PHP allows the identification of the following variable types: (Choose 2)
A. String
B. Integer
C. Array
D. Any class or interface type
Answer: CD

4. How many elements does the $matches array contain after the following function call is performed?
preg_match('/^(\d{1,2}([a-z]+))(?:\s*)\S+ (?=200[0-9])/', '21st March 2006', $matches);
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: C

5. Given the following code, what will be the value of $a?
$a = array('a', 'b');
array_push($a, array(1, 2));
A. array('a', 'b', 1, 2)
B. array(1, 2, 'a', 'b')
C. array(array(1, 2), 'a', 'b')
D. None of the above
Answer: D

6. Which of the following filtering techniques prevents cross-site scripting (XSS) vulnerabilities?
A. Strip all occurrences of the string script.
B. Strip all occurrences of the string javascript.
C. Enable magic_quotes_gpc.
D. None of the above.
Answer: D

7. Identify the security vulnerability in the following example:
1 <?php
2 echo "Welcome, {$_POST['name']}.";
3 ?>
A. SQL Injection
B. Cross-Site Scripting
C. Remote Code Injection
D. None of the above
Answer: B

8. How many times will the function counter() be executed in the following code?
function counter($start, &$stop)
{
if ($stop > $start)
{
return;
}
counter($start--, ++$stop);
}
$start = 5;
$stop = 2;
counter($start, $stop);
A. 3
B. 4
C. 5
D. 6
Answer: C

9. When a class is defined as final it:
A. Can no longer be extended by other classes.
B. Means methods in the class are not over-loadable.
C. Cannot be defined as such, final is only applicable to object methods.
D. Is no longer iteratable.
Answer: A

10. Which parts of the text are matched in the following regular expression?
1 <?php
2 $text = <<<EOT
3 The big bang bonged under the bung.
4 EOT;
5
6 preg_match_all('@b.n?g@', $text, $matches);
7 ?>
A. bang bong bung
B. bang bonged bung
C. big bang bong bung
D. big bang bung
Answer: C

11. Which of the following can be registered as entry points with a SoapServer instance (choose 3):
A. A single function
B. A single method from a class
C. Multiple functions at once
D. All methods from a class
E. All classes defined in a script
Answer: ACD

12. What DOMElement method should be used to check for availability of a
non-namespaced attribute?
A. getAttributeNS()
B. getAttribute()
C. hasAttribute()
D. hasAttributeNS()
Answer: C

13. Which of the following data types is implicitly passed by reference in PHP 5 while it is passed by value in PHP 4?
A. Class
B. String
C. Object
D. Array
Answer: C

14. What is the content of $c after the following code has executed?
$a = 2;
$b = 3;
$c = ($a++ * ++$b);
A. 0
B. 5
C. 8
D. 4
Answer:C

15. Which options do you have in PHP to set the expiry date of a session?
A. Set the session.duration directive in php.ini
B. Set session cookie expiry date locally via session_set_cookie_params()
C. Set session expiry date locally via session_cache_expire()
D. None of the above
Answer: D

16. A script residing at http://example.com/phpcert/cookies.php contains the following code:
1 <?php
2 setcookie('name1', 'value1', time() + 60*60*24, '/');
3 setcookie('name1', 'value2');
4 ?>
The web browser is configured to accept all cookies. How many cookies will be
set by this script?
A. 0
B. 1
C. 2
D. 3
Answer: C

17. You analyze the code of a collegue and see, it uses the function strcasecmp. You try it out to see what it does and use the following function call:
strcasecmp('hello my dear!', 'Hello my DEAR!');
The function call returns "0". What does that mean?
A. String 1 is less than string 2.
B. The strings are considered equal.
C. String 2 is less than string 1.
D. The strings have equal length.
Answer: B

18. What is the output of the following script?
1 <?php
2 class a
3 {
4 public $val;
5 }
6
7 function renderVal (a $a)
8 {
9 if ($a) {
10 echo $a->val;
11 }
12 }
13
14 renderVal (null);
15 ?>
A. A syntax error in the function declaration line
B. An error, because null is not an instance of 'a'
C. Nothing, because a null value is being passed to renderVal()
D. NULL
Answer: B

19. REST is a(n) ...
A. Web service protocol similar to SOAP with a strict XML schema.
B. Principle to exchange information using XML and HTTP.
C. API to get information from social networking sites.
Answer: B

20. What is the output of the following code?
echo 0x33, ' monkeys sit on ', 011, ' trees.';
A. 33 monkeys sit on 11 trees.
B. 51 monkeys sit on 9 trees.
C. monkeys sit on trees.
D. 0x33 monkeys sit on 011 trees.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved