Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Isilon 200-047 Exam - Cheat-Test.com

Free 200-047 Sample Questions:

Q: 1
How many NAS heads can an Isilon cluster support?
A. 1
B. 2
C. 4
D. None. Isilon cluster do not use NAS heads.
Answer: D

Q: 2
Legacy LDAP does not allow what action on passwords?
A. Encryption of passwords
B. Unencrypted passwords
C. Transfer of passwords to windows clients
D. Reading of passwords by windows clients
Answer: A

Q: 3
How many Accelerator nodes are recommended per NL node in a cluster?
A. 4 NL nodes for the first Accelerator and 3 NL nodes for each additional accelerator
B. 3 NL nodes for the first Accelerator and 3 NL nodes for each additional accelerator
C. 5 NL nodes for the first Accelerator and 3 NL nodes for each additional accelerator
D. 4 NL nodes for the first Accelerator and 4 NL nodes for each additional accelerator
E. 3 NL nodes for the first Accelerator and 4 NL nodes for each additional accelerator
Answer: A

Q: 4
Select the standard ACL policies options? (Choose 4)
A. SMB only
B. UNIX only
C. Balanced
D. NFS only
E. Windows Only
F. Manual Configuration
Answer: B,C,E,F

Q: 5
When a file is saved to an Isilon cluster, which node creates the data and parity stripes?
A. The stripes are assigned to two separate nodes for calculation.
B. The node connected to the client.
C. The node with the least amount of read / write activity.
D. All nodes use Round Robin to take turns calculating the stripes.
Answer: B

Q: 6
Which of the following is the Active Directory domain identifier used by an Isilon cluster when allocating SIDs?
A. I-1-144-1
B. I-1-20-2
C. S-1-22-1
D. S-1-20-2
Answer: C

Q: 7
A customer would like a new Isilon cluster. There are two requirements, which are long term storage for data files and video files that need to be edited. What two node types best serve these needs? (Choose 2)
A. S200
B. S400
C. X400
D. NL400
Answer: A,D

Q: 8
A customer needs to prevent accidental deletion or alteration of critical or archived data. They have used a WORM storage setup in the past, but are not required to be WORM compliant. What Isilon license would enable them to have this type of feature?
A. SmartConnect
B. SmartLock
C. SmartSecure
D. SmartCache
Answer: B

Q: 9
Which of the following is supported by NFSv4 on an Isilon cluster? (Choose 3)
A. Oplocks
B. State
C. Windows ACLs
D. TCP
E. UDP
F. NLM
G. Byte range locks
Answer: B,C,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved