Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Isilon 200-045 Exam - Cheat-Test.com

Free 200-045 Sample Questions:

Q: 1 Which of the following methods can be used to verify connectivity to a LDAP directory server? (Choose 1)
A. From the command line of a node, use the "ldapsearch" utility.
B. From the command line of a node, enter "isi ldap config". Pick menu option 3 "Check server connectivity".
C. From the WebAdmin of a node, go to "File System" / "Directory Services" / "LDAP Services". Click "Check server connectivity"
D. From the command line of a node, enter "isi_ldap_check".
Answer: A

Q: 2 Which of the following statements best describe the use of SNMP with an Isilon cluster? (Choose 2)
A. The cluster can be configured via SNMP
B. The cluster can generate SNMP traps based on Alerts
C. The cluster can generate SNMP traps based on configuration file changes
D. The cluster can be monitored via SNMP
E. The file system can be browsed via SNMP
Answer: B, D

Q: 3 Which of the following statements best describes the benefits of the file system journal in OneFS? (Choose 1)
A. The file system journal is used for coalescing writes before committing them to disk.
B. The file system journal is used to store metadata about the file system in a reliable way.
C. The file system journal is used to permit multiple threads to commit writes to the same file.
D. The file system journal is used to ensure the consistency of the file system.
Answer: D

Q: 4 You have a three node cluster with SmartConnect configured. Which of the following is a correct statement in regard to the SmartConnect virtual IP? (Choose 1)
A. The SmartConnect virtual IP is active on the highest-numbered node of the cluster. If that node fails, the virtual IP will move to node 1.
B. The SmartConnect virtual IP is active on node 1. If node 1 fails, the virtual IP will move to node 2.
C. The SmartConnect virtual IP is active on all nodes of the cluster.
D. The SmartConnect virtual IP moves dynamically between nodes of the cluster based on node performance.
Answer: B

Q: 5 You have a three node cluster. The AutoBalance phase of the restriper is running. A disk drive fails. Which of the following best describes the cluster's response to this failure? (Choose 1)
A. The AutoBalance phase of the restriper completes. Once AutoBalance is finished, the FlexProtect phase of the restriper runs to repair data from the disk failure.
B. The AutoBalance phase of the restriper is cancelled. The Collect phase of the restriper runs to repair data from the disk failure. After Collect completes, AutoBalance is start.
C. Since the AutoBalance phase of the restriper is already running, it will repair data from the disk failure.
D. The AutoBalance phase of the restriper is cancelled. The FlexProtect phase of the restriper runs to repair data from the disk failure. After FlexProtect completes, AutoBalance is started
Answer: D

Q: 6 Which command line tool is used to manage replacing a failed disk drive? (Choose 1)
A. The "isi devices" tool
B. No command line tool is used - replaced drives are detected automatically by the node.
C. The "isi config" tool
D. The "isi disks" tool
Answer: A

Q: 7 You have a three node cluster configured with +1, and are preparing to add a fourth node. Which of the following describes the impact of adding the fourth node in regard to file striping? (Choose 1)
A. Files were striped 2+1 with three nodes, and will now be striped 3+1 with four nodes.
B. Files were striped 2+1 with three nodes, and will now be striped 2+1 with four nodes.
C. There is no impact to file striping for existing data, but new data will be striped 3+1
D. Files were striped 2+1 with three nodes, and will now be striped 2+2 with four nodes.
Answer: A

Q: 8 Which of the following commands can be used to start the FlexProtect phase of the restriper? (Choose 1)
A. Enter "isi config", then "flexprotect start"
B. Enter "isi config", then "restripe start flexprotect"
C. "isi restripe start flexprotect"
D. "isi flexprotect start"
Answer: C

Q: 9 You have a three node IQ 3000 cluster. How many phases of the restriper can be active at one time? (Choose 1)
A. Three phases of the restriper can be active at one time.
B. Only one phase of the restriper can be active at one time.
C. Six phases of the restriper can be active at one time.
D. Nine phases of the restriper can be active at one time
Answer: B

Q: 10 SnapShotIQ is configured with default settings. You take a one-time snapshot called "test" of the "/ifs/data" directory. In which of the following ways can you access this snapshot? (Choose 2)
A. Via the "/ifs/.snapshot/test" directory
B. Via the "/snapshots/data" directory
C. Via the "/ifs/data/.snapshot/test" directory
D. Via the "/ifs/data/copies" directory
Answer: A, C

Q: 11 SyncIQ throttle limits can be applied on a per-replication policy basis. (True/False)
A. True
B. False
Answer: B

Q: 12 Which of the following nodes has the highest ratio of performance per TB of storage? (Choose 1)
A. IQ 3000
B. IQ 6000
C. IQ 1920
D. EX 6000
Answer: C

Q: 13 Which of the following statements about SmartConnect Advanced is NOT correct? (Choose 1)
A. SmartConnect supports CIFS failover
B. SmartConnect supports NFS failover
C. SmartConnect allows individual nodes to be included or excluded from zones
D. SmartConnect is based on standard DNS
Answer: A

Q: 14 You have a five node IQ 1920 cluster protected with +1. How many nodes of the cluster have to be up in order for OneFS to allow writes to the file system? (Choose 1)
A. At least four nodes must be up
B. At least two nodes must be up
C. At least three nodes must be up
D. All five nodes must be up
Answer: C

Q: 15 Which of the following best describes the expected behavior when attempting to add a node running OneFS 4.5 to a cluster running OneFS 4.1? (Choose 1)
A. The node will be joined to the cluster.
B. You will be prompted to upgrade the cluster.
C. You will be prompted to either upgrade the cluster, or downgrade the node
D. You will be prompted to downgrade the node.
Answer: C

Q: 16 You have a three node cluster. One node fails, and is in a "DOWN" state. How will the restriper respond to this situation? (Choose 1)
A. The FlexProtect phase of the restriper will start automatically
B. The AutoBalance phase of the restriper will start automatically
C. The Collect phase of the restriper will start automatically
D. No phase of the restriper will start automatically
Answer: D

Q: 17 Which of the following best describes OneFS's NIC redundancy feature? (Choose 1)
A. NIC redundancy allows dynamic IP routing to occur between default gateways accessible via the
External-1 and External-2 networks.
B. NIC redundancy allows External-1 and External-2 to be aggregated into one logical link, so that either NIC can fail without interrupting external network access.
C. NIC redundancy allows External-1 and External-2 to be utilized in an Active/Passive failover mode.
D. NIC redundancy allows clients to connect to the same file sharing protocols via either External-1 or External-2.
Answer: B

Q: 18 You have a cluster with the SnapshotIQ module licensed. The ability for users to view and access the ".snapshot" directories can be controlled per protocol. (True/False)
A. True
B. False
Answer: A

Q: 19 The client workstations on your network are configured to use DNS server 10.10.10.1, which is authoritative for the domain "isilon.com". You would like to configure SmartConnect with a zone named "cluster.isilon.com". Your SmartConnect virtual IP is 10.10.10.100.
Which of the following statements is most accurate in regard to DNS and SmartConnect? (Choose 1)
A. The DNS server 10.10.10.1 must be configured with a delegation (NS) record delegating
"cluster.isilon.com" to the SmartConnect virtual IP 10.10.10.100.
B. The DNS server 10.10.10.1 must be configured with a host (A) record resolving "cluster.isilon.com" to the SmartConnect virtual IP 10.10.10.100.
C. In order to utilize SmartConnect, the client workstations must be configured to use 10.10.10.100 as their DNS server.
D. The SmartConnect service must be configured to use 10.10.10.1 as its DNS server
Answer: A

Q: 20 Which of the following commands can be used to view the status of restripe operations? (Choose 2)
A. "isi status"
B. "isi config"
C. "restripe status"
D. "isi restripe"
Answer: A, D

Q: 21 Which of the following best describes the purpose of the SmartConnect zone name? (Choose 1)
A. The SmartConnect zone name is the fully-qualified domain name of the SmartConnect virtual IP.
B. The SmartConnect zone name is an informational name to describe the SmartConnect zone.
C. The SmartConnect zone name is the fully-qualified domain name that clients will connect to.
D. The SmartConnect zone name is the name of the Windows share associated with the SmartConnect zone.
Answer: C

Q: 22 Which of the following best describes the functionality of the "winbind" service? (Choose 1)
A. The "winbind" service runs periodically to verify Windows ACL information.
B. The "winbind" service communicates with Active Directory domain controllers in regard to authentication requests.
C. The "winbind" service queries Windows file servers to check share permissions.
D. The "winbind" service is Isilon's implementation of the Common Internet File System (CIFS) protocol
Answer: B

Q: 23 You have a three node cluster, with node 3 showing a state of "DOWN" in "isi status" output. Which of the following are possible causes for this state? (Choose 2)
A. Node 3 has lost power
B. Node 3 has lost a disk drive
C. Node 3 has lost two or more disk drives
D. Node 3's internal network cable is unplugged
E. Node 3 has too many clients connected concurrently
Answer: A, D

Q: 24 You have a five node IQ 6000 cluster, and are planning to add EX 6000 nodes to the cluster. What is the proper ratio of EX 6000 nodes to IQ 6000 nodes? (Choose 1)
A. At least three IQ 6000 nodes must have EX 6000 nodes attached
B. One EX 6000 node per one IQ 6000 node
C. Up to two EX 6000 nodes per one IQ 6000 node
D. EX 6000 nodes can be added directly to the InfiniBand fabric, regardless of the number of IQ 6000 nodes
Answer: B

Q: 25 You need to change the configured IP information for a cluster. Which of the following command line tools can be used to accomplish this? (Choose 2)
A. "isi flexnet"
B. "isi networks"
C. "isi config"
D. "isi_net_info"
Answer: B, C

Q: 26 Which of the following statements about SyncIQ is NOT accurate? (Choose 1)
A. When replicating a file, SyncIQ transfers only the blocks of the file that had changed since the last replication, not the entire file.
B. Each replication policy can specify a different target cluster.
C. Each replication policy can specify a different source directory.
D. SyncIQ replication policies run in parallel across the nodes of the cluster.
Answer: A

Q: 27 You have a cluster with the SnapshotIQ module licensed. The ability to create and delete snapshots can be enabled or disabled globally. (True/False)
A. True
B. False
Answer: A

Q: 28 Which of the following statements is correct in regard to disabling write caching in OneFS? (Choose 1)
A. Instead of caching file data in RAM, writes will be committed directly to the journal. Write performance will remain the same with write caching disabled.
B. Instead of caching file data in RAM, writes will be committed directly to the journal. Write performance will be improved with write caching disabled.
C. Instead of caching file data in RAM, writes will be committed directly to the journal. Write performance will be degraded with write caching disabled.
D. OneFS requires write caching in order to stripe file data across nodes. With write caching disabled, writes will only be written to drives in the node the client is connected to.
Answer: C

Q: 29 Which of the following directories is a location where node log files are stored? (Choose 1)
A. "/ifs/log"
B. "/var/log"
C. "/log"
D. "/ifs/data"
E. "/var/adm"
Answer: B

Q: 30 Users of a cluster are unable to write data to the file system. Which of the following are likely causes of this? (Choose 2)
A. The cluster is under a heavy load
B. Clients are accessing file data via both CIFS and NFS
C. File and directory permissions
D. Multiple nodes are in a "DOWN" state
Answer: C, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved