Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-876 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-876 Sample Questions:

Q: 1
Tina has executed the following command:
$ affiliate.sh 2>>/var/log/worklog
Choose the statement that is true concerning this command.
A. stdin is redirected to a file.
B. stderr is redirected to a file.
C. stdout is redirected to a file.
D. all output from the script is redirected to a file.
Answer: B

Q: 2
You own a file that is part of a web development project. This file is shared by the group permission among the members of the web development group called webdev. The world permissions for the file are set to read only for security reasons. You wish to give write access on the file for a contractor not in the webdev group. You do not have root access. Which method describes how you can grant write permissions to the contractor's user ID?
A. Edit the /etc/group file and add the contractor's user ID to the group.
B. Create a owner ACL for the contractor's user ID.
C. Add a mandatory access control for the contractor's user ID.
D. The world or group permissions must be modified by root.
Answer: B

Q: 3
Jane is about to edit a file with the vi editor. She executes the following command:
$ vi ./customer_sat.txt
Choose the vi editor mode that Jane will be using when the file is opened.
A. command mode
B. edit mode
C. last line mode
D. ex mode
Answer: A

Q: 4
What are the minimum number of characters that a regular user must use when creating a password?
A. 0
B. 2
C. 4
D. 6
E. 8
Answer: D

Q: 5
What are the minimum number of characters that a regular user must use when creating a password?
A. 0
B. 2
C. 4
D. 6
E. 8
Answer: D

Q: 6
Jane has two text files, file1 and file2. She wants to append the contents of file2 to the existing contents of file1. Choose the command that will achieve this goal.
A. cat file1 >> file2
B. cat file1 file2 > file1
C. echo file2 >> file1
D. file1 << file2
E. >file2 >> file1
F. cat file2 | file1
G. cat file2 >> file1
Answer: G

Q: 7
A user is creating an archive using the zip utility. The user executes the following sequence of commands.
$ zip -rm archive.zip /data/dir1
$ zip -rm archive.zip /product/dir1
$ zip -rm archive.zip /data/dir2
What will be the result of running this sequence of commands?
A. An archive.zip file will be created and the contents will be the three directories.
B. An archive.zip file will be created the contents will be /data/dir2
C. An archive.zip file will be created the contents will be /data/dir1
D. The three directories will be removed from the archive.zip
Answer: A

Q: 8
Frank has a archive named data-1-4.tar and he needs to recover the contents of the archive. Which command will restore the contents of the archive to disk?
A. tar xvf data-1-4.tar
B. tar uvf data-1-4.tar
C. tar cvf data-1-4.tar
D. tar rvf data-1-4.tar
E. tar tvf data-1-4.tar
Answer: A

Q: 9
Frank is going to add four files to a tar archive. The files are called data1, data2, etc. These files will be stored in a new archive called data-1-4.tar
Which command will correctly create this archive?
A. tar xvf data-1-4.tar data1 data2 data3 data4
B. tar uvf data-1-4.tar data1 data2 data3 data4
C. tar cvf data-1-4.tar data1 data2 data3 data4
D. tar rvf data-1-4.tar data1 data2 data3 data4
E. tar tvf data-1-4.tar data1 data2 data3 data4
Answer: C

Q: 10
Frank wants to login to a remote system named proteus and edit multiple files. The remote host proteus has been configured with a .rhosts file in Frank's home directory. Choose the command that will allow Frank to login without entering a password.
A. telnet
B. ftp
C. rcp
D. dtlogin
E. rlogin
Answer: E

Q: 11
Tina has executed the following command:
$ affiliate.sh 2>>/var/log/worklog
Choose the statement that is true concerning this command.
A. stdin is redirected to a file.
B. stderr is redirected to a file.
C. stdout is redirected to a file.
D. all output from the script is redirected to a file.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved