Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-868 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-868 Sample Questions:

Q: 1
Security restrictions in a use-case require that the behavior of an EJB business method vary according to the role of the user. How should this be achieved?
A. The deployment descriptor is written using the roles determined by the programmer.
B. The programmer determines a role reference and uses it in the code. This is mapped to a role in the deployment descriptor.
C. The business method determines the role of the user using JNDI and configuration information in the deployment descriptor.
D. The business method determines the role of the user using JAAS and configuration information in the deployment descriptor.
Answer: B

Q: 2
A mortgage company is building a system that allows customers to apply for a mortgage using a web application. A mortgage typically takes several days to process, so the customers receive results through an email message. When a customer completes the mortgage form, the customer must click the Submit button. When the Submit button is clicked, the application sends the mortgage data to an external system for processing and displays a JSP indicating that the application has been accepted. Because the company's core business is mortgages, the architecture must guarantee the delivery of mortgage data between the web application and the external processing system. In this situation, which technology should the web application use to send the mortgage data to the external processing system?
A. a JMS queue
B. XML over HTTP
C. a synchronous web service
D. an asynchronous web service
Answer: A

Q: 3
SOAP was selected as an integration technology for the flexibility of messaging styles it supports (in particular, how an XML payload can be presented in a SOAP message). Which message-style statement is correct?
A. The body of an RPC-style SOAP message cannot be a literal message.
B. The XML payload for a document-style message cannot be an encoded message.
C. The XML payload for RPC and document-style messages guarantee XML payload delivery.
D. An RPC-style message has the XML payload wrapped inside an operation element in a SOAP body.
Answer: D

Q: 4
Your company is considering migrating a persistence module implemented using CMP entity beans to JPA. Which two statements are true? (Choose two.)
A. Each CMP entity bean can be mapped to a single JPA entity class.
B. The client code that accesses the CMP entity beans does not have to change.
C.JPA cannot capture all the kinds of relationships supported by CMP entity beans.
D. The resulting JPA persistence module can be used on both the client and the server.
E. The JNDI name of a JPA entity class can be customized to match that of the corresponding CMP entity bean.
F. Remote clients of the CMP entity beans must start using web services to access the JPA entity classes on the server.
Answer: A, D

Q: 5
A company has a legacy system that it is going to use Java EE technology to re-engineer. The legacy solution consists of active server pages and a relational database. The company is interested in changing DB vendors in the future and this requirement is key to moving forward.
This is a web-based transactional sales system. The company will keep the relational database schema because it still meets business requirements and will not require re-engineering. What is the best solution?
A. JSP, JDBC only
B. JSP, servlets, JDBC only
C. JSF, servlets, JPA, EJB3
D. JSF, servlets, DAO, JDBC
Answer: C

Q: 6
With the release of a new product line, there has been a significant increase in the volume of transactions on your web site. You need to scale your application and manage session failover.
What is the best option for scalability?
A. add additional web servers and application servers
B. introduce a High Availability pair and utilize sticky sessions
C. add additional application servers and implement DNS round robin
D. add additional application servers and use clustered HttpSession
Answer: D

Q: 7
You are building a subsystem that has several complex components, but you want to hide that complexity from the client code. Which pattern can you apply to hide this complexity?
A. Proxy
B. Bridge
C. Adaptor
D. Facade
E. Decorator
Answer: D

Q: 8
What are two advantages of using encapsulation in a multi-tier architecture? (Choose two.)
A. Business components inherit behavior from the web container.
B. Complex web container behavior can be hidden behind simple interfaces.
C. Business logic can be modified without modifying objects that depend on it.
D. Database records can be accessed directly from the web tier to improve scalability and
performance.
Answer: B, C

Q: 9
The current architecture of a fashion web site consists of one web server, three application servers, and a database. You, as the lead architect, recommend adding more web servers.
What are two valid justifications for the new architecture? (Choose two.)
A. New web servers will decrease latency for I/O-bound requests.
B. Adding multiple web servers will have a positive impact on scalability.
C. Adding new web servers will increase the overall availability of the web site.
D. New web servers will increase the number of user accounts that can be supported.
Answer: B, C

Q: 10
A successful web application is used by over two hundred thousand users. Due to this substantial load, the database is overburdened and fails frequently. All data, including critical user records and temporary session data, are stored in the database. Because of resource constraints, a new database system cannot be installed. Which change will reduce the load on the database?
A. create more entity beans to optimize the interaction with the database
B. refactor the web application to use DAOs to communicate with the database
C. refactor the web application to store temporary session data on the web servers
D. add more web servers to the web tier to distribute the load and reduce the number of
transactions on the database
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved