Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-862 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-862 Sample Questions:

Q: 1
Which two statements are true about XML schemas and WSDL 1.1? (Choose two.)
A. http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/ is the WSDL namespace for SOAP binding.
B. xsi is used as a prefix to represent the schema namespace as defined by XSD.
C. XSD schemas are used as a formal definition of WSDL grammar.
D. xsd is used as a prefix to represent the schema namespace as defined by XSD.
E. http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/http/ is the WSDL namespace for SOAP binding.
Answer: C, D

Q: 2
A company's new investment management Java application and a legacy stock trader application need to communicate, but they use different JMS implementations. A developer decides to implement a JMS bridge to solve the problem. Which two advantages does this pattern provide? (Choose two.)
A. It converts the interface of a class into another interface that clients expect.
B. It decouples an abstraction from its implementation so that the two can vary independently.
C. It dynamically attaches additional responsibilities to an object.
D. It optimizes network traffic. E. It is vendor independent.
Answer: B, E

Q: 3
Which situation requires the client to use the Dispatch interface to access the Web service?
A. The client and the server are on different platforms.
B. The client has access to the portable artifacts, but not to the WSDL.
C. The client has access to the WSDL, but not to the portable artifacts.
D. The client will access a REST-based service.
Answer: D

Q: 4
What are two features of a WSDL 1.1 document? (Choose two.)
A. Service defines a collection of related endpoints.
B. Service describes the message's payload using XML.
C. Service assigns an Internet address to a specific binding.
D. Porttype declares complex data types and elements used elsewhere.
E. Porttype elements are used to group a set of abstract operations.
F. Porttype defines a concrete protocol and data format specification.
Answer: A, E

Q: 5
Which three can an EJB-based endpoint use? (Choose three.)
A. HTTP sessions
B. Java EE 5 declarative security
C. Java EE 5 programmatic security
D. client-demarcated transactions
E. container-managed transactions
Answer: B, C, E

Q: 6
What are two communication modes supported by JAX-WS? (Choose two.)
A. Synchronous RPC
B. Dynamic Service Binding
C. Dynamic Proxy
D. Endpoint Invocation
E. Dispatch
Answer: C, E

Q: 7
A company is refactoring an existing website to use Web services clients. The application retrieves lists of parts and displays them to the users in a browser window. Previously, the data was stored as files on the web server and, in order to access the files, the user would simply click on a hyperlink. Now the data must be dynamically generated via a service that another developer has created. They want the easiest way to refactor their website to use Web services. Which three technologies should they use? (Choose three.)
A. SOAP
B. REST
C. Javascript
D. XML
E. JSON F. Java
Answer: B, C, E

Q: 8
A JAXR client has established connection with a UDDI registry and needs to get a service binding from the registry. What is required to accomplish this task?
A. find the appropriate concept and then find the service binding associated with that concept
B. find the appropriate authentication token and then find the service binding associated with that authentication token
C. find the appropriate organization, get the tModel associated with that organization, and then find the service binding associated with the tModel
D. find the appropriate organization, find the services associated with that organization, and then find the service binding associated with the service
Answer: D

Q: 9
What are three benefits of using SSL to connect to a Web service without mutual authentication? (Choose three.)
A. The server is assured of the client's identity if the client issues the certificate.
B. The client is assured of the server's identity.
C. Message integrity is preserved between the client and the server.
D. The communication between the client and the server is still logged.
E. The communication between the client and the server is encrypted.
F. Using SSL over HTTP incurs less overhead than HTTPS.
Answer: B, C, E

Q: 10
A developer is creating a servlet-based endpoint for a new payroll application. What are three requirements for the service? (Choose three.)
A. It needs to be packaged as a WAR file.
B. It needs to be packaged as a JAR file.
C. It requires a META-INF folder.
D. It requires a WEB-INF folder.
E. webservices.xml is required.
F. web.xml is required.
Answer: A, D, F

Q: 11
A developer is creating an XML schema that is Basic Profile compliant, and has elements that require long integer values. Given the code:
<Schema targetNamespace="http://sun.cert/types"
xmlns:ns0="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
xmlns="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:xsd="http://sun.cert/xsdTypes"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<complexType name="Foo">
<sequence>
<!-- insert code here -->
</sequence>
</complexType>
</schema>
Assuming that no other namespace declarations exist, which two elements use the long type that is defined in the http://www.w3.org/2001/XMLSchema namespace? (Choose two.)
A. <element name="length" type="long"/>
B. <element name="length type="xsi:long"/>
C. <element name="length" type="xsd:long"/>
D. <element name="length" type="ns0:long"/> E. <element name="length" type="integer"/>
F. <element name="length" type="xsd:integer"/>
Answer: A, D

Q: 12
A developer needs to define an array of long integers in their Basic Profile compliant Web service and is given the following code fragment for analysis:
<Schema targetNamespace="http://sun.cert/types"
xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
xmlns:soapenc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
xmlns:wsdl="http://schemas/xmlsoap.org/wsdl">
<!-- insert code here -->
</schema>
Assume all XML fragments are well-formed.
According to the WS-I Basic Profile 1.1, which type definition can be used to define an array of longs?
A. <xsd:complexType name="longArray">
<xsd:array>
<xsd:element name="item" type="xsd:long"/>
</xsd:array>
</xsd:complexType>
B. <xsd:complexType name="longArray">
<xsd:sequence>
<element name="item" type="xsd:long"/>
</xsd:sequence>
</xsd:complexType>
C. <xsd:complexType name="longArray">
<xsd:array>
<xsd:element name="item" type="xsd:long" minOccurs="0"
maxOccurs="unbounded"/>
</xsd:array>
</xsd:complexType>
D. <xsd:complexType name="longArray">
<xsd:sequence>
<xsd:element name="item" minOccurs="0" maxOccurs="5"
type="xsd:long"/>
</xsd:sequence>
</xsd:complexType>
E. <xsd:complexType name="longArray">
<xsd:sequence>
<xsd:element name="item" minOccurs="0" maxOccurs="5"
type="xsd:integer"/>
</xsd:sequence>
</xsd:complexType>
Answer: D

Q: 13
A developer is creating an XML schema using the xsd:all operator. Given the code:
<types>
<schema targetNamespace="http://sun.cert/types" xmlns:tns="http://sun.cert/types"
xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
<xsd:complexType name="Person">
<xsd:all>
<!-- insert code here -->
</xsd:all>
</xsd:complexType>
</schema>
</types>
Which two element definitions, when inserted into the given schema fragment, result in a correct schema type definition? (Choose two.)
A. <xsd:element name="first" type="xsd:string"/>
B. <xsd:element name="items" type="xsd:long" maxOccurs="5"/>
C. <xsd:element name="last" type="xsd:string" minOccurs="1" maxOccurs="1"/>
D. <xsd:element name="first" type="xsd:string" minOccurs="0" maxOccurs="5"/>
E. <xsd:element name="last" type="xsd:string" minOccurs="1" maxOccurs="5"/>
F. <xsd:element name="ssn" type="xsd:string" minOccurs="1" maxOccurs="unlimited"/>
Answer: A, C

Q: 14
A developer must create a new stock monitoring application using SOAP. Given the code:
<s:Envelope xmlns:s="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:ns1="http://sun.cert/">
<s:Header>
<ns1:transaction>
<user>root</user>
<transid>9b3e64e326537b4e8c0ff19e953f9673</transid>
</ns1:transaction>
</s:Header>
<s:Body>
<m:StockQuote xmlns:m="http://sun.cert/bar/">
<Quote>
<ns1:symbol>SUNW</ns1:symbol>
<ns1:companyname name="Sun"/>
</Quote>
</s:Body>
</s:Envelope>
Which statement is true about this SOAP message?
A. It is NOT well-formed.
B. It contains a mandatory header block.
C. It is WS-I Basic Profile 1.1 compliant.
D. It does NOT contain the correct namespace declarations.
E. The transid should be blowfish encrypted.
F. http://sun.cert/bar/ is not a valid stock quote service.
Answer: A

Q: 15
A team of developers is describing a set of endpoints in their new SOA application. Given the WSDL extract:
<service name="InventoryServices">
<port name="PurchaseOrder" binding="tns:POBinding">
<soap:address location="http://192.168.0.2:8080/inventory"/>
</port>
<port name="Invoice" binding="tns:InvoiceBinding">
<soap:address location="http://192.168.0.2:8080/inventory"/>
</port>
</service>
Which statement is true about this WSDL extract?
A. The extract is WS-I Basic Profile 1.1 compliant because both port element names are different.
B. The extract is NOT WS-I Basic Profile 1.1 compliant because both port elements point to the same location.
C. The extract is WS-I Basic Profile 1.1 compliant because both port elements point to different binding elements.
D. The extract is NOT WS-I Basic Profile 1.1 compliant because it contains two port elements in the same service.
E. The extract is WS-I Basic Profile 1.1 conformant because both port element names are different.
F. The extract is WS-I Basic Profile 1.1 conformant because the port, binding, and service element combinations are unique.
Answer: B

Q: 16
Which two statements are true about XML schemas that conform to WS-I Basic Profile 1.1? (Choose two.)
A. A description may use any construct from XML Schema.
B. A description may use any construct of XML Schema, except for arrays.
C. A description must use XML Schema recommendations as the basis of user-defined datatypes and structures.
D. A description may use any construct of XML Schema, except for defining user-defined datatypes and structures.
E. RESTful XML schemas may also draw from the XML-Rest Schema.
Answer: A, C

Q: 17
A developer is defining a SOAP binding in the WSDL for their new service. Which XML fragment is WSDL 1.1 compliant?
A. <soap:binding transport=Http://www.w3.org/2001/XMLSchema?style="document"/>
B. <soap:binding transport=Http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/soap/?style="document"/>
C. <soap:binding transport=Http://schemas.xmlsoap.org/soap/http?style="document"/>
D. <soap:binding transport=Http://schemas.xmlsoap.org/soap?style="rpc"/>
Answer: C

Q: 18
Which fragment is Basic Profile 1.1 compliant?
A. <port name="testWS"> <operation name="runit">
<input message="tns:runit"/>
<output message="tns:runitResponse"/>
</operation>
</port>
<binding name="testWSPortBinding" type="tns:testWS">
<operation name="runit">
<soap:operation soapAction="tns:runit"/>
<input>
<soap:body use="literal"/>
</input>
<output>
<soap:body use="literal"/>
</output>
</operation>
</binding>
B. <portType name="testWS">
<operation name="runit">
<input message="tns:runit"/>
<output message="tns:runitResponse"/>
</operation>
<operation name="saveit">
<input message="tns:saveit"/>
<output message="tns:saveitResponse"/>
</operation>
</portType>
<binding name="testWSPortBinding" type="tns:testWS">
<operation name="runit">
<soap:operation soapAction="tns:runit"/>
<input>
<soap:body use="literal"/>
</input>
<output>
<soap:body use="literal"/>
</output>
</operation>
</binding>
C. <port name="testWS">
<operation name="runit">
<input message="tns:runit"/>
<output message="tns:runitResponse"/>
</operation>
</port>
<binding name="testWSPortBinding" type="tns:testWS">
<operation name="runit">
<soap:operation soapAction="runit"/>
<input>
<soap:body use="literal"/>
</input>
<output>
<soap:body use="literal"/>
</output>
</operation>
</binding>
D. <portType name="testWS">
<operation name="runit">
<input message="tns:runit"/>
<output message="tns:runitResponse"/>
</operation>
</portType>
<binding name="testWSPortBinding" type="tns:testWS">
<operation name="runit">
<soap:operation soapAction="runit"/>
<input>
<soap:body use="literal"/>
</input>
<output>
<soap:body use="literal"/>
</output>
</operation>
</binding>
Answer: D

Q: 19
for a company's new software, the developers are constructing abstract definitions of the data being communicated by their document style Web service. Given the targetNamespace:
xmlns:xsda="http://sun.com/sample.xsd" Which is a valid wsdl:message containing a wsdl:part?
A. <message name="GetInput">
<part name="body" attribute="tns:InputRequest"/>
</message>
B. <message name="GetInput">
<part name="body" element="tns:InputRequest"/>
</message>
C. <message name="GetInput">
<part name="body" attribute="xsda:InputRequest"/>
</message>
D. <message name="GetInput">
<part name="body" element="xsda:InputRequest"/>
</message>
E. <message name="GetInput">
<part name="body" element="xsd:string"/>
</message>
F. <message name="GetInput">
<part name="body" element="InputRequest"/>
</message>
Answer: D

Q: 20
According to the XML-to-Java mappings used by JAX-WS, which three elements or attribute declarations are mapped to a Java primitive wrapper class (for example, java.lang.Short)? (Choose three.)
A. <xsd:element name="age" type="xsd:short" minOccurs="0"/>
B. <xsd:element name="age" type="xsd:short" nillable="true"/>
C. <xsd:element name="age" type="xsd:short" nillable="false"/>
D. <xsd:attribute name="required" type="xsd:boolean" use="optional"/>
E. <xsd:attribute name="required" type="xsd:boolean" use="required"/>
F. <xsd:attribute name="required" type="xsd:boolean" nillable= false/>
Answer: A, B, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved