Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-861 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-861 Sample Questions:

Q: 1
A developer wants to create a business interface for both local and remote usage. For performance reasons the remote interface should NOT be called by a client in the same JVM.
Which statement is required to accomplish this, assuming there is no deployment descriptor?
A. The business methods are defined in one interface which must be annotated with both @Local and @Remote.
B. The business methods are defined twice in one interface. One method is annotated with @Local and the other is annotated with @Remote.
C. The business methods are defined in a common interface by two other interfaces which are annotated with @Local and @Remote respectively. The bean implements the super interface.
D. The business methods are defined in a common interface. It is extended by two interfaces, annotated with @Local and @Remote respectively. Both interfaces are implemented by the bean class.
Answer: D

Q: 2
A developer is creating an entity which is mapped to a table that has a primary key constraint defined on two character columns and would like to use mapping defaults as much as possible to simplify the code. Which two mapping options can be chosen? (Choose two.)
A. Use an @Id property that constructs a private field as a concatenation of two columns.
B. Use a separate class to map those two columns and use an @IdClass annotation to denote the primary key field or property in the entity.
C. Use a separate @Embeddable class to map those two columns and use an @EmbeddedId annotation to denote a single primary key field or property in the entity.
D. Use a separate @Embeddable class to map those two columns and add two fields or properties to the entity, each marked as @Id, that correspond to the fields or properties in the embeddable class.
E. Use a separate class to map those two columns. Specify that class using @IdClass
annotation on the entity class. Add two fields or properties to the entity, each marked as @Id, that correspond to the fields or properties in that separate class.
Answer: C, E

Q: 3
A developer maps the abstract entity class Account with concrete entity sub-classes CreditCardAccount and SavingsAccount using the single table per class hierarchy strategy.
Which two statements are true? (Choose two.)
A. Instances of CreditCardAccount and SavingsAccount are stored in the same table.
B. All columns that correspond to fields declared in Account must be defined as nullable in the database.
C. The fields declared in Account are stored in a different table than the ones declared in CreditCardAccount and SavingsAccount.
D. All columns that correspond to fields declared in CreditCardAccount or SavingsAccount must be defined as nullable in the database.
Answer: A, D

Q: 4
A developer writes an enterprise application and packages it into an .ear file. The application contains two persistence units defined at the .ear level with persistence unit names FooPU and BarPU. The application also contains an ejb-jar with one stateless session bean. Which code, when added to the stateless session bean class, injects an EntityManagerFactory at runtime?
A. @PersistenceUnit
private EntityManagerFactory emf;
B. @PersistenceContext
private EntityManagerFactory emf;
C. @PersistenceUnit(unitName="BarPU")
private EntityManagerFactory emf;
D. @Resource(name="BarPU", type=EntityManagerFactory.class)
private EntityManagerFactory emf;
Answer: C

Q: 5
Which two are true about EJB 3.0 exception classes? (Choose two.)
A. The javax.ejb.NoSuchEJBException is an application exception.
B. The javax.ejb.EJBException extends java.lang.RuntimeException.
C. The javax.ejb.EJBTransactionRequiredException is an application exception.
D. An application exception must NOT be a subclass of java.rmi.RemoteException.
E. The javax.ejb.EJBTransactionRolledbackException is an application exception.
F. Any subclass of java.lang.RuntimeException is always considered a system exception.
Answer: B, D

Q: 6
Which statement about the combination of mapping defaults, annotations, and XML descriptors is correct?
A. All mapping annotations must always be processed by the persistence provider.
B. Some annotations, like the @Entity annotation, must always be processed by the persistence provider.
C. The mapping information for an entity class specified by annotations and in XML descriptors must be distinct.
D. If multiple entity listeners are defined, the order in which they are invoked can be defined or overwritten in the XML descriptor.
Answer: D

Q: 7
An Application Assembler is given the following stateless session bean:
10. @Stateless public class MyBean implements MyInt {
11. @RolesAllowed("SECRET")
12. public void methodA(int x) {}
13. public void methodA(String y) {}
14. public void methodB(String z) {}
15. }
A deployment descriptor is also supplied, a portion of which reads as follows:
20. <method-permission>
21. <role-name>AGENT</role-name>
22. <method>
23. <ejb-name>MyBean</ejb-name>
24. <method-name>methodA</method-name>
25. </method>
26. </method-permission> Which statement is true?
A. A client in any role will be able to access any of the methods.
B. A client in the role "AGENT" will be able to access any of the methods.
C. A client in the role "SECRET" will be able to access any of the methods.
D. A client in the role "AGENT" will be able to access methodB and methodA(String), but not methodA(int).
E. A client in the role "SECRET" will be able to access methodA(int) and methodB, but NOT methodA(String).
Answer: B

Q: 8
A User entity is in a one-to-many relationship with a Book entity. A developer writes a query to delete users that have a first name of 'Fred' or 'Ginger', and writes the following Java Persistence query language statement:
DELETE FROM User u WHERE u.name IN ('Fred', 'Ginger')
If the query fails with a PersistenceException, what can be the cause?
A. The syntax of the query is NOT correct.
B. The query causes a foreign key integrity constraint to be violated.
C. The database does NOT have any users with the name 'Fred' or 'Ginger'.
D. The entities corresponding to the users with the name 'Fred' or 'Ginger' are already being managed by the persistence context.
Answer: B

Q: 9
A Java EE 5 application contains a session bean which uses a security role USER. A group called people is defined in an LDAP server. Which two define appropriate EJB role responsibilities? (Choose two.)
A. The deployer defines and configures the LDAP realm.
B. The system administrator defines and configures the LDAP realm.
C. The deployer maps the application role USER to the LDAP group people.
D. The system administrator maps the application role USER to the LDAP group people.
Answer: B, C

Q: 10
Which two statements are true? (Choose two.)
A. All types of enterprise beans can be transaction-aware.
B. Typically, fine-grained objects, such as an employee record, should be remotely accessible.
C. The client view of any given enterprise bean will be consistent across all EJB 3.0 containers without the need to recompile the bean.
D. As long as a given enterprise bean is NOT recompiled, its security attributes are guaranteed to be consistent across all EJB 3.0 containers in which it is deployed.
Answer: A, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved