Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-859 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-859 Sample Questions:

Q: 1
A developer is designing a multi-tier web application and discovers a need to log each incoming client request. Which two patterns, taken independently, provide a solution for this problem? (Choose two.)
A. Transfer Object
B. Service Locator
C. Front Controller
D. Intercepting Filter
E. Business Delegate
F. Model-View-Controller
Answer: C, D

Q: 2
Which three are true about the HttpServletRequestWrapper class? (Choose three.)
A. The HttpServletRequestWrapper is an example of the Decorator pattern.
B. The HttpServletRequestWrapper can be used to extend the functionality of a servlet request.
C. A subclass of HttpServletRequestWrapper CANNOT modify the behavior of the getReader method.
D. An HttpServletRequestWrapper may be used only by a class implementing the javax.servlet.Filter interface.
E. An HttpServletRequestWrapper CANNOT be used on the request passed to the RequestDispatcher.include method.
F. An HttpServletRequestWrapper may modify the header of a request within an object implementing the javax.servlet.Filter interface.
Answer: A, B, F

Q: 3
Which two are valid values for the <transport-guarantee> element inside a <security-constraint> element of a web application deployment descriptor? (Choose two.)
A. NULL
B. SECURE
C. INTEGRAL
D. ENCRYPTED
E. CONFIDENTIAL
Answer: C, D

Q: 4
Given a web application in which the request parameter productID contains a product identifier.
Which two EL expressions evaluate the value of the productID? (Choose two.)
A. ${productID}
B. ${param.productID}
C. ${params.productID}
D. ${params.productID[1]}
E. ${paramValues.productID}
F. ${paramValues.productID[0]}
G. ${pageContext.request.productID}
Answer: B, F

Q: 5
Given the function invocation expression ${my:reverse("42")}, and that the function reverse is mapped into a Java method called reverse, which two are valid signatures for the Java method reverse? (Choose two.)
A. public int reverse(String val)
B. public String reverse(String val)
C. public static int reverse(String val)
D. public static String reverse(int val)
E. private static double reverse(double val)
F. public int reverse(String value, String name)
G. public static int reverse(int value, String name)
Answer: C, D

Q: 6
For an HttpServletResponse response, which two create a custom header? (Choose two.)
A. response.setHeader("X-MyHeader", "34");
B. response.addHeader("X-MyHeader", "34");
C. response.setHeader(new HttpHeader("X-MyHeader", "34"));
D. response.addHeader(new HttpHeader("X-MyHeader", "34"));
E. response.addHeader(new ServletHeader("X-MyHeader", "34"));
F. response.setHeader(new ServletHeader("X-MyHeader", "34"));
Answer: A, B

Q: 7
For a given ServletResponse response, which two retrieve an object for writing text data? (Choose two.)
A. response.getWriter()
B. response.getOutputStream()
C. response.getOutputWriter()
D. response.getWriter().getOutputStream()
E. response.getWriter(Writer.OUTPUT_TEXT)
Answer: A, B

Q: 8
Given an HttpServletRequest request and HttpServletResponse response, which sets a cookie "username" with the value "joe" in a servlet?
A. request.addCookie("username", "joe")
B. request.setCookie("username", "joe")
C. response.addCookie("username", "joe")
D. request.addHeader(new Cookie("username", "joe"))
E. request.addCookie(new Cookie("username", "joe"))
F. response.addCookie(new Cookie("username", "joe"))
G. response.addHeader(new Cookie("username", "joe"))
Answer: F

Q: 9
Your company has a corporate policy that prohibits storing a customer's credit card number in any corporate database. However, users have complained that they do NOT want to re-enter their credit card number for each transaction. Your management has decided to use client-side cookies to record the user's credit card number for 120 days. Furthermore, they also want to protect this information during transit from the web browser to the web container; so the cookie must only be transmitted over HTTPS.
Which code snippet creates the "creditCard" cookie and adds it to the out going response to be stored on the user's web browser?
A. 10. Cookie c = new Cookie("creditCard", usersCard);
11. c.setSecure(true);
12. c.setAge(10368000);
13. response.addCookie(c);
B. 10. Cookie c = new Cookie("creditCard", usersCard);
11. c.setHttps(true);
12. c.setMaxAge(10368000);
13. response.setCookie(c);
C. 10. Cookie c = new Cookie("creditCard", usersCard);
11. c.setSecure(true);
12. c.setMaxAge(10368000);
13. response.addCookie(c);
D. 10. Cookie c = new Cookie("creditCard", usersCard);
11. c.setHttps(true);
12. c.setAge(10368000);
13. response.addCookie(c);
E. 10. Cookie c = new Cookie("creditCard", usersCard);
11. c.setSecure(true);
12. c.setAge(10368000);
13. response.setCookie(c);
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved