Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-852 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-852 Sample Questions:

Q: 1
Given:
11. public class Test {
12. public enum Dogs {collie, harrier, shepherd};
13. public static void main(String [] args) {
14. Dogs myDog = Dogs.shepherd;
15. switch (myDog) {
16. case collie:
17. System.out.print("collie ");
18. case default:
19. System.out.print("retriever ");
20. case harrier:
21. System.out.print("harrier ");
22. }
23. }
24. }
What is the result?
A. harrier
B. shepherd
C. retriever
D. Compilation fails.
E. retriever harrier
F. An exception is thrown at runtime.
Answer: D

Q: 2
Given:
10. interface Foo {}
11. class Alpha implements Foo {}
12. class Beta extends Alpha {}
13. class Delta extends Beta {
14. public static void main( String[] args ) {
15. Beta x = new Beta();
16. // insert code here
17. }
18. }
Which code, inserted at line 16, will cause a java.lang.ClassCastException?
A. Alpha a = x;
B. Foo f = (Delta)x;
C. Foo f = (Alpha)x;
D. Beta b = (Beta)(Alpha)x;
Answer: B

Q: 3
A UNIX user named Bob wants to replace his chess program with a new one, but he is not sure where the old one is installed. Bob is currently able to run a Java chess program starting from his home directory /home/bob using the command:
java -classpath /test:/home/bob/downloads/*.jar games.Chess
Bob's CLASSPATH is set (at login time)
to:/usr/lib:/home/bob/classes:/opt/java/lib:/opt/java/lib/*.jarWhat is a possible location for the Chess.class file?
A. /test/Chess.class
B. /home/bob/Chess.class
C. /test/games/Chess.class
D. /usr/lib/games/Chess.class
E. /home/bob/games/Chess.class
F. inside jarfile /opt/java/lib/Games.jar (with a correct manifest)
G. inside jarfile /home/bob/downloads/Games.jar (with a correct manifest)
Answer: C

Q: 4
Given:
21. class Money {
22. private String country = "Canada";
23. public String getC() { return country; }
24. }
25. class Yen extends Money {
26. public String getC() { return super.country; }
27. }
28. public class Euro extends Money {
29. public String getC(int x) { return super.getC(); }
30. public static void main(String[] args) {
31. System.out.print(new Yen().getC()+ " " + new Euro().getC());
32. }
33. }
What is the result?
A. Canada
B. null Canada
C. Canada null
D. Canada Canada
E. Compilation fails due to an error on line 26.
F. Compilation fails due to an error on line 29.
Answer: E

Q: 5
Given:
3. import java.util.*;
4. public class Hancock {
5. // insert code here
6. list.add("foo");
7. }
8. }
Which two code fragments, inserted independently at line 5, will compile without warnings?
(Choose two.)
A. public void addStrings(List list) {
B. public void addStrings(List list) {
C. public void addStrings(List list) {
D. public void addStrings(List list) {
Answer: B, C

Q: 6
Click the Exhibit button.
Which three statements are true? (Choose three.)
A. Compilation fails.
B. The code compiles and the output is 2.
C. If lines 16, 17 and 18 were removed, compilation would fail.
D. If lines 24, 25 and 26 were removed, compilation would fail.
E. If lines 16, 17 and 18 were removed, the code would compile and the output would be 2.
F. If lines 24, 25 and 26 were removed, the code would compile and the output would be 1.
Answer: B, E, F

Q: 7
Given:
1. class TestA {
2. public void start() { System.out.println("TestA"); }
3. }
4. public class TestB extends TestA {
5. public void start() { System.out.println("TestB"); }
6. public static void main(String[] args) {7. ((TestA)new TestB()).start();8. }
9. }
What is the result?
A. TestA
B. TestB
C. Compilation fails.
D. An exception is thrown at runtime.
Answer: B

Q: 8
Given:
11. public interface A111 {
12. String s = "yo";
13. public void method1();
14. }
17. interface B { }
20. interface C extends A111, B {21. public void method1();
22. public void method1(int x);
23. }
What is the result?
A. Compilation succeeds.
B. Compilation fails due to multiple errors.
C. Compilation fails due to an error only on line 20.
D. Compilation fails due to an error only on line 21.
E. Compilation fails due to an error only on line 22.
F. Compilation fails due to an error only on line 12.
Answer: A

Q: 9
Given:
11. public interface A { public void m1(); }
12.
13. class B implements A { }
14. class C implements A { public void m1() { } }
15. class D implements A { public void m1(int x) { } }
16. abstract class E implements A { }
17. abstract class F implements A { public void m1() { } }
18. abstract class G implements A { public void m1(int x) { } } What is the result?
A. Compilation succeeds.
B. Exactly one class does NOT compile.
C. Exactly two classes do NOT compile.
D. Exactly four classes do NOT compile.
E. Exactly three classes do NOT compile.
Answer: C

Q: 10
Given:
11. public static void main(String[] args) {
12. Object obj = new int[] { 1, 2, 3 };
13. int[] someArray = (int[])obj;
14. for (int i : someArray) System.out.print(i + " ");
15. }
What is the result?
A.1 2 3
B. Compilation fails because of an error in line 12.
C. Compilation fails because of an error in line 13.
D. Compilation fails because of an error in line 14.
E. A ClassCastException is thrown at runtime.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved