Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-851 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-851 Sample Questions:

Q: 1
Given:
2. public class Hi {
3. void m1() { }
4. protected void() m2 { }
5. }
6. class Lois extends Hi {
7. // insert code here
8. }
Which four code fragments, inserted independently at line 7, will compile? (Choose four.)
A. public void m1() { }
B. protected void m1() { }
C. private void m1() { }
D. void m2() { }
E. public void m2() { }
F. protected void m2() { }
G. private void m2() { }
Answer: A,B,E,F

Q: 2
Given:
11. class PingPong2 {
12. synchronized void hit(long n) {
13. for(int i = 1; i < 3; i++)
14. System.out.print(n + "-" + i + " ");
15. }
16. }
17. public class Tester implements Runnable {
18. static PingPong2 pp2 = new PingPong2();
19. public static void main(String[] args) {
20. new Thread(new Tester()).start();
21. new Thread(new Tester()).start();
22. }
23. public void run() { pp2.hit(Thread.currentThread().getId()); }
24. }
Which statement is true?
A. The output could be 5-1 6-1 6-2 5-2
B. The output could be 6-1 6-2 5-1 5-2
C. The output could be 6-1 5-2 6-2 5-1
D. The output could be 6-1 6-2 5-1 7-1
Answer: B

Q: 3
Given:
1. public class Threads4 {
2. public static void main (String[] args) {
3. new Threads4().go();
4. }
5. public void go() {
6. Runnable r = new Runnable() {
7. public void run() {
8. System.out.print("foo");
9. }
10. };
11. Thread t = new Thread(r);
12. t.start();
13. t.start();
14. }
15. }
What is the result?
A. Compilation fails.
B. An exception is thrown at runtime.
C. The code executes normally and prints "foo".
D. The code executes normally, but nothing is printed.
Answer: B

Q: 4
Given:
11. public abstract class Shape {
12. private int x;
13. private int y;
14. public abstract void draw();
15. public void setAnchor(int x, int y) {
16. this.x = x;
17. this.y = y;
18. }
19. }
Which two classes use the Shape class correctly? (Choose two.)
A. public class Circle implements Shape {
private int radius;
}
B. public abstract class Circle extends Shape {
private int radius;
}
C. public class Circle extends Shape {
private int radius;
public void draw();
}
D. public abstract class Circle implements Shape {
private int radius;
public void draw();
}
E. public class Circle extends Shape {
private int radius;
public void draw() {/* code here */}
F. public abstract class Circle implements Shape {
private int radius;
public void draw() { /* code here */ }
Answer: B,E

Q: 5
Given:
11. public class Barn {
12. public static void main(String[] args) {
13. new Barn().go("hi", 1);
14. new Barn().go("hi", "world", 2);
15. }
16. public void go(String... y, int x) {
17. System.out.print(y[y.length - 1] + " ");
18. }
19. }
What is the result?
A. hi hi
B. hi world
C. world world
D. Compilation fails.
E. An exception is thrown at runtime.
Answer: D

Q: 6
Given:
11. // insert code here
12. private N min, max;
13. public N getMin() { return min; }
14. public N getMax() { return max; }
15. public void add(N added) {
16. if (min == null || added.doubleValue() < min.doubleValue())
17. min = added;
18. if (max == null || added.doubleValue() > max.doubleValue())
19. max = added;
20. }
21. }
Which two, inserted at line 11, will allow the code to compile? (Choose two.)
A. public class MinMax<?> {
B. public class MinMax<? extends Number> {
C. public class MinMax<N extends Object> {
D. public class MinMax<N extends Number> {
E. public class MinMax<? extends Object> {
F. public class MinMax<N extends Integer> {
Answer: D,F

Q: 7
Given:
3. import java.util.*;
4. public class G1 {
5. public void takeList(List<? extends String> list) {
6. // insert code here
7. }
8. }
Which three code fragments, inserted independently at line 6, will compile? (Choose three.)
A. list.add("foo");
B. Object o = list;
C. String s = list.get(0);
D. list = new ArrayList<String>();
E. list = new ArrayList<Object>();
Answer: B,C,D

Q: 8
Given that the elements of a PriorityQueue are ordered according to natural ordering, and:
2. import java.util.*;
3. public class GetInLine {
4. public static void main(String[] args) {
5. PriorityQueue<String> pq = new PriorityQueue<String>();
6. pq.add("banana");
7. pq.add("pear");
8. pq.add("apple");
9. System.out.println(pq.poll() + " " + pq.peek());
10. }
11. }
What is the result?
A. apple pear
B. banana pear
C. apple apple
D. apple banana
E. banana banana
Answer: D

Q: 9
Given a pre-generics implementation of a method:
11. public static int sum(List list) {
12. int sum = 0;
13. for ( Iterator iter = list.iterator(); iter.hasNext(); ) {
14. int i = ((Integer)iter.next()).intValue();
15. sum += i;
16. }
17. return sum;
18. }
Which three changes must be made to the method sum to use generics? (Choose three.)
A. Remove line 14.
B. Replace line 13 with "for (int i : intList) {".
C. Replace line 13 with "for (Iterator iter : intList) {".
D. Replace the method declaration with "sum(List<int> intList)".
E. Replace the method declaration with "sum(List<Integer> intList)".
Answer: A,B,E

Q: 10
Given:
enum Example { ONE, TWO, THREE }
Which statement is true?
A. The expressions (ONE == ONE) and ONE.equals(ONE) are both guaranteed to be true.
B. The expression (ONE < TWO) is guaranteed to be true and ONE.compareTo(TWO) is
guaranteed to be less than one.
C. The Example values cannot be used in a raw java.util.HashMap; instead, the programmer
must use a java.util.EnumMap.
D. The Example values can be used in a java.util.SortedSet, but the set will NOT be sorted
because enumerated types do NOT implement java.lang.Comparable.
Answer: A

Q: 11
Given:
3. import java.util.*;
4. public class Mapit {
5. public static void main(String[] args) {
6. Set<Integer> set = new HashSet<Integer>();
7. Integer i1 = 45;
8. Integer i2 = 46;
9. set.add(i1);
10. set.add(i1);
11. set.add(i2); System.out.print(set.size() + " ");
12. set.remove(i1); System.out.print(set.size() + " ");
13. i2 = 47;
14. set.remove(i2); System.out.print(set.size() + " ");
15. }
16. }
What is the result?
A. 2 1 0
B. 2 1 1
C. 3 2 1
D. 3 2 2
E. Compilation fails.
F. An exception is thrown at runtime.
Answer: B

Q: 12
Given:
12. import java.util.*;
13. public class Explorer1 {
14. public static void main(String[] args) {
15. TreeSet<Integer> s = new TreeSet<Integer>();
16. TreeSet<Integer> subs = new TreeSet<Integer>();
17. for(int i = 606; i < 613; i++) 18. if(i%2 == 0) s.add(i);
19. subs = (TreeSet)s.subSet(608, true, 611, true);
20. s.add(609);
21. System.out.println(s + " " + subs);
22. }
23. }
What is the result?
A. Compilation fails.
B. An exception is thrown at runtime.
C. [608, 609, 610, 612] [608, 610]
D. [608, 609, 610, 612] [608, 609, 610]
E. [606, 608, 609, 610, 612] [608, 610]
F. [606, 608, 609, 610, 612] [608, 609, 610]
Answer: F

Q: 13
Given:
10. interface A { void x(); }
11. class B implements A { public void x() {} public void y() {} }
12. class C extends B { public void x() {} } And:
20. java.util.List<A> list = new java.util.ArrayList<A>();
21. list.add(new B());
22. list.add(new C());
23. for (A a : list) {
24. a.x();
25. a.y();
26. }
What is the result?
A. The code runs with no output.
B. An exception is thrown at runtime.
C. Compilation fails because of an error in line 20.
D. Compilation fails because of an error in line 21.
E. Compilation fails because of an error in line 23.
F. Compilation fails because of an error in line 25.
Answer: F

Q: 14
Given:
1. public class Base {
2. public static final String FOO = "foo";
3. public static void main(String[] args) {
4. Base b = new Base();
5. Sub s = new Sub();
6. System.out.print(Base.FOO);
7. System.out.print(Sub.FOO);
8. System.out.print(b.FOO);
9. System.out.print(s.FOO);
10. System.out.print(((Base)s).FOO);
11. } }
12. class Sub extends Base {public static final String FOO="bar";} What is the result?
A. foofoofoofoofoo
B. foobarfoobarbar
C. foobarfoofoofoo
D. foobarfoobarfoo
E. barbarbarbarbar
F. foofoofoobarbar
G. foofoofoobarfoo
Answer: D

Q: 15
Given:
11. class Mammal { }
12.
13. class Raccoon extends Mammal {
14. Mammal m = new Mammal();
15. }
16.
17. class BabyRaccoon extends Mammal { } Which four statements are true? (Choose four.)
A. Raccoon is-a Mammal.
B. Raccoon has-a Mammal.
C. BabyRaccoon is-a Mammal.
D. BabyRaccoon is-a Raccoon.
E. BabyRaccoon has-a Mammal.
F. BabyRaccoon is-a BabyRaccoon.
Answer: A,B,C,F


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved