Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-850 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-850 Sample Questions:

Q: 1
Which three about JMS are true? (Choose three.)
A. JMS is the acronym for Java Mail Service.
B. JMS supports an event-oriented approach to message reception.
C. JMS supports both synchronous and asynchronous message passing.
D. JMS does NOT depend on MOM (Messaging-Oriented Middleware) products.
E. JMS provides a common way for Java programs to access an enterprise messaging system's messages.
Answer: B, C, E

Q: 2
Which statement is true?
A. The JMS API is located in the java.jms package.
B. JMS provides interfaces to naming and directory services.
C. JMS enables an application to provide flexible, asynchronous data exchange.
D. JMS enables an application to provide tightly coupled, distributed communication.
Answer: C

Q: 3
Given:
14. class Dog {
15. String name;
16. public static void main(String [] args) {
17. Dog d1 = new Dog();
18. Dog d2 = new Dog();
19. d1.name = "Aiko";
20. d2.name = "Aiko";
21. if (d1 == d2) System.out.print("== ");
22. if (d1.equals(d2)) System.out.println("dot =");
23. }
24. }
What is the result?
A. ==
B. dot =
C. == dot =
D. Compilation fails.
E. No output is produced.
F. The result is unpredictable.
Answer: E

Q: 4
Given:
1. class Test {
2. public static void main(String args[]) {
3. String str = "Hello!";
4. String str2 = "Bye!";
5. str += str2;
6. str -= str2;
7.
8. if ( str == str2 ) {
9. System.out.println("str = str2");
10. } else {
11. System.out.println("str != str2");
12. }
13. }
14. }
What is the result?
A. str = str2
B. str != str2
C. Compilation fails.
D. The code runs with no output.
Answer: C

Q: 5
Which is an appropriate description of session beans?
A. They are used to store persistent data.
B. They are used to share data among clients.
C. They are used to represent data in an RDBMS.
D. They are used to implement business processes.
Answer: D

Q: 6
Which technology is used to develop components that interact with server-side objects in a web-based application?
A. XML
B. HTML
C. servlets
D. JavaScript
Answer: C

Q: 7
Given:
5. // insert code here
6. public abstract void bark();
7. }
8.
9. // insert code here
10. public void bark() {
11. System.out.println("woof");
12. }
13. }
Which, inserted at lines 5 and 9, allows the file to compile?
A. 5. class Dog {
9. public class Poodle extends Dog {
B. 5. abstract Dog {
9. public class Poodle extends Dog {
C. 5. abstract class Dog {
9. public class Poodle extends Dog {
D. 5. class Dog {
9. public class Poodle implements Dog {
E. 5. abstract Dog {
9. public class Poodle implements Dog {
F. 5. abstract class Dog {
9. public class Poodle implements Dog {
Answer: C

Q: 8
Given:
13. class Stone {
14. String color = "white";
15. }
16.
17. public class ManyStones {
18. Stone[] stones = {new Stone(), new Stone(), new Stone()};
19. }
Which is true?
A. Compilation fails.
B. The class ManyStones has a color attribute.
C. The class Stone has a relationship to a ManyStones object.
D. The class ManyStones has a relationship to three Stone objects.
E. The class ManyStones CANNOT have access to multiple class Stone objects.
Answer: D

Q: 9
Which option for javac sets the destination directory for class files?
A. -d <directory>
B. -dest <directory>
C. -output <directory>
D. -classes <directory>
E. -directory <directory>
F. -classpath <directory>
Answer: A

Q: 10
Which two are true about javax.swing? (Choose two.)
A. It is used to create MIDlets.
B. It includes classes for creating buttons and panels.
C. It uses the native GUI components of each platform.
D. It is used to create applications that have the same user interface on different platforms.
Answer: B, D

Q: 11
Given: 1. 2. class FortyTwo { 3. public static void main(String[] args) { 4. Integer i = new Integer(42); 5. } 6. } Which two allow the code to compile? (Choose two.)
A. Add import java.lang; at line 1.
B. Make no changes.
C. Add import lang.Integer; at line 1.
D. Add package java.lang; at line 1.
E. Add import java.lang.Integer; at line 1.
F. Add package java.lang.Integer; at line 1.
Answer: B, E

Q: 12
You are in a directory containing a file named StringTest.java. Which three are valid? (Choose three.)
A. javac -v
B. java -version
C. javac -version
D. javac -v StringTest.java
E. javac -version StringTest.java
Answer: B, C, E

Q: 13
A J2EE programmer is developing components to encapsulate the business logic in a multitier web-based application. Which J2EE technology is appropriate?
A. EJB
B. JMS
C. JNDI
D. servlets
E. JAX-RPC
Answer: A

Q: 14
Which two are associated with the business tier in a J2EE web-based application? (Choose two.)
A. JMS
B. JDBC
C. applets
D. servlets
E. Swing applications
Answer: A, B

Q: 15
Which two are true about stateless session beans? (Choose two.)
A. They CANNOT hold client state.
B. They implement the JMS API.
C. They are used to implement business logic.
D. They are used to represent data stored in an RDBMS.
Answer: A, C

Q: 16
Which package contains classes to read from, and write to, files?
A. java.io
B. java.net
C. java.util
D. java.lang
E. javax.file
F. javax.swing
G. java.stream
Answer: A

Q: 17
Which two correctly import the Map class in the java.util package? (Choose two.)
A. import Map;
B. import *.Map;
C. import java.util;
D. import java.util.*;
E. package java.util.*;
F. import java.util.Map;
G. package java.util.Map;
Answer: D, F

Q: 18
Which option will correctly initialize the property com.example.property to someValue when invoking java?
A. -Pproperty:someValue
B. com.example.property=someValue
C. -Dcom.example.property=someValue
D. -Pcom.example.property:someValue
E. -P com.example.property someValue
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved