Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-640 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-640 Sample Questions:

1. Which is NOT true of Workflow session log files?
A.Generated for each session
B.Saved in the Informatica Client directory
C.Include allocation of system-shared memory
D.Default name is session_name.log
Answer: B

2. Which of the following are recommended ETL configuration practices? Choose three.
A.Always run complete ETL process
B.Test the modified ETL by running an execution plan
C.Create a backup of the DAC repository
D.Document all changes made to the repository
Answer: B, C, D

3. What are some of the data-related challenges that create difficulties in making business decisions? Choose three.
A.Too much irrelevant data for the job role
B.A static reporting tool
C.A business analytics tool that is too easy to master
D.A reporting tool that allows the users to initiate their own query
E.Ever increasing data volume
Answer: A, B, E

4. Which of the following could be used to optimize ETL session performance? Choose two.
A.Drop indexes prior to loading, and then recreate indexes afterwards
B.Partition large fact tables
C.Build mappings to maximize connection time to the OLTP
D.Use constraint-based loading whenever possible
Answer: A, B

5. Which of the following Informatica Designer tools would you use to import, create, and maintain target definitions?
A.Warehouse Designer
B.Mapping Designer
C.Source Analyzer
D.Transformation Developer
E.Mapplet Designer
Answer: A

6. Which of the following is true of the ETL process?
A.SDE routines are used to extract data from the SRMW tables
B.SDE routines are only for full extraction
C.Staging tables have to be persistent until the next ETL processes
D.SIL processes load data from the staging tables into the dimension and fact tables
Answer: D

7. Which of the following is NOT a way to start the DAC server?
A.By setting up the command line access to the DAC server
B.By double-clicking the DAC Server icon on your desktop to run the startserver.bat file
C.By setting up the DAC server as a scheduled task
D.By double-clicking the DAC Client icon on your desktop to run the startclient.bat file
Answer: D

8. In order to export all information contained in the Design view and the database connection information, what export category would you use?
A.System
B.Logical
C.Design
D.Run Time
Answer: B

9. In order to export all information contained in the Execute view, what export category would you use?
A.Execute
B.Logical
C.Run Time
D.System
Answer: C

10. What type of index has reduced storage requirements when compared to that of other indexing techniques?
A.B-Tree index
B.JPEG index
C.Bitmap index
D.Clustered index
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved