Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-599 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-599 Sample Questions:

Q: 1
Which is the correct WebLogic Server distribution version to download if you want to install WebLogic Server 12c to run in 64 bit mode on a 64 bit Linux X86?
A. Linux x86 with 64 bit JVM
B. ZIP distribution for Linux
C. Linux x86 with 32 bit JVM
D. Generic distribution
E. Network installer
Answer: C

Q: 2
Which WebLogic edition bundles JRockit Real Time?
A. WebLogic Server Standard Edition
B. WebLogic Server Enterprise Edition
C. WebLogic Server Suite
D. WebLogic Server Grid Edition
E. WebLogic Server Cloud Edition
Answer: C

Q: 3
Identify three advantages of Active GridLink for RAC over multidata source.
A. isolates WebLogic from RAC changes
B. has a simple configuration
C. enables statement caching
D. performs faster failure detection and failover
E. is supported in WebLogic Domain Templates
Answer: A, B, D

Q: 4
Which two elements of the Java Enterprise Application Archive are required?
A. EJB Archive
B. Deployment Descriptor
C. META-INF sub directory
D. Resource Adapter archive
E. Java library
Answer: A, B

Q: 5
A customer wants to improve the availability of a web application and provide more predictable scalability when scaling out the application.
Which Feature of WebLogic should you recommend to help solve this problem?
A. Oracle Web Grid
B. ActiveCache
C. Coherence Grid Edition
D. WebLogic Session Replication
E. Coherence Web Edition
Answer: C

Q: 6
Identify the three processes that customers can choose for patching WebLogic Server.
A. Download patches from My Oracle Support and manage them using Smart Update.
B. Use Enterprise Manager to download patches from My Oracle Support and apply patches to WebLogic.
C. Download patches from My Oracle Support and manually modify the classpath of the application server (though it is not recommended).
D. Download patches from My Oracle Support and apply them using the WebLogic Admin Console.
E. Use the Admin Console to connect to My Oracle Support and download patches and then target them to the domain.
Answer: A, B, C

Q: 7
You want to configure WebLogic so that Managed Servers are restarted when they are in a FAILED state. Which three steps are necessary to accomplish this?
A. Configure Node Manager on the machines where WebLogic Managed Servers need to be started/restarted.
B. Enable "Auto Restart" in the Node Manager Configuration.
C. Enable "Auto Kill if Failed" in the Node Manager Configuration.
D. Enable "Auto Kill if Failed" for the Managed Server in question.
E. Enable "Auto Restart" for the Managed Server in question.
Answer: A, D, E

Q: 8
Which four actions can you perform using the WebLogic Admin Console?
A. Stop and start Managed Servers using the Node Manager.
B. Stop and start Coherence Servers using the Node Manager.
C. Create a WebLogic Domain Template.
D. Create and target JDBC connection pools.
E. Create and target WebLogic Diagnostic Framework Diagnostic Modules.
F. Change Java command-line parameters at run time.
Answer: A, B, D, F

Q: 9
What is the architectural benefit of keeping WebLogic Server transaction log in the database?
A. Oracle does not allow replicating files between data centers, so keeping transaction log in database allows for replication.
B. Many transactions in WebLogic are database centric, so keeping log in database makes Two Phase Commit protocol possible.
C. It obviates the need to keep in sync two replication technologies (file and database) between data centers. The single replication technology is used for frequently changing data.
D. Transaction log in a file system is extremely slow so it cannot be efficiently replicated.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved