Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-593 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-593 Sample Questions:

Q: 1
Which statement regarding the node VIPs is incorrect?
A. Should register the hostnames for the VIP with a DNS, if available
B. DNS name should be resolvable from any server node
C. DNS name must be resolvable from any client
D. VIP address should be in use at the time of installation
Answer: D

Q: 2
You have configured your eight-node cluster to use the GRID Naming Service (GNS). The network administrator has established a delegated subdomain for the cluster, which is MYCLUSTER.COMPANY.COM. DHCP has been configured as that the cluster now manages IP addresses within it.
Select three responses that describe the VIPs that will exist in this configuration.
A. 1 GNS VIP
B. 3 GNS VIPs
C. 1 SCAN VIP
D. 3 SCAN VIPs
E. 3 Node VIPs
F. 8 Node VIPs
Answer: A, D, F

Q: 3
Which two requests can be fulfilled with the oifcfg getif command?
A. Identifying the public network interface
B. Verifying the proper format for network interface names
C. Obtaining local and global configuration settings
D. Identifying the cluster_interconnect interface
Answer: A, D

Q: 4
You are running ASMCMD in a non Interactive mode. Which statement is correct?
A. After the specified command has run, you are returned to the ASMCMD prompt.
B. You cannot run scripts in non Interactive mode ASMCMD
C. You can have arguments when running ASMCMD in non-interactive mode
D. You always run ASMCMD from the ASM home directory when running in non-interactive mode
Answer: A

Q: 5
You are creating an Oracle Cluster database using DBCA. The “Memory size (SGA and PGA)” field is supplied on value of 2000 MB. The default Block used for the database is __________.
A. 2 KB
B. 4 KB
C. 8 KB
D. 16 KB
E. 32 KB
Answer: C

Q: 6
Which two privileged operating system groups should be defined during the installation of the Oracle Database software (with the RAC option)?
A. Database Administrator group
B. Database Operator group
C. System Administrator group
D. ASM administrator group
E. System Architect group
Answer: A, B

Q: 7
Which statement about the Oracle Grid Infrastructure Home is correct?
A. The directory path must be the same as an Oracle Home directory.
B. The directory path can be different on different nodes.
C. The directory cannot be created before you install your Oracle software.
D. To create an Oracle Grid Infrastructure path, ensure that it is in a separate path, and not under an existing Oracle base.
Answer: D

Q: 8
Which two statements are true about starting and stopping all instances of a RAC database simultaneously with a single command?
A. The user must be SYSDBA.
B. The user must be a member of the OSDBA group.
C. The user can use SQL* Plus from local node.
D. The user can use SRVCTL.
Answer: A, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved