Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-590 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-590 Sample Questions:

Q: 1
As you are grouping workloads into server pools, you decide you want to use network traffic as one of your criteria. Which answer describes how Network QoS (Quality of Service) might apply?
A. throttles (restricts) the inbound and outbound network traffic for a virtual machine vif
B. throttles (restricts) the inbound and outbound network traffic for a physical network interface
C. throttles (unrestricts) the inbound and outbound network traffic for a virtual machine vif
D. throttles (unrestricts) the inbound and outbound network traffic for a physical network interface
E. is not yet available with Oracle VM 2.2 but will be added in a subsequent release
Answer: A

Q: 2
In an emulated/translated environment with ten guests, each operating at lOOOHz clock rate, how many interrupts will be created per second?
A. 1
B. 100
C. 1,000
D. 10,000
E. 100,000
Answer: C

Q: 3
In which directory should an Oracle VM guest be placed In order to Import It as a virtual machine?
A. running_pool
B. publlsh_pool
C. seed_pool
D. iso_pool
E. sharedDisk
Answer: C

Q: 4
A customer decides to use 2 large servers to load balance a mix of large and small virtual machines. Each server has 64GB of RAM and 8 quad-core CPUs. There are 14 virtual machines, 6 of which use 12GB of virtual memory and 16 vCPU each, and the remaining 8 use 2GB and 4 vCPUs each. What two issues will the customer likely discover when one of the servers fails?
A. Not all of the virtual machines on the failed server will be able to restart on the remaining serverdue to lack of vCPUs.
B. Not all of the virtual machines on the failed server will be able to restart on the remaining serverdue to lack of memory.
C. Live migration will be unavailable until the second server is restored.
D. Not all of the virtual machines on the failed server will be able to restart on the remaining serverdue to lack of vNICs.
E. Not all of the virtual machines on the failed server will be able to restart on the remaining serverdue to lack of shared storage.
Answer: A

Q: 5
Which two hardware requirements exist for an HA-enabled server pool with Live Migration?
A. Each server in the pool must have the exact same model of processor.
B. Each server in the pool must have the same amount of memory.
C. Each server in the pool must have similar processors, specifically vendor, family and steppings.
D. Each server in the pool must be connected to shared storage.
E. Each server in the pool must be large enough to support the largest virtual machine in the pool
Answer: C, D

Q: 6
Which two are characteristics of block I/O in a fully hardware virtualized configuration?
A. The virtual machine I/O path only uses the block device driver from dom0.
B. The virtual machine relies on emulation of the hardware in dom0 for block I/O.
C. The virtual machine I/O path includes the native block device drivers from the guest operating system.
D. The virtual machine does not need a block device driver.
E. The virtual machine must provide emulation of the hardware through its own IOEMU drivers.
Answer: B, C

Q: 7
Which two configuration files specify the cluster stack, boot cluster and network settings for the OCFS2 duster?
A. /etc/ocfs2/cluster.conf
B. /etc/sysconfig/ocfs2
C. /etc/sysconfig/cluster.conf
D. /etc/sysconfig/o2cb
Answer: B, D

Q: 8
Describe the certification process for Oracle products on Oracle VM.
A. With the exception of Oracle applications, all Oracle products are certified to run with Oracle VM immediately upon release.
B. Each Oracle product is responsible for stating their certification timeframe for Oracle VM support, but in no case will that delay be greater than six months.
C. Unless otherwise stated, all Oracle products that run on supported platforms are certified to run with Oracle VM immediately upon release.
D. Oracle products that run on supported platforms are certified immediately upon release. Oracle products on non-supported platforms are certified on a case-by-case basis.
Answer: D

Q: 9
Which command will add ethO to the bridge xenbr0?
A. brctl addif xenbr0 eth0
B. brctl addbr xenbr0 eth0
C. ifconfig add xenbr0 eth0
D. netstat -a xenbr0 eth0
E. if up xenbr0 -a eth0
Answer: B

Q: 10
In a paravirtualized environment, which answer best describes the drivers that are used in domO and the guest to communicate block I/O requests?
A. A blkback driver is used in dom0, and a blkfront driver is used in the guest.
B. A native device driver is used in dom0, and a blkback driver is used in the guest.
C. A blkfront driver is used in dom0, and a native device driver is used in the guest.
D. A blkfront driver is used in dom0, and a blkbck driver is used in the guest.
E. Native drivers are used in both dom0 and the guest.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved