Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-550 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-550 Sample Questions:

Q: 1
ACME is working on setting up security for *PUBLIC, individual users, and roles. When JOE user has two roles assigned to him: Role1=APUSER sequence 10 and Role2=APADMIN sequence 15) and signs in with the *ALL role, what is the hierarchy that security records read when a user attempts to access an application or perform an action?
A. User-> *PUBLIC-> Role1-> Role2
B. User-> *PUBLIC-> Role2-> Role1
C. User -> Role1-> Role2-> *PUBLIC
D. User -> Role2-> Role1-> *PUBLIC
E. *PUBLIC -> User-> Role1-> Role2
Answer: C

Q: 2
What three object types are promoted via Object Management Workbench (OMW)?
A. UDCs
B. User Overrides
C. Data Dictionary Item
D. Favorites
E. Serialized Objects
Answer: A,B,C

Q: 3
When establishing an EnterpriseOne Portal, there must be a separate EnterpriseOne instance that acts as the “provider” for Web services user interface. What should this Instance be?
A. EnterpriseOne Transaction Server
B. Instance created for a manually deployed EnterpriseOne Portal WAR file
C. EnterpriseOne Portal instance created via Server Manager
D. EnterpriseOne HTML Server
E. EnterpriseOne Business Services Server
Answer: E

Q: 4
Consider this command:
Setup.exe-p package_name-t Compact-d installpath
This command deploys:
A. package package_name to EnterpriseOne Application Server named Compact
B. development objects of package package_name to insatall path
C. development objects of package package_name to insatall path in silent installation mode
D. production objects of package package_name to insatall path in silent installation mode
Answer: A

Q: 5
After a full package has been built and is deployed on the same Enterprise Server, where do the runtime business function libraries get copied from?
A. The <path code>\bin32 directory on the deployment server
B. The <path code>\<package>\ bin32 directory on the deployment server
C. The <path code>\bin32 directory on the build machine
D. The <path code>\bin32 directory on the enterprise server
E. The <path code>\<package>\ bin32 directory on the enterprise server
Answer: D

Q: 6
ACME is about to upgrade their Development environment from ERP 8.0 to upgrade their Development environment from ERP 8.0 to EnterpriseOne 8.9. In the Specification Merge Selection application, what is the correct setting for the Mod Flag and Merge Option columns to merge an object during the upgrade?
A. Mod Flag=bland, Merge Option=blank
B. Mod Flag=bland, Merge Option=1
C. Mod Flag=bland, Merge Option=2
D, Mod Flag=C, Merge Option=1
E. Mod Flag=C, Merge Option=2
Answer: D

Q: 7
EnterpriseOne provides Server Manager as its interface where administrators can capture vital resource information (advanced process metrics & diagnostic tools) of running EnterpriseOne kernels. Which two process types does this apply to?
A. Security kernel
B. Call Object kernel
C. UBEs
D. Package kernel
E. Management kernel
Answer: B, E

Q: 8
Which statement is FALSE regarding best practices for installing EnterpriseOne Deployment Server?
A. All of the servers participating in the solution must meet specified minimum technical requirements
B. The OOBC Data Sources must be configured prior to beginning the installation
C. Disk space has been checked to ensure appropriate capacity is available for the desired installation components
D. The latest planner ESU should be installed prior to starting the PLAN
E. The hardware servers participating in the solution have been properly sized by an authorized hardware vendor
Answer: D

Q: 9
Universal Table Browser (UTB) is used by users to view the record contents of tables. If the administrator would like to view the contents of object specifications in the Central Objects data source, what is the local client JDE.INI file setting in the [INTERACTIVE RUNTIME] section to enable UTB to see those records?
A. ShowTables=Show
B. TAMMenus-Show
C. RDBTable=Show
D. UTBTables=show
E. ShowMeMyTables=Show
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved