Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-545 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-545 Sample Questions:

Q: 1
You want to trigger role membership rules manually and riot through the UI. You should add the “roleMembershipRulejob” trigger to _________.
A. Scheduling-context.xml
B. SchedulerExecutionLogRecord.xml
C. Jobs.xml
D. Conf-context.xml
Answer: C

Q: 2
What are the four benefits of a role in the IAM Implementation?
A. Connects business understanding with IT implementation
B. Facilitates access requests more easily
C. Provides consistent, known controls for defining access
D. Reduces auditing efforts
E. Facilitates user access attestations
Answer: ABCD

Q: 3
What are the four states a role can be in during Role Modification Workflow executions?
A. Active
B. Inactive
C. Blocked
D. Pending Approval
E. Composing
Answer: ABDE

Q: 4
The part of an audit rule, an attribute must be defined as _____________.
A. Mineable
B. Importable
C. Auditable
D. Certifiable
E. Certifiable and auditable
Answer: E

Q: 5
Event Listener rules can be built on attributes for _____________.
A. Role
B. global users
C. user accounts
D. business structure
E. roles and global users
Answer: A

Q: 6
While conducting a certification process, a certifier ___________.
A. can view only cryptic access rights.
B. can view the glossary for cryptic access rights
C. is locked from viewing any access rights
D. can view both cryptic access rights and the glossary
Answer: D

Q: 7
You have designed a role. The role has some policies embedded in them. All roles and policies are in the Active state. Now you modify one of the policies and you have a version of the policy in the Composing state. What will be the state of the role just after this activity> A. Active
B. Inactive
C. Composing
D. Pending Approval
Answer: C

Q: 8
How many role owners may be assigned to a role?
A. Only one
B. Same number as the policy owner
C. Any number
D. Only two
Answer: A

Q: 9
Role based provisioning is achieved by using Oracle Identity Manager and Oracle Identity Analytics. After the user are on-boarded, which component is responsible for access certification?
A. Oracle Identity Analytics
B. Oracle Identity Manager
C. Both Oracle Identity Analytics and Oracle Identity Manager
D. Oracle Identity Analytics for access certification, before role-based provising
Answer: A

Q: 10
OIA provides a set of rules that decide role membership. Who can qualify as the role membership rule owner?
A. A user stored in the “Global_users” table
B. A user stored in the “rbx_users” table
C. A user stored in both “Global_users” and “RBXUsers” table
D. Role policy owner only
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved