Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-540 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-540 Sample Questions:

Q: 1
When vitalizing a cluster of Windows 2003 servers on Oracle VM, which virtualization technique should be used?
A. Use PV with Microsoft's Windows 2003 64-bit with a paravirtualized kernel
B. Use HVM with a standard distribution of Windows 2003 and PV drivers.
C. Use emulation with the IOEMU drivers for better I/O performance.
D. Oracle VM does not support Windows 2003 Server. Use VirtualBox instead.
E. Oracle VM does not support Windows 2003 Server. Use Containers instead.
Answer: B

Q: 2
A customer is running an existing server farm of open source Xen servers running the same version of Xen as Oracle VM 2.2. The customer would like to manage these servers with Oracle VM.
What is the best reason that this will not be possible?
A. Oracle VM's Xen implementation uses a different disk format for virtual machines than open source Xen, so live migration of virtual machines will not work between the existing Xen implementation and Oracle VM.
B. Oracle VM employs a layer of technology on top of Xen that enables remote management through Oracle VM Manager or Oracle Enterprise Manager. The existing Xen servers are incapable of communicating in this manner.
C. Oracle VM uses a forked Xen distribution, so although the version numbers are the same, the behavior of the virtual machines at run time will be different.
D. Oracle VM uses a highly proprietary protocol format for Live Migration that enables strongencryption. Standard Xen servers will not be able to live migrate to the Oracle VM servers, or vice versa.
Answer: B

Q: 3
What two attributes of a virtual machine are not available on the Oracle VM Manager Home screen when the virtual machine is currently powered down?
A. Memory Size
B. Server Name
C. VNC Port
D. Server Pool Name
E. Owner
F. Number of Virtual CPUs
Answer: D, E

Q: 4
Which two statements describe Oracle Validated Configurations?
A. Oracle Validated Configurations provide testing of a "complete component stack" andrecommendations on versions, settings, and fixes for the particular stack (software, hardware, and storage) based on running workloads in Oracle's or a partner's test lab.
B. Oracle Validated Configurations are a mandatory step in Oracle's certification process.
C. Oracle Validated Configurations are working samples of hardware and software configurations in an Oracle VM environment.
D. All validated configurations must be run in Oracle's lab.
E. Oracle Validated Configurations are potential examples of hardware and software configurationswhose specifications are validated by Oracle.
Answer: E

Q: 5
In a paravirtualized environment, which answer best describes the drivers that are used in domO and the guest to communicate network I/O requests?
A. A netback driver is used in dom0, and a netfront driver is used in the guest.
B. A native device driver is used in dom0, and a netback driver is used in the guest.
C. A netfront driver is used in dom0, and a native device driver is used in the guest.
D. A netfront driver is used in dom0, and a blkbck driver is used in the guest.
E. Native drivers are used in both dom0 and the guest.
Answer: E

Q: 6
The Oracle VM administrator is having issues shutting down a virtual machine. Which log file will best help troubleshoot whether the shutdown command is being successfully executed on the target server?
A. /var/log/ovs-agent/ovs_performance.log
B. /var/log/ovs-agent/ovs_operation.log
C. /var/log/xen/xend.log
D. /var/log/xen/xend-debug.log
Answer: C

Q: 7
Oracle VM Server 2.2 consists of which two software components?
A. Oracle Database XE
B. Oracle Enterprise Linux 5.3
C. Xen Hypervisor
D. Oracle Containers for Java (OC4J)
E. Oracle WebLogic Server (WLS)
Answer: B, C

Q: 8
Which command will add ethO to the bridge xenbr0?
A. brctl addif xenbr0 eth0
B. brctl addbr xenbr0 eth0
C. ifconfig add xenbr0 eth0
D. netstat -a xenbr0 eth0
E. if up xenbr0 -a eth0
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved