Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-535 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-535 Sample Questions:

Q: 1
Select the true statement regarding Global Preferences in Primavera P6 EPPM Web Interface.
A. Global Preferences are shared among all users.
B. Global Preferences are customized at the user level.
C. Global Preferences are controlled by the System Administrator
D. Global Preferences are controlled by Global Security Profiles.
Answer: D

Q: 2
An activity has an Original Duration of 10, and a Remaining Duration of 10. The Actual Start is assigned to the activity. Physical % is updated to equal 80%.
What is the Remaining Duration for this activity?
A. 80
B. 10
C. 2
D. 8
Answer: B

Q: 3
The Project Manager selects the “Update units when costs change on resource assignments” option on Calculations tab in Project Details. The Budgeted Cost is $2,000 and the Budgeted Units is 80 for the resource on an activity. If the User assigns the activity an Actual Cost of $1,000, what is the Actual Units for the resource?
A. 70
B. 40
C. 60
D. 80
Answer: B

Q: 4
You are a Portfolio Manager who opened a specific portfolio. You refreshed the filter. However, some of the projects that were previously in the portfolio are no longer there. What happened?
A. You no longer have sufficient Project level security to view the "missing" projects' data.
B. Your Web license was revoked to allow other users to interface with the project
C. The value of the code assigned to the missing projects had changed.
D. The projects were deleted when the Miter was refreshed.
Answer: A

Q: 5
You are a Portfolio Manager looking for a new portfolio that you manually created for your have clicked the Group By drop-down list in Portfolios.
Which option should you select to quickly find your portfolio?
A. Global Portfolio
B. Global Filtered Portfolio
C. User Portfolio
D. User Filtered Portfolio
Answer: D

Q: 6
Select the true statement regarding Portfolio Scenarios.
A. You can add user access to the Portfolio Scenario from waterline analysis.
B. You can save the Waterline Analysis as a new scenario.
C. You can update individual project status from the Waterline Analysis/Scenario.
D. You can create a new portfolio from the Waterline Analysis.
Answer: D

Q: 7
What takes the highest precedence during Resource Leveling?
A. Leveling priority
B. Mandatory constraint
C. Topological sequent
D. Resource Calendar
Answer: B

Q: 8
You are a Project Manager whose projects are integrated with Financial Management System (FMS). The FMS pushes Actual Costs and Actual Hours to your projects as of the Actual Date. Updating Percent complete using the pushed Actual Dates, Actual Costs, and Actual Hours has created inaccurate pictures of the overall % complete, because there are steps within activities that clearly have not completed.
Which Percent Complete Type would be the best selection for activities in this project?
A. Physical
B. Units
C. Effort
D. Duration
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved