Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-533 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-533 Sample Questions:

Q: 1
Identify the three true statements about attribute dimensions in Planning.
A. Aliases are supported for attribute members.
B. Consolidation properties are supported for attribute members.
C. Hierarchies are supported for attribute dimensions.
D. Only Text attributes are supported.
E. Text, Boolean, Numeric, and Date attributes are supported.
Answer: A,C,E

Q: 2
What four functions can Administrators use the Copy Data feature In Planning to do?
A. Copy data values from one dimensional intersection to another dimensional intersection.
B. Copy planning unit annotations.
C. Copy supporting detail.
D. Copy cell text.
E. Copy account annotations.
Answer: A,C,D,E

Q: 3
Hi have a measure in your Accounts dimension for "Price". Price Is Input by users (along with Units). Sales is calculated as Units * Price. Identify the two correct properties that should be assigned to Price to meet this requirement.
A. ~
B. ^
C. Stored
D. Dynamic Calc
E. Dynamic Calc and Store
Answer: D,E

Q: 4
Identity the true statement about Custom Menus.
A. Custom menus can provide links to data forms.Business Rules, URLs, and Planning preferences.
B. Custom menus require Java scripting knowledge to create.
C. You can assign security to custom menus so that only specific users or groups can see the custom menu.
D. Custom menus are assigned to data forms only.
E. Custom menus are limited to a single list of tasks; you cannot group them into sub categories.
Answer: A

Q: 5
A planner is supposed to be able to submit data within a data form but the data form all the possible causes for an end user not being able to enter data on a data form?
1-The planning unit is set to first pass.
2-Another user owns the planning unit.
3-The user has read access to the members on the data form.
4-The form contains summary-level members In a bottom up version.
5 The form is set to Read Only.
A. 1, 4, 5
B. 1, 2, 3
C. 2,3,4,5
D. 1,2,3,5
E. 1, 2,3,4,5
Answer: D

Q: 6
The Hyperion Planning administrator needs to run several calculations in a specific order against two different databases within the application. Identify the two options that are not valid.
A. Esscmd
B. Calc Script
C. Business Rule Sequence
D. MaxL
E. Business Rule Macro
Answer: A,D

Q: 7
Assuming the following dimensions and members:
Scenario - Actual, Budget and Year - 2010, 2011, you need to create a data form with two columns. One column should list Actual for 2010 and the second column should list Budget 2011.
You do not want to show data for Actual 2011 even though the first three months of the year have been loaded from the GL.
What Is the best way to only show the 2 columns In the data form?
A. You cannot build a data form with these two columns, hour columns will display: Actual >2010, Actual >2011, Budget->2010 and Budget >2011
B. Use Segments on the data form to create the asymmetric columns.
C. Use User Variables on the data form to create the asymmetric columns.
D. Use a composite data form to meet this requirement.
E. Use data suppression on the data form.
Answer: D

Q: 8
Identify the three true statements about weekly distribution.
A. For Weekly Distribution options 445, 454, 544, the quarterly values are treated as if they are divided into 13 weeks and the weeks are distributed via a pattern you specify.
B. The only valid weekly distribution options are 445, 454, and 544.
C. If you select the 4-5-4 Weekly distribution option, Planning treats the first month in the quarter as if it has 4 weeks, the second month as If it has 5 weeks, and the third month as if it has 4 weeks.
D. If you choose weekly distribution for Custom-based time periods. Planning will not distribute the data values across base periods.
E. Weekly distribution determines how data entered into summary periods should spread to its base periods.
Answer: A,B,C

Q: 9
What are the three supported methods to create and update a member and its properties (assuming Classic or non-Classic Planning applications)?
A. Planning Web Client
B. EAS
C. EPMA
D. DRM
E. Outline Load Utility
Answer: A,C,E

Q: 10
Identify the one Planning component that Is not accessible over the Web.
A. Dimension Editor for Planning
B. Shared Services
C. Exchange Rates Definition
D. Planning Utilities
E. Create and Manage Database Options
F. Create Data Sources
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved