Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-528 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-528 Sample Questions:

Q: 1
Sam works as a Database Administrator for XXYYinc Inc. The company is using Oracle 11g as the database server. Sam wants to adopt a security feature on the database that enforces the security rules, regardless of the way the data is accessed. Which of the following security features should he adopt to accomplish the task?
A. Real Application Cluster (RAC)
B. Virtual Private Database (VPD)
C. Enhanced security features with execution context
D. Label Security
Answer: B

Q: 2
Which of the following are the advantages of Oracle Database Vault?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. It enables the separation of duty.
B. It controls access to database and application data by highly privileged users.
C. It disables the separation of duty.
D. It imposes multi-factor authorization by the use of flexible business rules.
Answer: A, B, D

Q: 3
Which of the following components of Oracle Database Vault is a Java application that is built on top of the Oracle Database Vault PL/SQL application programming interfaces (API)?
A. Oracle Database Vault Administrator (DVA)
B. Oracle Database Vault Reporting and Monitoring Tools
C. Oracle Database Vault DVSYS and DVF Schemas
D. Oracle Database Vault Access Control Components
Answer: A

Q: 4
David works as a Database Administrator for XXYYinc Inc. The company is using Oracle 11g as the database server. David wants to adapt such a security option that will provide no application changes to the database, built-in key management, and high performance to the database. Which security option should he adopt to accomplish the task?
A. Database Vault
B. Audit Vault
C. Advanced Security Option
D. Label Security
Answer: C

Q: 5
Rick works as a Database Administrator in XXYYinc Inc. The company uses Oracle 11g on its database server. There is a "customer_detail" table in the database. Rick wants to mask the customer number in the table in such a way that it gets masked to the same value across the entire database. Which masking technique of Data Masking Pack should he apply to accomplish the task?
A. Deterministic masking
B. Condition-based masking
C. Shuffling
D. Compound masking
Answer: A

Q: 6
Andrew works as a Database Administrator for XXYYinc Inc. The company uses Oracle 11g as the database server. Andrew has been assigned the task to apply a security feature to the database of the organization to protect the database from insiders. This security feature should also mitigate several security risks. Which of the following security features should he adopt to accomplish the task?
A. Enterprise Data Masking Pack
B. Database Vault
C. Audit Vault
D. Advanced Security Option
Answer: C

Q: 7
You are a Database Administrator in XXYYinc Inc. Oracle 11g is installed as the database server in the company. You want to protect data from privileged users through some preventive controls and also secure the database transparently. Which of the following security options will you adopt to accomplish the task?
A. Enterprise Manager Data Masking Pack
B. Database Vault
C. Audit Vault
D. Advanced Security
Answer: B

Q: 8
You have a system installed with Oracle 11g. You are concerned about the security of the database instances in your system. You plan to use Oracle Database Vault to create several components to manage the security of the database instances. Which of the following components can be created using Oracle Database Vault?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. Command rules
B. Factors
C. RMAN
D. Realms
Answer: A, D

Q: 9
Which of the following options employs labeling concepts used by government and defense organizations to protect sensitive information and to provide data separation?
A. Oracle Database Vault Security
B. Oracle Advanced Security
C. Oracle Label Security
D. Oracle Audit Vault Security
Answer: C

Q: 10
Which of the following is NOT a feature of the Data Masking Pack?
A. Comprehensive and Extensible Mask Library
B. Secure High Performance Mask Execution
C. Automated patching for Oracle products and the operating system
D. Sophisticated Masking Techniques
Answer: C

Q: 11
Which method should he adopted to retrieve all those rows whose sensitive columns have a null value and which are restricted by Virtual Private Database security?
A. Transparent Tablespace Encryption
B. Column masking
C. Access Control List
D. Transparent Data Encryption
Answer: B

Q: 12
Andrew works as a Database Administrator for XXYYinc Inc. The company uses Oracle 11g as the database server and deals with the development of various database applications.
During such developments, production data is copied into other non-production environments.
This leads to several confidential risks. Andrew has been assigned the task to minimize the risk of handling such sensitive information. Which pack of Enterprise Manager should he adopt to accomplish the task?
A. Oracle Configuration Management Pack
B. Oracle Change Management Pack
C. Oracle Diagnostic Pack
D. Oracle Data Masking Pack
Answer: D

Q: 13
Sam works as a Database Administrator for XXYYinc Inc. The company is using Oracle 11g as the database server. Sam wants to protect the company's data by encrypting the physical data files created on the operating system. Which of the following types of encryption should he use to accomplish the task?
A. Transparent Data Encryption (TDE) for tablespace
B. Transparent Data Encryption (TDE) for column
C. Transparent Data Encryption (TDE) for securefiles
D. Network encryption
Answer: A

Q: 14
David works as a Database Administrator for XXYYinc Inc. The company is using Oracle 11g as the database server. David wants to adopt security options so as to protect the database of the company. Which of the following security options should he adopt to accomplish the task?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. Chain of trust
B. Advanced Security Option
C. Audit Vault
D. Database Vault
Answer: B, C, D

Q: 15
You work as a Database Administrator for XXYYinc Inc. The company uses Oracle 11g on its database server. The server contains a database named "Company_Project_Details". The database is shared among multiple departments of the company for regular updation. Looking at the security issues of the database, you have been assigned the task to apply some security solution to the database.
To accomplish the task, you plan to apply Database Label Security on this database. Which of the following components of the Database Label Security should you apply in order to secure this database?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. Groups
B. Levels
C. Compartments
D. Source database
Answer: A, B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved