Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-527 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-527 Sample Questions:

Q: 1
When selecting a column to filter or sort report, which should you choose to have the LEAST impact on performance?
A. Custom fields
B. Custom pick lists
C. Indexed fields
D. Fields containing CASE statements
E. Standard pick lists
Answer: C

Q: 2
Update Values action is only available when using which workflow rule trigger event?
A. Before Modified Record Saved
B. Record Deleted
C. Modified Record Saved
D. New Record Saved
Answer: A

Q: 3
You are importing Account records into CRM on Demand using the data import tool in the application. If you mistakenly map the Location field from your source data to the Billing Address 1 field in CRM On demand what happens during the Field Mappings Validation step of the import tool?
A. You receive an alert and can correct the mistake before submitting the import request
B. You do not receive an alert and you can submit the import request. The data is imported as mapped.
C. You receive an alert and the mapping is automatically repaired for you before you submit the import request.
D. You do not receive an alert and you can submit the import request. All records are rejected during the import.
Answer: B

Q: 4
Identify two business use cases for Forecasts.
A. Regulates a process that is often manual and inaccurate
B. Helps companies to develop sales strategies
C. Creates business opportunities to generate revenue
D. Reports accurate and up-to-date information about expected sales
E. Reports underachieving sales representatives
Answer: B, D

Q: 5
Choose two types of fields for which you CANNOT specify validation rules
A. Pick list
B. Multi-select pick list
C. Phone
D. Web link
E. Percent
Answer: B, E

Q: 6
Which three of actions can be performed using Workflow rules?
A. Send an email notification when a new account record is created.
B. Create a task for an opportunity owner if the opportunity revenue changes.
C. Assign new accounts in the Ohio region to the Midwest book of business.
D. Enter Phone as the default value in the Source field when a new service request record is created.
E. Update the Contact Type field value on a contact record if the Account Type changes on the associated account record.
F. Remove members from an opportunity team.
Answer: A, D, F

Q: 7
Sales managers wanted a report to analyze all sales activities performed in the last 30 days and want to have the report available so they can run it every month. Which of the following represents the correct?
A. CAST (TIMESTAMPDIFF (SQL._TSI_DAY, 30, CURRENT_DATE) as datE.
B. TIMESTAMPADD (SQL_TSI_DAY, -30, CURRENT_DATE)
C. CAST (TIMESTAMPDIFF (SQL_TSI_DAY, -30, NOW ( )) as timestamp)
D. CAST (TIMESTAMPADD (SQL__TSX_DAY, -30, CURRENT_DATE) as datE.
E. TIMESTAMPADD (SQL_TSI_DAY, -30, CURRENT_DATE) as timestamp
Answer: C

Q: 8
You are setting up the forecast definition for your company. Which rule should you keep in mind when selecting participant roles on the Select Forecast Roles step?
A. You can add only sales roles to the forecast.
B. If some users with the same role should be forecast participants, while others should not be participants, you have to individually add the users as participants.
C. There can only be one forecast participant that does not report to another forecast participant.
D. All forecast participants must have someone listed In the Reports To field on their User Details
Answer: C

Q: 9
Which two statements are true about Related Information Layouts?
A. They can be shared across different primary records.
B. They can be shared by different roles.
C. They cannot be customized for custom objects.
D. Inline edit is not available for them.
E. They can be customized to specify which fields to display and in which order.
Answer: B, E

Q: 10
Which option describes a report that should not contain the record type ID column?
A. A report that shows all opportunities with their associated expected and closed revenue.
B. A report that shows total expected and closed revenue summarized by region.
C. A report that lists all accounts for the west region with their associated opportunities,
D. A report that shows all contacts in the east region with their associated major accounts.
E. A report that lists all open service requests for the top 10 accounts
Answer: B

Q: 11
You have two sales representatives in your company that currently have the same role. That role does not allow them to convert leads, but it does provide access to lead records. You want to grant one of them the ability to convert leads, but keep the other with the default settings.
What is the best way to accomplish this?
A. Edit the underlying role to include the privilege,
B. Copy the existing role and edit the copied role to include the Convert Leads privilege.
C. Copy the existing role and edit the copied role to allow Read/Edit access to lead records,
D. Copy the existing role and edit the copied role to hide the Leads tab.
Answer: C

Q: 12
Identify which two reports: requirements would be best presented using a dashboard, rather than a single report?
A. Service managers want to see a quick summary of their business.
B. Account Managers want to know how many accounts have more than $100,000 in expected revenue.
C. Sales managers want to see top ten accounts, top ten service reps, and top ten products at a glance.
D. Executives want to create an opportunity pipeline summary that is only available to some user roles.
E. Service managers want to know if more service requests are coming to the service team via the Web than via the phone.
F. Sales representatives want to see a list of their current open activities at a glance.
Answer: C, F

Q: 13
What happens to a current forecast before the next scheduled forecast is created?
A. It is automatically archived
B. It is automatically deleted.
C. It is automatically exported to Excel.
D. It is automatically submitted.
E. It becomes an alert on My Homepage.
Answer: A

Q: 14
For which three record types can you assign varying levels of access to team members by adding them to the Account Team for one of your accounts?
A. Contacts
B. Opportunities
C. Tasks
D. Appointments
E. Accounts
F. Leads
Answer: A, B, E

Q: 15
A part off a system clean up Initiative, you would like to delete a few unused custom layouts.
However, when attempting to remove one particular layout, you get an error message preventing you from proceeding with the deletion.
What is the most likely root cause of this system error?
A. The layout in question is assigned to records currently being viewed.
B. The layout in question has already been deleted by another administrator.
C. The layout in question is assigned to a dynamic layout.
D. The layout in question contains required fields.
E. The layout in question is not assigned to any user roles.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved