Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-521 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-521 Sample Questions:

Q: 1
Which three statements are about freight carriers? (Choose three)
A. Freight carriers can be defined only in transportation.
B. Freight carriers are used for customer shipments.
C. Freight carriers are specific to inventory organization.
D. General ledger accounts can not be associated with freight to collect associated costs.
E. Inter organization transfer uses an associated general ledger account to specify the freight.
F. Freight carriers are used for shipments to and from customers, suppliers, and internal organizations.
Answer: C,E,F

Q: 2
The item sub inventory report output contains _______. (Choose three)
A. EOQ
B. Source type
C. Locator control
D. Focus forecast
E. Fixed Lot multiple
F. Min-max information
Answer: B,E,F

Q: 3
A key business user requirement to those users should be able to create sales order with distributor keys trokes. Which four setup options facilitate reduced data entry? (Choose four)
A. Defaulting rules
B. Transaction types
C. OM: invoice source
D. Processing constraints
E. Automatic attachments rules
F. OM: invoice transaction type
G. OM: enable Related items and manual substitutions
Answer: A,B,E,G

Q: 4
ACME has offices in various countries and its customers and supports are based around the globe. Given that the addresses are formatted in each country, how would you setup the system to handle this situation?
A. Ser up the address as a context-sensitive key Flexfield.
B. Ser up the address as a free format segmented value set.
C. Ser up the address as a context-sensitive descriptive field
D. Ser up the address as a dependent value set country-specific segments.
Answer: C

Q: 5
Identify three true statements regarding freight and special charges. (Choose three)
A. Accrual is valid application method for modifier type of freight/special charges.
B. Basic pricing provides seeded freight and special charges type of modifier list.
C. You can define your own implementation-specific freight and special charges type of the modifier list.
D. You can use the range price breaks in creating modifiers for freight and special charges if you are using only Basic pricing.
E. You can handle your own implementation-specific freight cost type or freight charges type codes for use in modifiers for calculating freight and special charges.
F. When there are two equal modifiers with the highest precedence in an incompatibility level, the pricing engine selects the modifier that provides the best benefit to the customer.
Answer: B,E,F

Q: 6
Identify three correct statements regarding the credit card encryption features? (Choose three)
A. Credit type is displayed as card brand.
B. The entire card information is stored at the order-line level.
C. Oracle payment is the single repository for multiple payment mode information access applications modules.
D. Oracle payment is the single repository for multiple payment mode information access set up options.
E. The main idea behind the credit card security code and credit encryption is the make the credit card and bank account information more centralized across the application and hence more secure.
Answer: A,C,E

Q: 7
Which option identifies the requirements to ship confirm a sale order line?
A. The item attribute is shippable and shipping is an activity in the line work flow.
B. The item attribute is shippable, the line status is picked and shipping is an identity to the lines workflow.
C. The item attribute is shippable, the line status Booked, and shipping is an activity in the lines workflow.
D. The item attribute is shippable, the line status Entered, and shipping is an activity in the lines workflow.
E. The item attribute is shippable, the line status Shipped, and shipping is an activity in the lines workflow.
F. The item attribute is shippable, the line status Awaiting, and shipping is an activity in the lines workflow.
Answer: B

Q: 8
The seeded OM workflow contains a number of item types. Identify five valid item types? (Choose five)
A. Ship Only
B. Order Only
C. OM Standard
D. Order Header
E. OM price Only
F. Return for Credit
G. OM change Order
H. OM blanket Header
Answer: B,C,D,G,H

Q: 9
An order has five lines with line status of staged/pick confirmed. There is no record on the delivery tab in the shipping transaction from for this order. What could be the possible solution?
A. Resolve the shipping exception.
B. Enable shipping privilege for the user.
C. Auto create delivery from the pick release form.
D. Auto create delivery from the delivery transaction form.
E. Auto create delivery from the shipping transaction form.
Answer: E

Q: 10
Identify three correct statements regarding explicit and implicit acceptance. (Choose three)
A. Action attribute - Fulfillment Acceptance is necessary for implicit acceptance
B. An implicit acceptance request set ha two concurrent request:
1) Generate Pre-billing Acceptance program for pre-billing, implicit acceptance
2) Revenue contingency Analyzer for post-billing implicit acceptance.
C. Execution of concurrent program is not needed to perform post billing, implicit acceptance.
D. CSR can enter explicit acceptance via the order information portal or the order import correction.
E. An acceptance comment field is available on order header level (Order information/other tab) of the sales order form.
F. An implicit acceptance deferral reason must be defined in AR with an event attribute using ship confirmation date and expiration days.
Answer: B,D,F


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved