Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-520 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-520 Sample Questions:

Q: 1
Oracle Daily Business Inteligence functions are secured using standard Oracle Apllications function security.Choose three dashboards that are secured by the inventory Oganization.(choose three)
A. Inventory Management
B. Warehouse Management
C. Procurement Management
D.Commodity Supplier Management
E.Customer Fulfillment Management
Answer: A, B, E

Q: 2
Which three are valid setup options for purchasing document types?(choose three)
A. Archive On
B. Forward Method
C. Default Hierachy
D. Security Access Level
E. Can change Hierachy
F.Owner Cannot Approve
Answer: A, B, C

Q: 3
Select three statements that are ture regarding the clearing account.(choose three)
A. An asset clearing account can also be used as a project clearing account.
B. You can have a maximm of one asset clearing account per asset category.
C. For each payables document you create,you can have a separate cash clearing account.
D. You can use Cash in Transit report in cash management only if cash clearing account and cash account are separate.
E. You use a separate cash account and cash acount to have visibility of the Cash in Transit on the balance sheet.
Answer: B, C, E

Q: 4
In the Multi-Org model,which organization type is the highest level that impacts acounting?
A. Ledger
B. Operating Unit
C. Business Group
D. GRE/Legal Entity
D. Inventory Organization
Answer: A

Q: 5
What is the best way to set up this item?
Create blanket purchase agreements,a sourcing rule identifying all the possible suppliers, and approved supplier list entries.
A. Create contract purchase agreements,a sourcing rule identifying all the possible suppliers,and approved supplier list entries.
B. Do not create blanket or contract purchase agreements,a sourcing rule identifying all the possible suppliers,and approved supplier list entries.
C. Create a blanket purchase agreement for only one supplier ,a sourcing rule for just that supplier,and an approved supplier list entry for that supplier.
D. Create a contract purchase agreement for only one supplier ,a sourcing rule for just that supplier,and an approved supplier list entry for that supplier.
Answer: C

Q: 6
Company X has three Operating Units A,B and C. Each Operating Unit has the MO:Security Access profile option called ABC Security assigned. Operating Unit A has both the MO:
Operating Unit profile option and the MO:Default Operating Unit profile option assigned to it.
Which statement is true?
A. Paul can create transactions for the A,B and C Operating Unit.
B. Ail transactions created by paul are automatically assigned to the Operations only against A.
C. Paul can report on data across A,B and C Operating Unit, but enter transactions only against A.
C. The profile option aid not include Operating Unit C due to an error by the system administrator.
D. The Payables responsibility is linked to the Operating Unit A the MO:Operating Unit profile option and can cerate tansactions for that Operating Unit alone.
Answer: A

Q: 7
A global company uses Oracle E-Business Suite Release 12 for its perations in the U.S and Canada.The company is now adding Mexico to the Oracle E-Business Suite Release 12 Applications.As a system administrator,you need to set the MO:Operating Unit profile option for Mexico.Customer is not using Multi-Org Acces Control.
You set the MO:Operating Unit profile option at the ____level.
A. Site
B. User
C. Application
D. Responsibility
Answer: D

Q: 8
Which three financial options can be defaulted when you enter a new supplier?(choose three)
A. Ship Via
B. Default Buyer
C. RFQ-Only Site
D. Bill-To Location
E. Supplier Classification
F. Payment Bank Account
Answer: A, C, D

Q: 9
Requisition Import groups all requisions with the same group code under the same requisition header.If no group code is specified, Requisition Import groups requisitions according to five types of groups that can be optionally passed to the Requisition Import proces. Identify them.(choose five)
A. Group by item
B. Group by price
C. Group by buyer
D. Group by UOM
E. Group by location
F. Group by supplier
G. Group by description
H. Group all requisition lines under one requisition header
Answer: A, C, E, F, H

Q: 10
Identify two features of an “independence”value set.(choose two)
A. There is a predefined list of values for a segment.
B. The values are stored in a product applications table.
C. The values are stored in an Oracle Application Object Library table.
D. You can enter a value other than those in the predefined fist of values.
Answer: A, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved