Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-519 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-519 Sample Questions:

Q: 1
Event types in sub ledger accounting are a grouping of______.
A. events
B. account
C. event models
D. event entitles
E. event classes
Answer: A

Q: 2
A global company uses Oracle E-Business Suite Releasw 12 for its operations in the U.S. and Canada. The company is now adding Mexico to the Oracle E-Business Suite Release 12 Aplications. As a system administrator, you need to set the MO: Operating Unit profile option for Mexico. Customer is not using Multi-Org Access Control.
You set the MO: Operating Unit profile option at the ______ level.
A. Site
B. User
C. Application
D. Responsibility
Answer: D

Q: 3
Which three statements are true about abc Analysis and cycle count Classes? (Chosse three.)
A. The hit/miss% for the Class overrides the hit/miss%ofthe cycle count header.
B. The hit/miss% for the cycle count header overrides the hit/miss%ofthe Class.
C. An ABC Analysis can be compiled for a sub inventory that is defined as a non-quantity-tracked sub inventory.
D. An ABC Analysis can be compiled for (expensesubinventories for which quantities aretracked).
E. In ABC Analysis, a quantity variance must always be submitted approval, regardless of the tolerance levels
F. Positive and negative tolerances canbe entered for each class, which will override the tolerance at the cycle count header level.
Answer: A, D, F

Q: 4
Identify the sequence of steps to determine the Descriptive Ffexfield name on a fromln Oracle Business Suite Release 12 with Diagnostics enabled.
1) Slect Help > Diagnostics > Examine.
2) The username of the DFF appears in the Value fied.
3) Select the DFF name from the list of values in the “Field” field
4) Select the “$DESOUPTTVE_FLEXFIELD$” value for the Block name.
A. 1, 2, 3, 4
B. 1, 4, 3, 2
C. 1, 3, 4, 2
D. 4, 2, 1, 2
Answer: B

Q: 5
Identify two types of regions In Daily Business Intelligence. (Choose two.)
A. menu
B. table
C. folder
D. report
E. graph
Answer: B, E

Q: 6
What is the purpose of the profile options INV:CCEOI Commit Point and INV:CCEOI Worders?
A. To provide a baseline for generating cycle count tags
B. To set default values for the frequency of automatic cycle count requests
C. To set default values for the Import Cycle Count Entries from Open Interface concurrent program
D. To limit the actions permitted when reviewing cycle counts imported from an external system using the Cycle Count Entries Open Interface
Answer: C

Q: 7
You are Involved In a project to upgrade to Oracle E-Business Suite, Release 12. You need more information about the upgrade processes and paths.
Where would you find the upgrade guide for Oracle E-Business Suite?
A. AppsNet
B. Bug Database
C. Technical Forums
D. MetaLink Knowledge Base
E. Oracle Technical Network
F. Customer Knowledge Exchange
Answer: D

Q: 8
Which two functional areas have default category sets? (Choose two)
A. Planning, Engineering, Costing
B. Purchasing, Payables, Inventory
C. Inventory, Purchasing, Bill of Materials
D. Order Managemnet, Inventory, Purchasing
E. Inventory, Bill of Materials, Work in Process
F. Planning, Order Managemnet, General Ledger
G. Order Managemnet, Inventory, Work in Process
Answer: A, D

Q: 9
Identify four features of Workflow Monitor. (Choose four.)
A. Enables you to view your workflows.
B. Enables you to modify a workflow definition file.
C. Enables you to download workflow definition file.
D. displays status information for the process instance.
E. Enables administrators to perform control operations.
F. Enables you to search for a workflow process instances.
G. provides only summary-level information about
Individual activities of a workflow process
Answer: A, D, E, F

Q: 10
Identify three features of Key Flexfilelds. (Choose three.)
A. Key Flexfields are used as Identifiers for entities.
B. The Key Flexfield structure comprises Segments.
C. A Key Flexfield structure consists of multiple code combinations.
D. Key Flexfields appear as a single-space field enclosed in brackets.
E. Each segment of a Key Flexfield usually contains meaningful information.
Answer: A, B, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved