Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-518 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-518 Sample Questions:

Q: 1
Which two statements are true about invoicing rules and accounting rules? (Choose two.)
A. If a transaction has an invoicing rule, an accounting rule is optional.
B. If a transaction has an invoicing rule, an accounting rule is not allowed.
C. If a transaction has an invoicing rule, an accounting rule is also required.
D. Invoicing rules and accounting rules have no effect until Invoices are paid.
E. Invoicing rules and accounting rules have no effect unless you choose the accrual method of accounting.
F. Invoicing rules determine when invoices are due. Accounting rules affect how invoices me accounted for.
Answer: C, E

Q: 2
Identify the two values that the Reporting Level parameter can have when using cross organization reports with the Multi-Org Access Control feature. (Choose two)
A. Ledger
B. Legal Entity
C. Operating Unit
D. Security Profile
E. Business Group
Answer: A, C

Q: 3
Identify two correct statements about Oracle Receivables. (Choose two)
A. AutoAccounting is only sued for the imported transactions
B. Error in the AutoInvoice are sent to the Interface Exceptions table
C. Receivables transactions cannot be changed after they are printed
D. Receipt accounting can be transferred after the receipts are entered and saved
E. Transfer to General Ledger can transfer transaction accounting entries after the transactions are entered and saved
Answer: B, D

Q: 4
Identify three tables that can be used to import billing data Into Oracle Receivables.(Choose three.)
A. RA INTERFACE LINES ALL
B. RA_INTERFACE_SALES_ALL
C. RA_INTERFACE_,HEADERS_ALL
D. RA_INTERFACE_SALESCREDITS_ALL
E. RAINTERFACE DISTRIBUTIONS ALL
Answer: A,D,E

Q: 5
You are setting up Receivable Accounting Events in Subledger Accounting. Identify Event Entity.
A. Invoices
B. Deposits
C. Guarantees
D. Transactions
E. Chargebacks
Answer: E

Q: 6
Identify the four resources that Oracle Technology Network (OTN) provides. (Choose four.)
A. Sample codes
B. Bug database
C. Technical articles
D. Product dowmloads
E. Product documentation
F. Applications Electronic Technical Reference Manuals (eTRM)
Answer: A, C, D, E

Q: 7
Select four key system options in Oracle Receivables that are related to customers. (Choose four.)
A. Default country
B. Receipt method
C. Antomatic site numbering
D. Create reciprocal customer
E. Customer credit classification
F. Antomatic customer numbering
G. Allow payment of unrelated transactions
Answer: C, D, F, G

Q: 8
The end users at Lucy Ltd, noticed several AutoInvcice exceptions and requested your help In correcting them. Which window allows you to edit data?
A. Lino Errors window
B. Interface Lines window
C. Interface Exception window
D. Interface Eorrections window
Answer: B

Q: 9
Identify three standard views that you can access from the Notification Worklist of Oracle Workflow Self-Service Web pages in Oracle E-Business Suite Release 12. (Choose three.)
A. Open Notifications
B. To Do Notifications
C. Closed Notifications
D. Notifications from Me
E. Rejected Notifications
Answer: A, B, D

Q: 10
Event Types in Subledger Accounting Is a grouping of_.
A. Events
B. Accounts
C. Event Models
D. Event Entitles
E. Event Classes
Answer: E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved