Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-501 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-501 Sample Questions:

Q: 1
Given:
1. public class test (
2. public static void main (String args[]) {
3. int i = 0xFFFFFFF1;
4. int j = ~i;
5.
6. }
7. )
What is the decimal value of j at line 5?
A. 0
B. 1
C. 14
D. -15
E. An error at line 3 causes compilation to fail.
F. An error at line 4 causes compilation to fail.
Answer: C

Q: 2
Given:
Integer i = new Integer (42);
Long 1 = new Long (42);
Double d = new Double (42.0);
Which two expressions evaluate to True? (Choose Two)
A. (i ==1)
B. (i == d)
C. (d == 1)
D. (i.equals (d))
E. (d.equals (i))
F. (i.equals (42))
Answer: D,E

Q: 3
Exhibit:
1. public class test (
2. private static int j = 0;
3.
4. private static boolean methodB(int k) (
5. j += k;
6. return true;
6. )
7.
8. public static void methodA(int i) {
9. boolean b:
10. b = i < 10 | methodB (4);
11. b = i < 10 || methodB (8);
12. )
13.
14. public static void main (String args[] } (
15. methodA (0);
16. system.out.printIn(j);
17. )
18. )
What is the result?
A. The program prints "0"
B. The program prints "4"
C. The program prints "8"
D. The program prints "12"
E. The code does not complete.
Answer: B

Q: 4 CORRECT TEXT
Given
1. Public class test (
2. Public static void main (String args[]) (
3. System.out.printIn (6 ^ 3);
4. )
5. )
What is the output?
Answer: 5

Q: 5
Given:
1. public class Foo {
2. public static void main (String [] args) {
3. StringBuffer a = new StringBuffer ("A");
4. StringBuffer b = new StringBuffer ("B");
5. operate (a,b);
6. system.out.printIn{a + "," +b};
7. )
8. static void operate (StringBuffer x, StringBuffer y) {
9. x.append {y};
10. y = x;
11. )
12. }
What is the result?
A. The code compiles and prints "A,B".
B. The code compiles and prints "A,A".
C. The code compiles and prints "B,B".
D. The code compiles and prints "AB,B".
E. The code compiles and prints "AB,AB".
F. The code does not compile because "+" cannot be overloaded for StringBuffer.
Answer: D

Q: 6 CORRECT TEXT
Exhibit:
1. Public class test (
2. Public static void stringReplace (String text) (
3. Text = text.replace ('j' , 'i');
4. )
5.
6. public static void bufferReplace (StringBuffer text) (
7. text = text.append ("C")
8. )
9.
10. public static void main (String args[]} (
11. String textString = new String ("java");
12. StringBuffer text BufferString = new StringBuffer ("java");
13.
14. stringReplace (textString);
15. BufferReplace (textBuffer);
16.
17. System.out.printIn (textString + textBuffer);
18. }
19. )
What is the output?
Answer: JAVAJAVA

Q: 7
Exhibit:
1. public class test {
2. public static void add3 (Integer i) }
3. int val = i.intValue ( );
4. val += 3;
5. i = new Integer (val);
6. }
7.
8. public static void main (String args [ ] ) {
9. Integer i = new Integer (0);
10. add3 (i);
11. system.out.printIn (i.intValue ( ) );
12. }
13. )
What is the result?
A. Compilation will fail.
B. The program prints "0".
C. The program prints "3".
D. Compilation will succeed but an exception will be thrown at line 3.
Answer: B

Q: 8
Given:
1. public class ConstOver {
2. public ConstOver (int x, int y, int z) {
3. }
4. }
Which two overload the ConstOver constructor? (Choose Two)
A. ConstOver ( ) { }
B. Protected int ConstOver ( ) { }
C. Private ConstOver (int z, int y, byte x) { }
D. Public Object ConstOver (int x, int y, int z) { }
E. Public void ConstOver (byte x, byte y, byte z) { }
Answer: A,C

Q: 9
Given:
1. public class MethodOver {
2. public void setVar (int a, int b, float c) {
3. }
4. }
Which two overload the setVar method? (Choose Two)
A. Private void setVar (int a, float c, int b) { }
B. Protected void setVar (int a, int b, float c) { }
C. Public int setVar (int a, float c, int b) (return a;)
D. Public int setVar (int a, int b, float c) (return a;)
E. Protected float setVar (int a, int b, float c) (return c;)
Answer: A,C

Q: 10
Given:
1. class BaseClass {
2. Private float x = 1.0f ;
3. protected float getVar ( ) ( return x;)
4. }
5. class Subclass extends BaseClass (
6. private float x = 2.0f;
7. //insert code here
8. )
Which two are valid examples of method overriding? (Choose Two)
A. Float getVar ( ) { return x;}
B. Public float getVar ( ) { return x;}
C. Float double getVar ( ) { return x;}
D. Public float getVar ( ) { return x;}
E. Public float getVar (float f ) { return f;}
Answer: B,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved