Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-481 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-481 Sample Questions:

Q: 1
Replicat is responsible for which three options?
A. Reading data out of the GoldenGate trails.
B. Performing data flow filtering.
C. Performing data transformations.
D. Check pointing the oldest uncommitted transaction.
Answer: A, B, C

Q: 2
What GoldenGate process writes to RMTTRAILS?
A. Server/Collector
B. Extract
C. Pump
D. Replicat
E. All of the above
Answer: B

Q: 3
How does Replicat know the structure of the source tables when the target has a different layout?
A. GoldenGate trail file contains the metadata of incoming data
B. Replicat uses an ODBC connection to connect to the source system tables
C. Parameter file contains table layouts
D. Discard file contains table layouts
E. Source Definitions file contains table layouts
Answer: E

Q: 4
What is the default threshold for message compression in OGG?
A. 1000
B. 100
C. O
D. By default, messages are not compressed.
Answer: A

Q: 5
What is the name and the location of the file that lists the key values used by extract for encryptions and Server Collector for decryption?
A. KEYGEN file in the GoldenGate data location
B. COBGEN file in the GoldenGate installation location
C. GGSKEY file in the GoldenGate data location
D. GGSKEY file in the GoldenGate installation location
E. ENCKEYS file in the GoldenGate installation location
Answer: E

Q: 6
By default which type of operations are captured by extract?
A. Inserts, updates, deletes, and table operations such as CREATE TABLE
B. Inserts, compresses, and updates
C. Inserts, updates, deletes, and table operations such as ADD COLUMN
D. Inserts only
E. Inserts, updates, and deletes
Answer: E

Q: 7
Which three are types of encryption supported by OGG?
A. Parameter file encryption
B. Password
C. Trial file encryption
D. Message encryption
Answer: A, B, C

Q: 8
Which three are required to correctly configure an OGG?
A. A maximum file size
B. An extract process
C. A trail file identifier
D. Designation as local or remote
Answer: B, C, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved