Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-466 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-466 Sample Questions:

Q: 1
In OUM, what is true about planning?
A. The plan for the first iteration of the Elaboration phase is drafted In the Inception Phase.
B. The planning starts in the Inception Phase.
C. The evolution plan is created in the Project Startup Phase.
D. Planning is done in a top down approach.
Answer: B

Q: 2
A client asks a Project Manager to change the format of the project plan. It is expected to be a five hour task. The client has requested this task be completed by the end of the work week and nonbillable.
Identify two valid responses.
A. All work for the benefit of the client is billable.
B. The client may share existing project plan with his staff for reformatting.
C. The Project Manager gladly accepts the task and sets the expectation that the client can
determine which tasks are billable.
D. The Project Manager declines because only the existing format is allowed.
Answer: B,C

Q: 3
What is the basis for the Project Management Plan [PMP]?
A. the Project Framework
B. the project deliverables
C. the resourcing plan
D. the procurement plan
Answer: A

Q: 4
What is true about Iteration Plans in OUM Manage?
A. They cover a single project.
B. They focus on achievingiteration’sobjectives and reducing risks
C. They are flexible and can change at any time.
D. They are used to plan the subsequent phase of the project.
Answer: D

Q: 5
For our purposes, what is the most important work product produced by the project manager as prescribed by OUM Manage?
A. Project management Plan
B. Project Resource Plan
C. Project Estimate
D. Project Budget
E. Project Bid
Answer: A

Q: 6
According to the recommended training for this exam, when does the Project Manager assume responsibility for the commitments made during the sale cycle?
A. During the Risk Management process
B. At the start of the sales cycle
C. At the transaction from sales to delivery
D. During the Project Closure phase
Answer: C

Q: 7
What is one of the first outputs of the Project Execution and Control Phase?
A. Staff retention plan
B. Team orientation and kickoff
C. Project sponsor orientation and kickoff
D. Go-live cutover
E. Contractsign-off
Answer: D

Q: 8
Which three items must be updated when scope changes are approved?
A. Project scope
B. Project budget
C. Project component value ratio
D. Project cost center
E. Project schedule
Answer: A,B,E

Q: 9
Select three statements that are true about the OUM Implement Core Workflow.
A. It helps accelerate practitioner's understanding of the Oracle Unified Method.
B. It helps project teams focus on the essentials.
C. It focuses on custom development projects.
D. It can be used to identify the weak points of a project.
E. It identifies the most important tasks.
F. It focuses on configuration projects.
Answer: A,B,E

Q: 10
Select the three benefits of the Oracle Unified Method (OUM).
A. It provides a common language.
B. It reduces duplication of effort.
C. It reduces confusion.
D. It provides better templates.
E. It provides a collection of samples.
Answer: B,C,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved