Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-457 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-457 Sample Questions:

Q: 1
The alerts retrieved by Oracle Enterprise Manager Connectors are ____________.
A. Stored in a third party database
B. Cached in the middleware
C. Stored in flat files
D. Stored in the Oracle Enterprise Manager repository
E. Not stored but forwarded by SNMP traps
Answer: D

Q: 2
Which pack for Oracle Enterprise Manager would you use to manage a BPEL process?
A. Provisioning and Patch Automation Pack for Oracle Middleware
B. SOA Management Pack EE
C. Diagnostics Pack for Oracle Middleware
D. Real User Experience Insight Pack
Answer: B

Q: 3
Which statement is true when Oracle Enterprise Manager is used with virtual server pools?
A. Can create and delete a virtual server pool
B. Can only create a virtual server pool
C. Can only delete a virtual server pool
D. Cannot create or delete a virtual server pool. That is performed from the command line.
Answer: A

Q: 4
What four targets from an Oracle Exalogic Cloud System can be managed by Oracle Enterprise Manager?
A. Application deployments
B. Oracle WebLogic domains
C. Oracle Coherence domains
D. Oracle Database firewall
E. Hosts
F. Oracle WebCenter
Answer: B,C,E

Q: 5
Identify three key capabilities of Oracle Enterprise Manager for Packaged Applications Management.
A. Monitoring of application and troubleshooting of core components
B. Control of application configuration and change
C. Management of applications based on business goals
D. Management of application code and version control
E. Application license monitoring
F. Application communication security
Answer: A,B,D

Q: 6
What four Cloud Configuration Management challenges can Oracle Enterprise manager help you to monitor, track, and manage?
A. Virtual server sprawl
B. Dynamic topology changes
C. Rogue multi-tenant memory attachment
D. Keeping within compliance, rules, and standards
E. Drift from predefined service templates
F. Monitoring of SQLNET in Public Clouds
Answer: A,B,D,E

Q: 7
What two access control functions can be performed by using the Group feature in Oracle Enterprise Manager Cloud Control?
A. Grant administrators access to the different groups of targets so that they can access only allowed areas.
B. Create named credentials.
C. Grant users the ability to add or delete a target in a specific group and to grantprivilegeson a group.
D. Audit individual compliance with the security policies in the groups.pol file.
E. Send an email notification to alert members when policy violation occurs.
Answer: A,E

Q: 8
What are three console personalization features that are available to users in Oracle Enterprise manager Cloud Control?
A. Users can add items to the menu on a page.
B. Users can customize the layout of the regions on a page.
C. Users can add or remove a region from a page.
D. Users can select from a set of predefined home pages.
E. Users can specify the tables displayed within each region.
Answer: B,C,E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved