Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-409 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-409 Sample Questions:

Q: 1
Which two statements are true about the su command? (Choose two.)
A. Switching from super user to super user requires a password.
B. Switching from super user to normal user requires a password.
C. Switching from normal user to super user requires a password.
D. Switching from super user to normal user does not require a password.
E. Switching from normal user to normal user does not require a password.
Answer: C, D

Q: 2
The user smith is asked to replace all occurrences of the letter "e" with the letter "y" in file1.txt and save the output to fix.txt. Which command would let the user smith do so? (Choose all that apply.)
A. sed s/e/y file1.txt > fix.txt
B. sed /y/e/g file1.txt > fix.txt
C. sed s/e/y/g file1.txt > fix.txt
D. sed /y/e/g file1.txt > ./fix.txt
E. sed s/e/y/g < file1.txt > ./fix.txt
Answer: C, E

Q: 3
Identify the true statement about configure script.
A. It depends on make to create the Makefiles.
B. It creates the necessary Makefiles based on the user information.
C. It creates the required directories and subdirectories on the system.
D. It does not depend on the autoconf tool for the package installation.
Answer: B

Q: 4
Which command could help a user to output the data appended to a text file at the shell prompt, as the file grows?
A. cat
B. xxd
C. head
D. tail
E. more
F. strings
Answer: D

Q: 5
The root user on server1 is trying to switch to the normal user account scott for testing certain privileges he has and receives an error as shown below:
[root@server1 -]# su - scott
This account is currently not available [root@server1 -]#
What do you infer from this error?
A. The user scott's account is locked.
B. The user scott has the shell set to /bin/false.
C. The user scott is assigned with a UID below 500.
D. The user scott's account has reached the expiry date.
E. The user scott has the shell set to /sbin/nologin.
F. The user scott does not have a valid UID to get authorized by the system.
Answer: E

Q: 6
Which three statements are true about Local Shell variables? (Choose three.)
A. set by the shell
B. user modifiable
C. accessible by child processes
D. value restricted to a single shell
E. passed to programs started by the shell
Answer: A, B, D

Q: 7
What happens when you execute the lpq command without passing any arguments?
A. It lists all the jobs in the default queue.
B. It lists the jobs in all the available queues.
C. It removes all the jobs available in the default queue.
D. It removes the jobs available in all the available queues.
Answer: A

Q: 8
The cut -d: -f 1,3,8 /etc/passwd command is issued on a Linux system. Which statement about the output is true?
A. It displays an error because /etc/passwd has only seven fields.
B. It displays all the users and the corresponding UIDs from the /etc/passwd file separated by a : field delimiter.
C. It displays all the users, corresponding GIDs, and login shell from the /etc/passwd file separated by a : field delimiter.
D. It displays all the users, corresponding UIDs, and login shell from the /etc/passwd file separated by a : field delimiter.
Answer: B

Q: 9
Match the directories with their contents.
1. BUILD/ a. contains pristine source tarball as well as any patches and other ancillary files
2. SOURCES/ b. contains the package.spec file that describes and controls RPM build
3. RPMS/ c. source tarball is extracted, patches applied, and compilation takes place
4. SPECS/ d. freshly built binary RPMs placed in these directories
A. 1-d, 2-b, 3-a, 4-c
B. 1-c, 2-d, 3-b, 4-a
C. 1-d, 2-c, 3-b, 4-a
D. 1-c, 2-a, 3-d, 4-b
Answer: D

Q: 10
You have the /home/ file system on server1 exported through NFS. You have a fresh installation of Linux on a workstation and want to setup the workstation to mount and unmount the /home/ filesystem automatically.
Which default configuration files on the workstation would you edit to achieve this task?
A. Edit the /etc/fstab file.
B. Edit the /etc/inittab file.
C. Edit only the /etc/auto.home file.
D. Edit only the /etc/auto.master file.
E. Edit both the /etc/auto.home and /etc/auto.master files.
Answer: E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved