Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-402 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-402 Sample Questions:

1. As user smith you want the CPU utilization of all the users logged on to server1 server. You want the information available automatically as soon as you login to the bash login shell and want the information available only to smith.
What would you do on server1, which has all the default shell configuration files, to accomplish the task?
A. Add the w command to ~/.profile file.
B. Add the who command to ~/.profile file.
C. Add the w command to ~/.bash_profile file.
D. Add the who command to ~/.bash_profile file.
Answer: C

2. View the Exhibit.
The shell script is executed using the default shell interpreter with the input as w. What will be the output of the script based on this input?
A. It will print the current date and time.
B. It will list all the currently logged in users.
C. It will show that the input is not a valid option.
D. It will print the currently logged in users, current date, and time.
E. It will not show any result because the case block is terminated with an esac.
Answer: C

3. You have to start a process in the bash shell and at the same time want to work in the shell. How would you achieve this without terminating the process?
A. Press [Ctrl] + [y] while the process is running.
B. Press [Ctrl] + [d] while the process is running.
C. Press [Ctrl] + [z] while the process is running.
D. Press [Ctrl] + [c] while the process is running.
Answer: C

4. As user smith you want to log in to a remote machine in a securely encrypted channel. Which utility would you use for the purpose?
A. ssh
B. ftp
C. telnet
D. rlogin
Answer: A

5. You executed the following command on a Linux machine:
sed s/hello/fun/g file1.txt | tr a-z A-Z > file2.txt
What three things would this command do? (Choose three.)
A. Save all changes to file2.txt.
B. Translate all uppercase characters to lowercase.
C. Translate all lowercase characters to uppercase.
D. Modifies file1.txt and creates file2.txt.
E. Replace all occurrences of the entry hello with the entry fun.
F. Replace all occurrences of the entry fun with the entry hello.
Answer: A, C, E

6. Which three statements are true about the mount command? (Choose three.)
A. It supports labels for mounting.
B. It can be used only by root to mount the local file system.
C. By default it can be used by an ordinary user to mount the local file system.
D. It will list all the currently mounted file systems, if executed without any arguments.
E. It will list only the file systems listed in /etc/fstab if executed without any arguments
Answer: A, B, D

7. Which statements are true about xauth? (Choose all that apply.)
A. It stores all tokens in a file on the system.
B. It must be available to use X11 forwarding.
C. It distributes token on a host-by-host basis.
D. It can be used to control token-based access control.
E. It is not possible to install just xauth without installing the entire X server.
Answer: A, B, D

8. What is the minimum number of disk partitions required to have a successful Linux installation?
A. 2 (two)
B. 4 (four)
C. 1 (one)
D. 3 (three)
Answer: C

9. You have issued the following command:
mkdir -p test/a{dax,connor,bryan}g/vo{in,out,tmp}
Which of the following directories will it create? (Choose all that apply.)
A. test/voin/adaxg
B. test/adaxg/voout
C. test/aconnorg/voin
D. test/adaxnnorg/voinout
E. test/aconnoyang/vointmp
Answer: B, C

10. Which statements are true about the File Extensions? (Choose all that apply.)
A. File extensions are just part of the file name.
B. File extensions are cared by all applications.
C. File content depends upon the file extensions.
D. File extensions do not always say what the file is.
E. File extensions have no special meaning to the kernel.
Answer: A, D, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved