Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-312 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-312 Sample Questions:

1. Which three statements correctly describe the feature of an OracleAS Cluster (Web Cache) and its members? (Choose three.)
A. The Web cache members communicate for invalidation and detection of new members within the Web cache cluster.
B. The cluster owns the cache contents and requests for the contents from the cluster members when the contents
are requested.
C. The cluster uses the absolute capacity of each cache instance to distribute the cached content among the cache cluster members.
D. The Web cache cluster transfers the ownership of the cached content to another available member in an event
of a member failure.
E. The cluster may store the popular objects, known as on-demand content, in the cache of more than one cluster member causing fewer requests being sent to the application Web server.
Answer: A, D, E

2. You are using a file-based repository for the OracleAS Cluster. Which statement is true regarding the participating instances?
A. The instances must be in the same node.
B. The instances should belong to different platforms.
C. The instances should be associated with OracleAS Metadata Repository.
D. The instances should not belong to the same OracleAS Farm as the cluster.
E. The instances should not be associated an OracleAS Farm which uses Database-based Repository.
Answer: E

3. Which two statements correctly describe features of an OracleAS Cold Failover Cluster (Infrastructure) environment? (Choose two.)
A. The virtual IP address is associated with the active node.
B. Cluster nodes share a single storage device.
C. The OracleAS software is installed on all cluster nodes.
D. The OracleAS components run on all cluster nodes.
Answer: A, B

4. In your OracleAS Identity Management cluster environment:
You are using the Oracle Real Application Clusters (RAC) to ensure high availability of OracleAS Metadata Repository. There are two instances of the database that are running on two different nodes in RAC During routine checks, you realized that the primary node in the OracleAS Identity Management cluster environment has failed, thereby causing the Directory Replication server (oidrepld) and the Directory Integration and Provisioning server (oidsrv) to fail.
Which action would the OID Monitor process (OIDMON) perform so that the OID user requests will continue to get processed?
A. redirect the client requests to the secondary node
B. activate the DIP server on the secondary node in the RAC
C. remap the virtual host name and the virtual IP to the secondary node
D. automatically start the processes on the secondary node after 5 minutes
Answer: D

5. You implemented the J2EE enterprise deployment topology in your company. You implemented a firewall in front of a load balancer that receives user requests on the Web tier. What is the reason for implementing a firewall?
A. to bypass the load balancer
B. to permit only HTTP(S) accesses through port 80 and 443
C. to stop redirection of requests received on port 80 to port 443
D. to allow direct communication from the load balancing router to the data-tier DMZ
Answer: B

6. Which are the three prerequisites for end users who want to use Discoverer Plus OLAP to create queries against the OLAP data? (Choose three.)
A. Users must be assigned the D4OPUB role.
B. Users must be assigned the SELECT_CATALOG_ROLE role.
C. User must be created on the database where Discoverer Catalog is installed.
D. Users must be enabled to create public connections for Discoverer Plus OLAP.
E. Users must be enabled to create private connections for Discoverer Plus OLAP.
Answer: A, C, E

7. Which two statements are true regarding the job status repository stored in the database, and specified in the report server configuration file? (Choose two.)
A. The job status repository is persistent.
B. The job status repository is created in the cgicmd.dat file.
C. There can be more than one job status repository mentioned in the configuration file.
D. The rw_server.sql script needs to be executed to create a table to store the repository.
Answer: A, D

8. Which statement correctly describes a demilitarized zone (DMZ)?
A. It is the computer system(s) between the outer and inner firewalls.
B. It is the machine in which the database containing the metadata repository is installed.
C. It is a protocol that uses the Secure Sockets Layer (SSL) to encrypt and decrypt user page requests.
D. It is a computing system that is ready to pick up application processing in the event that the primary computing system fails.
Answer: A

9. Why are Enterprise Deployment architectures secure?
A. because Oracle Internet Directory is not isolated in the data-tier DMZ
B. because direct communication from the load balancing router to the data-tier DMZ is allowed
C. because communication from external clients does not go beyond the load balancing router level or webcache
D. because communication between components across DMZs is not restricted by port and protocol
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved