Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-311 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-311 Sample Questions:

1.A portal user named USER1 registered a new database provider with the OracleAS Portal
instance. What are the actions that are implicitly performed as a result of the registration? (Choose all that apply.)
A.A new page is created in the Portlet Repository page group.
B.The provider registration information is saved in the dads.conf file. C.The provider registration information is saved in the portlet repository.
D.A new database schema is created with the same name as the provider.
Answer: A, C

2.What makes it possible to access the portal from the OracleAS SSO Administer Partner Applications page?
A.The administrator registers the portal manually to OracleAS SSO using the ossoreg.jar tool.
B.The registration of the first external application with OracleAS SSO adds OracleAS Portal as a partner application.
C.The ssocfg.sh script needs to be executed first to access the portal from the OracleAS SSO Administer
Partner Applications page.
D.During OracleAS middle­tier installation, the installer automatically adds the OracleAS Portal as a partner application for OracleAS SSO.
Answer: D

3.Today, most Java 2, Enterprise Edition (J2EE) applications use a database to have a persistent storage for data. Which two statements regarding the data source are true? (Choose two.)
A.J2EE applications cannot use more than one data source.
B.J2EE applications use the data source to ensure portability across application servers.
C.J2EE applications retrieve connections to the database through DataSource objects.
D.J2EE applications use the data source to store the Java Naming and Directory Interface (JNDI) tree.
Answer: B, C

4.Which statements describe the functionality of OracleAS Single Sign­On? (Choose all that apply.)
A.It can be used in either a secure sockets layer (SSL) mode or a non­SSL mode.
B.It uses Single Sign­On SDK to enable the single sign­on functionality.
C.It uses Oracle Application Server Containers for J2EE (OC4J) to store user information.
D.It uses the Single Sign­On username and password from the Oracle Internet Directory (OID) to authenticate users.
Answer: A, D

5.You want to install Oracle Application Server 10g middle tier that enables you to generate Web­based reports and authenticate users accessing the middle­tier components. Which components must you have installed before you start installing OracleAS Portal and Wireless? (Choose all that apply.)
A.Identity Management
B.J2EE and Web Cache
C.OracleAS Developer Kits
D.OracleAS Metadata Repository
Answer: A, D

6.In Oracle Internet Directory (OID), which Directory Information Tree (DIT) attribute would you use to find out the object classes that are available in Identity Management Realm?
A.orclUserObjectClass
B.orclCommonUserSearchBase
C.orclCommonGroupSearchBase
D.orclCommonUserNickNameAttribute
Answer: A

7.While setting up the Oracle HTTP Server (OHS) for your Oracle Application Server 10g installation, you want to enable the server to set a host name that can be used to create redirection URLs, using the ServerName directive. Within which two scopes can you specify the directive in the httpd.conf file? (Choose two.)
A.in a block container
B.in a location container
C.in a directory container
D.in a virtual host container
E.in the server­level configuration
Answer: D, E

8.You have not set the Subscriber Search Base node in Directory Information Tree (DIT) in Identity Management Realm by using the orclSubscriberSearchBase attribute. You use Discovery mechanism to find out user information in the DIT. Which statement is true in this scenario?
A.This attribute cannot have null values.
B.This attribute value points to the parent of Default Subscriber.
C.This attribute would have the same value as User Search Base.
D.This attribute would have the same value as Default Subscriber.
E.This attribute would have the same value as Subscriber Nickname.
Answer: B

9.You have a text file written in LDAP Data Interchange Format (LDIF) that contains the entries to
be added to the Oracle Internet Directory (OID). Using this text file as a source file, you want to add the entries concurrently using multiple threads. Which OID command­line tool would you use?
A.ldapadd
B.ldapbind
C.ldapmoddn
D.ldapaddmt
Answer: D

10.You have Oracle Application Server 10g instance running. For the parent Oracle HTTP Server process you want five child processes to be always running. In addition to this, you want to restrict the number of requests that are handled simultaneously by the child processes to 20. Which options would you use to achieve this objective? (Choose all that apply.)
A.MaxClients 20
B.StartServers 5
C.MaxSpareServers 5
D.MinSpareServers 10
E.MaxRequestsPerChild 20
Answer: A, B

11.You are an Oracle Application Server administrator. You plan to install OracleAS Infrastructure but you find that some other Oracle products are already installed on the computer. What would you do to avoid any installation problems that might arise due to the products that are already installed?
A.comment the entry in oratab and oraLoc files
B.remove the settings for TMP and DISPLAY variables
C.rename the existing components in oraInventory
D.remove the settings for ORACLE_HOME and ORACLE_SID environment variables
Answer: D

12.As an Oracle Application Server administrator, you plan to install OracleAS Infrastructure.
Before starting the installation, you created a staticports.ini file containing component names and port numbers. You specified the full path to the staticports.ini file on the runInstaller command line. What could be the reason to create the staticports.ini file and use it in the installation?
A.You want to run the installer remotely.
B.You want to run the installer in silent mode.
C.You want to use this file instead of portlist.ini file.
D.You want to assign nondefault port numbers to the components during the installation.
E.You want to unassign these port numbers for the components that are currently running on these ports.
Answer: D

13.View the Exhibit and examine the contents of the portlist.ini file. You changed the password for the portal schema in the infrastructure database by using the ALTER USER SQL command. You are able to connect as portal to the infrastructure database. You use the following URL to access the associated OracleAS Portal instance, but you are not able to log in as user portal:
http://host.domain:7778/pls/portal Which two causes could be the reasons for you not being able to log in? (Choose two.)
A.Incorrect port number is specified in the URL.
B.The password for the PORTAL_PUBLIC schema is not modified.
C.The Portal User Profile portlet is not used to modify the portal user's profile. D.The portal schema password in Oracle Internet Directory (OID) is not changed.
E.The connection information in the Database Access Descriptor (DAD) is not updated.
Answer: D, E

14.You are creating a transport set to export a page group. The FINANCE_APP application is listed
as an external object in the Transport Set Objects page. You require this FINANCE_APP application to be exported along with rest of the objects in the page group. What would you do?
A.promote the FINANCE_APP application as an explicitly selected object
B.specify the automatic_merge parameter explicitly while creating the transport set dump file
C.use the opeasst.csh script to export the FINANCE_APP application along with the page group
D.no explicit action required because the external objects are exported along with the page group by default
Answer: A

15.You want to create a user in Oracle Internet Directory (OID) who should be authenticated using Single Sign­On and should be able to retrieve user information from the Oracle Directory Server. Which two tools can you use to create the user? (Choose two.)
A.Oracle Wallet Manager
B.OID Self Service Console
C.Oracle Directory Manager
D.OracleAS Single Sign­On Server
E.Oracle Enterprise Manager 10g Application Server Control
Answer: B, C

16.You are maintaining user information in the Oracle Internet Directory (OID) for authentication. You want to find out whether a user, STEVE, has the last name BENNETT. Which OID utility would you use?
A.ldapbind
B.ldifwrite
C.ldapmoddn
D.ldapcompare
Answer: D

17.In your Oracle Application Server 10g installation, you observe that the Oracle HTTP Server parent process is running as the Oracle user's process and currently using the default port number 7778. To comply with the development environment, you have been asked to use port number 80 for the parent process. Which step would you perform after changing the Listen directive to 80 in the httpd.conf file to ensure that the changed port number is used by the parent process?
A.start the process as the root user
B.start the process as the Oracle user
C.start the process as any user other than root and Oracle
D.change the Group directive in the httpd.conf file to the group of the root user and start the process as the Oracle user
Answer: A

18.In your existing Oracle Application Server 10g installation, you observe that the Oracle HTTP Server (OHS) error log file, error_log, is available in the location set in the ErrorLog directive. Because the location set in this directive is running out of space and there is no free space available in other locations, you want to suppress further logging of any kind of messages, temporarily, into the error log file. What would you do to achieve this objective?
A.set ErrorLog to NULL
B.set ErrorLog to NONE
C.set ErrorLog to /dev/null
D.remove the ErrorLog directive from the configuration file
E.remove the TransferLog directive from the configuration file Answer: C

19.You installed Oracle Application Server 10g middle tier with installation type as Portal and Wireless. Which two options could you use to confirm whether Oracle Internet Directory (OID) is installed and functional? (Choose two.)
A.access the httpd.conf file
B.use the opmnctl status command
C.use the dcmctl getstate command
D.use the Oracle HTTP Server Welcome Page
E.use Oracle Enterprise Manager 10g Application Server Control
Answer: B, E

20.In your Oracle Application Server 10g installation, you want to restrict the number of requests allowed per connection to 16. Which two actions would you take to achieve this objective? (Choose two.)
A.Limit 16
B.KeepAlive ON
C.MaxClients 16
D.KeepAliveTimeout 16
E.MaxRequestsPerChild 16
F.MaxKeepAliveRequests 16
Answer: B, F

21.You are working as an Oracle Application Server administrator for a sales company that has a global Web site. You find that the event log size is 1.8 GB and is approaching the maximum limit of 2 GB. As immediate action is required, you decided to manually initiate the rollover of event logs. What would happen during the manual rollover of an event log file?
A.OracleAS Web Cache deletes the existing event log file and creates a new file.
B.OracleAS Web Cache stops writing to the event_log file, flushes, and then starts writing again.
C.OracleAS Web Cache continues writing to the event_log file if there is no operating system restriction
on the file size.
D.OracleAS Web Cache saves the current log file to the log_file.yyyymmdd_hhmm file, and then writes new log information to the event_log file.
Answer: D

22.The options describe the request flow patterns from the client to the server through the Oracle Application Server components. A.Browser > HTTP Server > Web Cache > OC4J Engine > database B.Browser > Web Cache > HTTP Server > OC4J Engine > database C.Browser > HTTP Server > OC4J Engine > Web Cache > database D.Client > Forms runtime process > Forms listener servlet > HTTP Server > database E.Wireless client > OracleAS Portal > OracleAS Wireless > WAP
gateway Which options show the normal request flow?
A.A only
B.B only
C.C only
D.D only
E.E only
F.both A and D
G.both D and E
Answer: B

23.You want authorized users to use the single authentication feature to gain easy access to external applications. Which components must be installed before using OracleAS Single Sign­On? (Choose all that apply.)
A.OracleAS Wireless
B.OracleAS Certificate Authority
C.OracleAS Identity Management
D.OracleAS Metadata Repository
Answer: C, D

24.You are using Oracle Internet Directory (OID) to store user information that is being used by Oracle Application Server components for authentication. You want to search and modify the information for a user named STEVE. Which Directory Information Tree (DIT) attribute would you use to search for the user in Identity Management Realm?
A.orclUserObjectClass
B.orclCommonUserSearchBase
C.orclCommonGroupSearchBase
D.orclCommonUserNickNameAttribute
Answer: B

25.You can export a wallet to a file system only if _________.
A.it has at least one certificate
B.it does not contain a certificate request that is pending
C.it has at least one certificate request with key size 1024 or more
D.it is already uploaded to a Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) directory
Answer: A

26.You are an Oracle Application Server administrator. You want to delegate the administration of users in Oracle Internet Directory to Mark. To which three groups should Mark be added? (Choose three.)
A.Edit User
B.Edit Group
C.Delete User
D.Create User
E.Create Group
F.Delete Group
G.UDDI Replicators
Answer: A, C, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved