Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-273 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-273 Sample Questions:

1. Which member selection is more efficient for generating reports?
A. Aggregate data segment in a row
B. Single data segments in separate rows
C. (Both are the same)
Answer: A

2. Which mathematical functions are available in Financial Reporting? (Choose three.)
A. Growth
B. PercentTotal
C. Rank
D. Stdev
E. Variance
Answer: B, C, E

3. Which tasks are allowed in task automation? (Choose three.)
A. Load and extract data
B. Load Metadata
C. Extended Analytics
D. Load and extract journals
E. Load Security
Answer: A, C, D

4. How many Member List files can you load at one time?
A. 1
B. 2
C. 4
D. 10
Answer: A

5. To retrieve a data value from a grid and place it in a text box, use the ______ text function.
A. CalcStatus
B. CellText
C. DataSource
D. GetCell
Answer: D

6. When a parent is consolidated:
A. Only the children of the parent are consolidated.
B. All descendants of the parent are consolidated.
C. All descendants of the parent and all parents below the consolidated parent's descendants are consolidated.
D. Only the siblings of the children are consolidated, but the parent is not consolidated.
Answer: B

7. If a journal report is saved remotely, where is it saved to?
A. Local drive
B. Database server
C. Application server
D. Web server
Answer: C

8. A user sets up a Choices list for the Scenario dimension of the Comma application to limit his user Point of View selections to Actual and Budget. This limits the user's member selection to:
A. All reports generated for any database connection
B. All reports generated for the Comma database connection
C. Only the currently selected grid that retrieves data from the Comma database connection
D. Only the currently selected report that retrieves data from the Comma database connection
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved