Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-272 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-272 Sample Questions:

1. Planning uses which account types? (Choose six.)
A. Expense
B. Revenue
C. Saved Assumption
D. Liability
E. Asset
F. Equity
G. Attribute
H. Budget
Answer: A, B, C, D, E, F

2. You can use composite data forms to perform the following tasks: (Choose three.)
A. Combine two or more forms on a single page.
B. Perform real-time impact analysis by entering data in one data form and viewing the calculated results in another data form.
C. Specify the order that data forms are displayed on a page and whether to combine the POV and page dimensions.
D. Clone data forms.
Answer: A, B, C

3. Select the four types of access that you can assign to a task list: (Choose four.)
A. None
B. Manage and Assign
C. Manage
D. Assign
E. Read only
Answer: A, B, C, D

4. To automatically format cells based on specified attributes or values, use:
A. Conditional formatting
B. Format Painter
C. Format option
Answer: A

5. What are the product components of Hyperion System 9 Planning? (Choose all that apply.)
A. Hyperion System 9 Planning
B. Hyperion System 9 Shared Services
C. Hyperion System 9 BI+ Financial Reporting
D. Hyperion System 9 Smart View
E. Hyperion System 9 Business Rules
F. Hyperion System 9 Workspace
G. Hyperion System 9 BI+ Analytic Administration Services
H. Hyperion System 9 BI+ Analytic Services
I. Hyperion System 9 Financial Management
Answer: A, B, C, D, E, F

6. Planning stores the application definition in:
A. Shared Services
B. Analytic Administration Services
C. Relational Databases
D. Planning Servers
Answer: C

7. How many customizable plan types can you define in a Planning application?
A. 2
B. 3
C. 5
Answer: B

8. In an Analytic Services outline, a generation: (Choose all that apply.)
A. Describes a member's location within an outline hierarchy.
B. Does NOT have child members.
C. Is counted from the top of the dimension down through its descendants.
Answer: A, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved