Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-259 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-259 Sample Questions:

1. Which Action can be used to create Level zero blocks within Hyperion Business Rules (HBR)?
A. Aggregate Data
B. Copy Formula
C. Copy Data
D. Clear Data
Answer: C

2. Metadata security has been set to be exactly the same for all users. If a Web form has been created enabling users to dynamically add rows, which two statements are valid? (Choose two.)
A. Users will see the initial rows and all rows added by all users the next time they open the Web form.
B. Users with Read Access to the Web form can dynamically add rows to the Web form.
C. Users need Write Access to the Web form to dynamically add rows to the Web form.
D. Users will see the initial rows and only the rows they added to the Web form the next time they open the Web form.
Answer: A, B

3. Which Hyperion Application Link Adapter can be used for loading data values?
A. Hyperion Business Rules Adapter
B. Hyperion Planning Adapter
C. Hyperion SmartView for Office Adapter
D. Hyperion Analytic Services Adapter
Answer: D

4. What two changes to the application would require the HspCRtB.csc script be re-run? (Choose two.)
A. Changed the Exchange Rate Type for an account from Average to Ending
B. Changed the Data Type for a Saved Assumption account from Percentage to Currency
C. Changed the Data Storage on East Region entity from Dynamic Calc to Store
D. Changed the Account Type from Revenue to Expense
Answer: A, B

5. Which two statements are true about assigning members to plan types? (Choose two.)
A. If User-defined custom dimension has been assigned to a plan type in the application, you cannot assign which members are valid in that plan type.
B. If the plan type is not assigned to a member, that member's children will not have access to that plan type or its aggregation options.
C. If you have more than one plan type in an application, you cannot assign more than one plan type to an individual dimension member.
D. If you use a User-defined custom dimension, you can specify the source plan type for the members.
Answer: A, B

6. What action creates the HSP_Rates dimension?
A. Creating a new Exchange Rate table and refreshing the application
B. Setting up an application that supports multiple currencies
C. Creating a new currency and refreshing the application
D. Running a Currency Conversion CalcScript during a refresh
Answer: B

7. Which three predefined types of base time periods can be established when creating the calendar? (Choose three.)
A. Weekly
B. Monthly
C. Quarterly
D. Yearly
E. Custom
Answer: B, C, E

8. When should you use multiple plan types?
A. When detailed revenue information must be separate from high-level P and L summary accounts
B. When multiple currencies must be kept in a separate database
C. When exchange rates must be kept in a separate database
D. When data cannot be shared across an organization
Answer: A

9. Which two statements are true? (Choose two.)
A. You can assign only aggregation options to User-defined custom dimension members.
B. You can assign plan types and aggregation options to User-defined custom dimension members.
C. You can assign only aggregation options to Entity dimension members.
D. You can assign plan types and aggregation options to Entity dimension members.
Answer: A, D

10. When defining the base time period and weekly distribution methods, which statement is true?
A. If you select a Weekly distribution method, Hyperion Planning sets every account member to that distribution method.
B. The weekly distribution pattern options are available only if you select the base time period option 12 Months.
C. If you select the 4-4-5 pattern, Hyperion Planning treats the first month in a quarter as if it has four weeks, and the last two months in the quarter as if they have five weeks.
D. Hyperion Planning allows you to set up weekly distribution patterns, which determine how values are spread when the base time period is monthly.
E. Hyperion Planning automatically distributes the value over the base time periods that make up the summary time period.
Answer: E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved