Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-257 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-257 Sample Questions:

1. Using Hyperion Reports, the Relative Member function can be used with which dimension?
A. Entity
B. Period
C. Scenario
D. Accounts
Answer: B

2. If a user is opening a sub-cube for the first time, which grid displays the fastest?
A. Accounts in rows; Years in columns
B. Entities in rows; Scenarios in columns
C. Accounts in rows; Custom1 members in columns
D. Entities in rows; Value dimension members in columns
Answer: C

3. An administrator needs to link several integrations together in the Hub and run them sequentially. How can this be accomplished?
A. Add the integrations to a group.
B. Use Hyperion Application Link to run the integrations sequentially.
C. Use Common Event services to schedule the DataBroker integrations.
D. Build a master integration in DataBroker which has several sub integrations within it.
Answer: A

4. The AllowAdjFromChildren attribute is checked on a parent entity.
Which two nodes in the Value dimension are valid for Journal entries? (Choose two.)
A. <Entity Currency>
B. <Parent Curr Adjs>
C. [Parent Adjs]
D. [Contribution Adjs]
E. <Entity Curr Adjs>
Answer: C, D

5. For Number Formatting in the User Preferences, _____.
A. the User Preference takes precedence
B. each application has its own formatting
C. Application Configuration settings take precedence
D. the client's machine Regional Settings take precedence
Answer: A

6. What are three available methods for the HFM HAL adapter? (Choose three.)
A. Import Data
B. Import Journals
C. Export Journals
D. Open Application
E. Set Logon Information
Answer: A, D, E

7. When using the HFM HAL adapter, which are Export Data Criteria options?
A. Scenario, Year, View, Entity, Accounts
B. Scenario, Year, Entity, Accounts, Value, ICP
C. Scenario, Year, Custom1, Custom2, Custom3, Custom4
D. Scenario, Year, Entity, Accounts, Custom1, Custom2, Custom3, Custom4
Answer: A

8. You are performing a data extract using the Extract Data module. From which three dimensions can you make multiple selections? (Choose three.)
A. Value
B. Entity
C. Period
D. Account
E. Scenario
Answer: B, C, D

9. What can be extracted using Extended Analytics? (Choose two.)
A. data
B. metadata
C. incremental data
D. metadata changes
Answer: A, B

10. When using the HFM HAL adapter, which are valid Import Data Method options?
A. Replace, Merge, Aggregate
B. Merge, Accumulate, Remove
C. Accumulate, Replace, Clear
D. Merge, Replace, Accumulate
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved