Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-255 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-255 Sample Questions:

1. When working with an aggregate storage database, what is the default dimension calculation order?
A. Accounts, Time, Dense, Sparse, Two-Pass
B. Stored hierarchies (variable order), Dynamic hierarchies
C. Dynamic hierarchies, Stored hierarchies (variable order)
D. Sparse, Accounts (if dense), Time(if dense), other Dense
Answer: B

2. What are two ways to improve dataload speed in block storage? (Choose two.)
A. load the file from the client
B. load the file from the server
C. sort data files in order by Dense dimensions
D. sort data files in order by Sparse dimensions
Answer: B, D

3. Which Analytic Services environment variable defines the encoding that Analytic Server uses to interpret text characters?
A. EASPATH
B. ESSLANG
C. NLSLANG
D. ARBORPATH
Answer: B

4. Which two statements are true when using Attribute dimension members in calculation functions? (Choose two.)
A. Attribute dimension members cannot be assigned calculated data.
B. The FIX command can contain Attribute dimension members only.
C. The CALC DIM command can be used to aggregate an Attribute dimension.
D. The FIX command can contain Attribute functions to derive base dimension member lists.
Answer: A, D

5. When creating an aggregate storage database, which three statements are true about hierarchies? (Choose three.)
A. The first hierarchy under a dimension must be stored.
B. When a hierarchy is tagged as Multiple Hierarchies Enabled, it must be label only.
C. While not advisable, shared members can appear in the outline before their stored counterpart.
D. Stored hierarchies within a Multiple Hierarchies Enabled dimension can have shared members.
E. Dimensions tagged as Dynamic can contain both shared members and members with formulas.
Answer: A, B, E

6. What is the default column delimiter in the Data Prep Editor?
A. tab
B. comma
C. white space
D. single quote
Answer: A

7. Which caches are used by an aggregate storage database?
A. data cache
B. index cache
C. data file cache
D. aggregate storage cache
Answer: D

8. Given the following information:

Dimensions
D/S
Actual/Stored
Dimension Type
Year
Dense
20/12
Time
Measures
Dense
16/8
Accounts
Product
Sparse
22/19
None
Market
Sparse
250/250
None
Scenario
Dense
5/2
None

What is the optimal outline order for calculation?
A. Measures, Year, Scenario, Product, Market
B. Product, Market, Scenario, Year, Measures
C. Scenario, Measures, Year, Market, Product
D. Year, Measures, Product, Market, Scenario
Answer: A

9. Which type of member is associated with the most efficient use of multiple IF commands in a calculation
script?
A. Dense
B. Sparse
C. Locked
D. Unlocked
Answer: A

10. If Product and Market are the only Sparse dimensions, which file(s) would be restructured if a new member were added to the Product dimension?
A. none
B. data files only
C. index files only
D. both index and data files
Answer: C

11. Given the following: Committed access
Pre-image disabled
Wait time equal to 0
What happens if a spreadsheet retrieval is attempted while a CALC ALL is being performed?
A. The data are retrieved.
B. Precalculated data are retrieved.
C. A time-out error message is displayed.
D. The user waits a specified number of seconds.
Answer: C

12. What is the effect of deleting the sparse shared member Diet Cola assuming data values exist?
A. The outline file shrinks.
B. The block size is smaller.
C. The page file size shrinks.
D. The block density increases.
Answer: A

13. Due to a large user base, processor resources and retrieval times are a concern. To alleviate this you need to create multiple copies of the database to spread requests across multiple servers. In addition, if one database is
off-line, users' requests should be routed to one of the other database copies. Which Essbase component can you use to accomplish this?
A. Essbase Partitioning Option
B. Essbase Integration Services
C. Essbase Deployment Services
D. Essbase Spreadsheet Services
Answer: C

14. The average block density is between 10% and 90% and there are few consecutive repeating values or zeros. Which data compression type is recommended?
A. RLE
B. ZLIB
C. bitmap
D. no compression
Answer: C

15. A default calculation is performed on an outline with Two-Pass Account members. Which data storage setting will ensure one pass through the database?
A. Accounts-Dense; Time-Dense; Scenario-Dense; Market-Sparse; Product-Sparse
B. Accounts-Dense; Time-Sparse; Scenario-Sparse; Market-Sparse; Product-Sparse
C. Accounts-Sparse; Time-Dense; Scenario-Dense; Market-Sparse; Product-Sparse
D. Accounts-Sparse; Time-Sparse; Scenario-Dense; Market-Sparse; Product-Sparse
Answer: A

16. Which directory should be included in your backup process for your aggregate storage database?
A. arborpath\bin
B. arborpath\locale
C. arborpath\app\appname
D. Hyperion_Home\common
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved