Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-242 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-242 Sample Questions:

1. Evaluate this PeopleCode snippet.
Local Array of Number &MyArray;
Local Any &Len, &Result;
&MyArray = CreateArray(3);
&MyArray[1] = 100;
&MyArray[2] = 200;
&MyArray[3] = 300;
&Result = &MyArray.POP();
&Len = &MyArray.LEN;
&End = &MyArray[&Len];
What are the correct values for &Result and &End?
A. &Result is 300
&End is 200
B. &Result is 300
&End is Null
C. &Result is 300
&End is 300
D. &Result is Null
&End is 300
E. &Result is 100
&End is 300
Answer: A

2. Here is a snippet of PeopleCode that uses the Fetch method of the SQL class.
&SQL = CreateSQL("Select EFFORT_AMT from PS_PSU_TASK_EFFORT where TASK= :1", PSU_TASK_TBL.TASK);
&Var1 = &SQL.Fetch(&Var2);
Select the two correct statements. (Choose two.)
A. &Var2 specifies which row to fetch.
B. &Var2 specifies which field to fetch.
C. &Var1 is populated with TRUE if a row is fetched.
D. &Var1 is populated with the number of rows returned.
E. &Var2 is populated with EFFORT_AMT from the row fetched.
F. &Var1 is populated with EFFORT_AMT from the row fetched.
G. &Var1 is populated with EFFORT_AMT from the first row returned.
Answer: C, E

3. The Customer Orders page uses data from the ITEM table to perform price calculations. You decide to write a PeopleCode program to create a stand-alone rowset that will load data from the ITEM table into the data buffer. Select three PeopleCode statements that can be used with stand-alone rowsets. (Choose three.)
A. &RS_Item = GetRowSet(SCROLL.ITEM);
B. &RS_Item = CreateRowSet(RECORD.ITEM);
C. &Price = &RS_Item(&i).ITEM.PRICE.Value;
D. &RS_Item.Select("Where ITEM = :1", CUST_ORDER.ITEM);
E. &RS_Item.Fill("Where CUST_TYPE = :1", CUST_ORDER.TYPE);
F. &RS_Item = ScrollSelect(1,Scroll.ITEM, Record.ITEM, ("Where CUST_TYPE = :1", CUST_ORDER. CUST_TYPE);
Answer: B, C, E

4. You want to examine the component buffer for the Customer Orders (PSU_CUST_ORDER ) component. Which four steps are necessary? (Choose four.)
A. Start the PeopleCode Debugger and set a breakpoint.
B. Access the Structure view on the PSU_CUST_ORDER component.
C. In Application Designer, select Component Buffers.
D. Access the Customer Orders component in the browser and trigger the breakpoint. Return to PeopleSoft Application Designer when the breakpoint triggers.
E. Open, or create, a PeopleCode program that will execute while Customer Orders is running in the browser.
F. Drill down through the component hierarchy in the Structure view on the PSU_CUST_ORDER component.
G. In Application Designer, select Debug, View Component Buffers.
Answer: A, D, E, G

5. You want to see exactly when a PeopleCode program fires in the context of the Component Processor flow. Which two methods will work? (Choose two.)
A. Insert a Print() statement in the program.
B. Insert a WinMessage() statement in the program.
C. Insert a MessageCatalog() statement in the program.
D. Run the PeopleCode Debugger and insert a breakpoint on the program.
E. Run the PeopleCode Debugger and select Debug, View Component Buffers.
Answer: B, D

6. The Get Student Enrollments page uses a PeopleCode program to select and display rows based on user input. When the user clicks Refresh, FieldChange PeopleCode populates a stand-alone rowset using a Select method. When you test the program, the new rows are appended to the previous rows instead of replacing them. How do you fix this problem?
A. Use a work scroll instead of a stand-alone rowset.
B. Add &Rowset.Flush(); after the Select method.
C. Use an Update method instead of a Select method.
D. Add &Rowset.Flush(); before the Select method.
E. Add &Rowset.Refresh (); after the Select method.
F. Add &Rowset.Refresh(); before the Select method.
Answer: D

7. Examine the join in this Select statement:
SELECT A.TASK , B.EFFORT_AMT
FROM PS_PROJECT A , PS_EFFORT B
WHERE A.TASK = B.TASK
AND A.RESOURCE = B.RESOURCE
Select the equivalent Select statement.
A. SELECT A.TASK , B.EFFORT_AMT
FROM PS_PROJECT A , PS_EFFORT B
WHERE %Join(A.TASK, B.RESOURCE)
B. SELECT A.TASK , B.EFFORT_AMT
FROM PS_PROJECT A , PS_EFFORT B
WHERE %Common(PROJECT A, EFFORT B)
C. SELECT A.TASK , B.EFFORT_AMT
FROM %Common(KEYS, PROJECT A, EFFORT B)
D. SELECT A.TASK , B.EFFORT_AMT
FROM PS_PROJECT A , PS_EFFORT B
WHERE %Join(COMMON_KEYS, TASK A, EFFORT_AMT B)
E. SELECT A.TASK , B.EFFORT_AMT
FROM %Join(COMMON_KEYS, PROJECT A, EFFORT B)
Answer: E

8. A Process Scheduler process is configured to run an Application Engine program. You need to modify the process to use parameters entered by the user at run time. Which four additional steps do you need to take? (Choose four.)
A. Create a process type for the new process.
B. Add bind variables to the command-line parameters.
C. Write a PeopleCode program to pass the parameters.
D. Create a state record with fields to pass input parameters.
E. Create a run control page with fields to enter the input parameters.
F. Create a run control record with fields to store the input parameters.
G. Modify the Application Engine program to retrieve the input parameters.
Answer: D, E, F, G

9. Select three Application Engine action types that can be used to control program flow. (Choose three.)
A. Log Message
B. Call Section
C. XSLT
D. PeopleCode
E. Do While
F. Evaluate
Answer: B, D, E

10. You modify an Application Engine program to use parallel processing with temporary tables.
The Application Engine program includes this code snippet, which is part of a SQL statement that inserts rows into a temporary table.
INSERT INTO PS_CRS_FULL_TMP
What changes do you need to make to the code so that the Application Engine program will implement parallel processing properly?
A. No changes to the code are needed as long as the temporary table has been properly configured for parallel processing.
B. Replace INSERT INTO PS_CRS_FULL_TMP with %INSERT INTO PS_CRS_FULL_TMP so that the meta-SQL resolves to the correct state record at run time.
C. Replace INSERT INTO PS_CRS_FULL_TMP with %INSERT INTO %Table(CRS_FULL_TMP) so that the system variables resolve to the correct syntax at run time.
D. Replace INSERT INTO PS_CRS_FULL_TMP with INSERT INTO %Table(CRS_FULL_TMP) so that the meta-SQL resolves to the correct temporary table instance at run time.
E. Replace INSERT INTO PS_CRS_FULL_TMP with %INSERT INTO %Temp(CRS_FULL_TMP) so that the meta-SQL resolves to the correct syntax and temporary table instance at run time.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved