Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-232 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-232 Sample Questions:

1. Choose the concurrent program to execute in order to understand or document a menu structure.
A. Object Security Report
B. Function Security Report
C. Menu Profile Report
D. Object Function Report
Answer: B

2. Which three search criteria are valid when using the status monitor in Standalone Oracle workflow? (Choose three.)
A. workflow
B. workflow type
C. notification type
D. workflow started
Answer: A, B, D

3. Which two components are required to create a responsibility? (Choose two.)
A. Menu
B. Exclusions
C. Data Group
D. Request Group
E. User Assignments
Answer: A, C

4. Identify three conditions under which a concurrent request may be permitted to be placed on hold. (Choose three.)
A. Pending - Normal
B. Running - Normal
C. Inactive - On Hold
D. Running - Paused
E. Pending - Scheduled
F. Inactive - No Manager
Answer: A, E, F

5. A _____ is a collection of reports and concurrent programs that is used to implement security at the responsibility level.
A. request set
B. request group
C. concurrent group
D. responsibility access group
Answer: B

6. Identify the correct concurrent request phase and status for a request being evaluated by the Conflict Resolution Manager.
A. Pending - Normal
B. Running - Normal
C. Running - Paused
D. Pending - Standby
E. Pending - Scheduled
Answer: D

7. One of the Administrators indicated that even 10 minutes after starting the Standard Manager, it is still not running any requests, and the pending jobs are piling up in the queue. The administrator has requested for your help. You are looking at the Administer Concurrent Manager screen, and you notice the following: For the Internal Manager the number of actual processes is 0, target processes is 0, and pending requests is 1. For the Standard Manager the number of actual processes is 0, target processes is 3, and pending requests is 56. For the Conflict Resolution Manager the number of actual processes is 0, target processes is 0, and pending requests is 1. Analyze the state of the concurrent managers and identify the solution for resolving this issue.
A. The Internal Manager is not running, it must be started before the request to start the Standard Manager can be executed. Enter the operating system and start the Internal Manager.
B. The Internal Manager is not running, it must be started before the request to start the Standard Manager can be executed. Place the cursor on the Internal Manager record and press the Restart button.
C. The Conflict Resolution Manager is not running, it must be started before the request to start the Standard Manager can be executed. Place the cursor on the Conflict Resolution Manager record and press the Restart button.
Answer: A

8. Which statement is correct about the Workflow Monitor?
A. It is a Web page that enables users to monitor their workflow processes.
B. It is a stand-alone Windows PC program that enables users to monitor their workflow processes.
C. It is an administrator-only Web page that enables administrators to monitor any workflow processes.
D. It is a stand-alone Windows PC program that enables administrators to monitor workflow processes.
Answer: A

9. Which three statements are true with respect to Role Based Access Control (RBAC) and Role Inheritance in Oracle User Management? (Choose three.)
A. A user can have only one role defined.
B. A role cannot have multiple responsibilities
C. Permissions associated with a role are not inherited by all its superior roles.
D. Permissions associated with a role are inherited by all its superior roles and the
individuals to which any of these roles are assigned.
E. RBAC removes the existing link the need for creating separate responsibilities for combinations of job functions.
F. A role can be configured to consolidate the responsibilities, permissions, function security and data security polices that users require to be able to perform a specific function.
Answer: D, E, F

10. You are using the System Profile Option screen to initialize the value of a profile option at several levels. You select the levels, the level context, and the profile option to change. You are able to default the value for the site, application and responsibility, but you are unable to change the value for the user level. Which statement explains this situation?
A. The responsibility secures the ability to control profile options.
B. The application prevents the changing of canned profile options at that level.
C. Another profile option toggles changing of profile options at the user level by the system administrator and is currently false.
D. Only users are permitted to set their profile option values by using the personal profile settings.
E. The profile option definition prohibits changing the value of the profile option at that level.
Answer: E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved