Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-231 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-231 Sample Questions:

1. Which correctly describes the tiers of the Oracle Workflow architecture?
A. Oracle Database tier and Application server tier only
B. Oracle Database tier, Application server tier, and End-user client tier only
C. Oracle Database tier, Application server tier, and Development client tier only
D. Oracle Database tier, Application server tier, Development client tier, and End-user client tier
Answer: D

2. Which two agent listeners are meant for Oracle eBusiness Suite only? (Choose two.)
A. Workflow Error
B. Workflow Deferred
C. Workflow Java Error
D. Workflow Java Deferred
E. Workflow Inbound Notification
F. Workflow Deferred Notification
Answer: C, D

3. Under which four conditions can you create transitions, if the source activity in a workflow diagram has
an associated result type? (Choose four.)
A. regardless of the result returned, labeled as <Any>
B. when the activity times out, labeled as <Timeout>
C. when the activity does not return a result, labeled as <No Match>
D. when a result returned is not covered by other transitions, labeled as <Default>
E. when a specific result is returned by the activity, labeled with the result display name
F. when the activity run simultaneously with 1 or more other activities, labeled as <Parallel>
Answer: A, B, D, E

4. You are maintaining subscriptions in an Oracle database. Which property of that subscription allows you to update it?
A. Phase
B. Status
C. Source Type
D. Rule Function
E. Customization Level
Answer: E

5. You have been tasked with creating Business Events for an E-Business Suite workflow project. What would you use to create your Business Events?
A. Oracle Workflow Builder
B. Oracle Workflow Definition Loader
C. Oracle Business Event Definition Loader
D. Workflow Administrator Web page in E-Business Suite
Answer: D

6. Which two statements are true about a Work Item with "Open" Notification? (Choose two.)
A. The Work Item is not eligible for Purge.
B. The Work Item is eligible for a Permanent purge.
C. The Work Item is eligible for a Temporary purge.
D. The Work Item is not complete because it still has "Open" Notification.
E. The Work Item is eligible for both Temporary and Permanent purge.
Answer: A, D

7. What is true about a background engine? (Choose two.)
A. It is a server-side PL/SQL procedure.
B. When executing a PL/SQL function activity, it will automatically ping (cache) the PL/SQL code.
C. It executes deferred activities in decreasing order of their Cost property value (activities with higher cost value are processed first).
D. It would fail if another background engine process is started to handle the same type of activities within the same item type.
E. During its single invocation, it processes activities that were stuck, deferred or timed out when the background engine was started.
Answer: A, E

8. Which two are functions of Oracle Workflow Directory Service? (Choose two.)
A. manage workflow notifications
B. provide information about roles
C. store performer and roles relationships
D. manage workflow session connection
Answer: B, C

9. Which option best describes the features of the Personal Worklist page, as compared with Advanced Worklist?
A. provides an overview of notifications
B. provides the capability to administer notifications
C. provides the most detailed options for searching workflow
D. provides the most detailed options for searching workflow, and provides the capability to administer notifications
Answer: C

10. The WF_PARAMETER_LIST_T datatype can include up to a maximum of parameter name and value pairs.
A. 99
B. 100
C. 101
D. 999
E. 1000
Answer: B

11. John, a junior workflow developer, has approached you for advice on a workflow process that he is defining. He is unclear about the implications of selecting the Runnable checkbox while defining the Process Activity. What advice would you offer?
A. Runnable allows the workflow engine to compile the process.
B. Runnable allows the process to be included as a stand-alone subprocess.
C. Runnable allows the workflow engine to check its status during process execution.
D. Runnable allows the workflow engine to define this as a top-level process and initiate it.
Answer: D

12. Which three types of integration does the Business Event System support? (Choose three.)
A. point-to-point
B. parent/child messaging
C. messaging hub system
D. distributed applications messaging
E. simple object access protocol (SOAP) messaging
Answer: A, C, D

13. You are creating a workflow. Which four activities can you perform using Oracle Workflow Builder's navigation tree? (Choose four.)
A. define functions
B. define notifications
C. define lookup codes
D. control workflow processes
E. upload and download data stores
F. define processes and subprocesses
Answer: A, B, C, F

14. What is the functionality of the "Allow modifications of customized objects" check box in the Oracle Workflow Builder dialog box that is displayed from the Help menu? (Choose two.)
A. Having check box selected is equivalent to Workflow Definitions Loader Upgrade mode.
B. Having check box deselected is equivalent to Workflow Definitions Loader Upload mode.
C. If the check box is not selected, you can save your edits only to protected objects that you have access to change, and cannot overwrite previously customized objects.
D. If the check box is selected, you overwrite any protected objects that you have the ability (access) to modify, and also any previously customized objects.
Answer: C, D

15. You completed your workflow definition. You want to save a copy of the definition to the file system for source control purposes. How does Oracle Workflow Builder save that file?
A. as a flat file
B. as a BPEL-compiled definition
C. as an XML file with an associated document type definition (DTD)
D. as an XML file without an associated document type definition (DTD)
Answer: A

16. When defining a function activity, what is true about the Result Type? (Choose two.)
A. Result Type is optional.
B. Result Type is mandatory.
C. Result Type can be changed after it is assigned to the function activity.
D. Result Type should belong to the same item type as the function activity.
Answer: A, C

17. You completed your Java procedure for your external Java function activity, and you now want to deploy this to your server. What would you do to deploy the Java procedure?
A. take the Java sources (.java) files and include them in your $APPL_TOP
B. take the Java sources (.java) files and include them in your CLASSPATH
C. take the Java classes (.class) files and include them in your $APPL_TOP
D. take the Java classes (.class) files and include them in your CLASSPATH
Answer: D

18. When a workflow application is integrated with Oracle Internet Directory, you must not create ad hoc users in the workflow local tables. What is the correct explanation for this restriction?
A. to avoid discrepancies in user information
B. to avoid compromising the records in the WF_USERS view
C. to ensure that WF_ENGINE.CONTEXT_USER returns a reliable value
D. to ensure that users and positions in Oracle HR match workflow users
Answer: A

19. Which three actions are allowed in event details? (Choose three.)
A. Send
B. Raise
C. Delete
D. Receive
E. Acknowledge
Answer: A, B, D

20. Message attributes must be associated with __________. (Choose all that apply.)
A. a message
B. a notification
C. a response
D. an activity node
Answer: A

21. The Workflow Definitions Loader is used to transfer definitions between .
A. a flat file and the database
B. an XML file and the database
C. a flat file and the metadata repository
D. an XML file and the metadata repository
Answer: A

22. Which profile option allows user to delegate, transfer and reassign modes?
A. WF:Notification Mode
B. WF:Notification Transfer Mode
C. WF:Notification Delegate Mode
D. WF:Notification Reassign Mode
E. WF:Notification Transfer, Delegate and Reassign Mode.
Answer: D

23. What is true about the information displayed by a user using the Workflow Monitor? (Choose three.)
A. It shows a graphical depiction of the workflow status.
B. It allows control over individual workflow components.
C. It summarizes information on the status of a workflow.
D. It provides detailed information about individual workflow activities.
E. It maintains and controls the user and role access list for workflow.
Answer: A, C, D

24. The Retry-only Process in the System: Error item type ________.
A. is not a runnable process
B. does not allow to terminate the process
C. does not automatically terminate when an error is no longer active
D. is specified as a default error process as its Error Process property value
Answer: B

25. Which customizations are supported by Oracle Support? (Choose three.)
A. manual modification of workflow tables with a prefix of WF_ or FND_
B. customizations that are not explicitly stated as unsupported customizations
C. any customization that is described as Required in the product-specific User's Guide or documentation update notes for a seeded workflow, an event, or a subscription
D. customization examples documented in the product-specific User's Guide or documentation update notes
Answer: B, C, D

26. Which three types of information would you find on the Notification Response Detail page in Standalone Oracle workflow? (Choose three.)
A. time out
B. response
C. respondent
D. activity type
E. notification subject
Answer: B, C, E

27. You created a message for your workflow.
Now you want that message to prompt for a response, and then use that response as the result of the message's notification activity.
What must you define to accomplish this objective?
A. a lookup type only
B. a message result only
C. one or more lookup codes only
D. a lookup type and a message result only
E. a lookup type and one or more lookup codes only
F. a message result and one or more lookup codes only
G. a lookup type, a message result and one or more lookup codes
Answer: G

28. You are moving workflow objects from your development system to your production system. You need to transfer the workflow objects from the development database into files that can then be uploaded to the development system. Which kinds of objects will you transfer using the Workflow XML Loader? (Choose all that apply.)
A. Workflow objects
B. Business Event System objects
C. any metadata Workflow objects
Answer: B

29. You created some Business Events and put those events into an Event Group. Which option best describes how an event is raised for the group?
A. You must raise an event tied to the group.
B. You must raise an event tied to any member of the group.
C. You must raise an event tied to the first member of the group.
D. You must raise an event tied to any individual member of the group to which you are individually subscribed.
Answer: B

30. You are a typical Oracle E-Business Suite user. You want to view your notifications from your Web browser. Which statement best describes your restrictions?
A. Web-based notification pages (Personal and Advanced), are only available to Oracle E-Business Suite users.
B. Any user (a stand-alone user or an Oracle E-Business Suite user) can use the Personal Worklist, but only Oracle E-Business Suite users can use the Advanced Worklist page.
C. Any user (a stand-alone user or an Oracle E-Business Suite user) can use the Personal Worklist, but only Oracle E-Business Suite users can use the Advanced Worklist page. Stand-alone Workflow users are further restricted from reassigning workflows from the Personal Worklist page.
D. Any user (a stand-alone user or an Oracle E-Business Suite user) can use the Personal Worklist, but only Oracle E-Business Suite users can use the Advanced Worklist page. Stand-alone Workflow users can only monitor status and respond to notifications.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved