Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-228 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-228 Sample Questions:

Q: 1
The primary function of the PeopleSoft InterUnit and IntraUnit process is ______.
A. automatic creation of the Due-To or Due-From journal lines
B. to close out open items
C. automatic reconciliation
D. for use in the Allocation process
Answer: A

Q: 2
Which three items must be completed on the Import Journals Now page?
A. Date
B. User ID
C. Password
D. Business Unit
E. Ledger name
F. URL to PeopleSoft database
Answer: B, C, F

Q: 3
Which page identifies the System Source that distributes accounting entries to PeopleSoft General Ledger?
A. Post Journals Request
B. Journal Entry Template
C. Journal Generator Request
D. Accounting Entry Definition
E. Accounting Entry Template
Answer: D

Q: 4
Identify four true statements about tree branches.
A. Each branch can be maintained as a separate object, allowing multiple users to work on separate branches simultaneously.
B. Tree branches can be used to restrict security access.
C. When you are using the original tree, you cannot edit the branch's nodes or details until you open that branch.
D. Branching a tree can improve PeopleSoft Tree Manager performance by reducing the amount of data accessed.
E. Tree Manager restricts you from creating branches from a branched node.
Answer: A, B, C, D

Q: 5
The Compare Across Ledgers inquiry has a maximum number of ledgers that can be in the criteria selection. What is the maximum number number of ledgers?
A. two
B. three
C. four
D. five
E. six
Answer: A

Q: 6
From where would a user access the JRNL1.xls Control Worksheet page?
A. local drive
B. file attachments
C. General Ledger, Journals
D. Accounting Entry Templates
E. Set Up Financials/Supply Chain
Answer: A

Q: 7
In what period are balance forward amounts stored?
A. Period 0
B. Period 1
C. Period 998
D. Period 999
Answer: A

Q: 8
Which two fields on the Account page must be completed when setting up a Statistical Account?
A. UOM
B. Statistics Code
C. Control Account
D. Statistical Account check box
E. Equity Monetary Account Type
Answer: A, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved