Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-225 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-225 Sample Questions:

1. What is the prerequisite for entering unscheduled entries in a cycle count?
A. Run a manual schedule request to generate counts.
B. Generate cycle count requests before entering counts.
C. Run an automatic schedule request to generate counts.
D. Run the count generation program for unscheduled entries.
E. Set the Unscheduled Entries flag to Yes in the cycle count header.
Answer: E

2. Your client has material that varies in size, weight, and container type. It wants to have flexibility in creating locators based upon receipt of goods.
Which Locator Control type would accommodate this requirement?
A. None
B. Item Level
C. Prespecified
D. Dynamic Entry
E. Subinventory Level
Answer: D

3. You have an item that has four different units of measure (UOMs) defined for usage. They are Each, Pack, Box, and Case.
1 Pack = 24 Each
2 Packs = 1 Box
4 Boxes = 1 Case
What conversions need to be established to accommodate these four relationships?
A. Each =1, 1 Pack = 24 Each, 1 Box = 24 Each, 1 Case = 96 Each
B. Each = 1, 1 Pack =24 Each, 1 Box = 48 Each, 1 Case = 192 Each
C. Each = 1, 1 Pack =24 Each, 1 Box = 48 Each, 1 Case = 168 Each
D. Each = 1, 1 Pack = 24 Each, 1 Box = 240 Each, 1 Case = 240 Each
E. Each = 1, 1 Pack = 12 Each, 1 Box = 480 Each, 1 Case =1920 Each
F. Each = 1, 1 Pack = 24 Each, 1 Box = 480 Each, 1 Case = 1920 Each
Answer: B

4. The Child Lots check box is enabled at the organization item level. Which two statements are true? (Choose two.)
A. The lot splitting process is enabled by this feature.
B. The system would maintain lot genealogy with child and parent lots.
C. Child lot characteristics are completely different from that of parent lots.
D. Child lots are unique and independent lots. They are not linked with parent lots.
E. Short expiry lots are child lots. Child lots generate unique numbers across items.
F. Child lots are a subdivision of the parent lots and maintain integrity with the parent lots.
Answer: BF

5. The Account Alias Name flexfield cannot exceed _____ characters.
A. 20
B. 15
C. 25
D. 30
E. 45
F. 180
Answer: C

6. Identify three true statements about the use of the Material Workbench. (Choose three.)
A. Authorized users can create move orders in the Material Workbench.
B. Authorized users can change material statuses in the Material Workbench.
C. Authorized users can perform miscellaneous issues in the Material Workbench.
D. Authorized users can perform miscellaneous receipts in the Material Workbench.
E. Authorized users can perform pick confirm transactions in the Material Workbench.
F. Authorized users can perform ship confirm transactions in the Material Workbench.
G. Authorized users can view material across organizations in the Material Workbench.
Answer: ABG

7. You import requisitions from another system. These requisitions are imported as approved requisitions and contain references to items in the item master and blanket purchase agreements.
What is the easiest way to automatically create orders from these requisitions?
A. Using the AutoCreate form.
B. Running the Create Releases program.
C. Running the Workflow Background Processor.
D. Running the Purchasing Documents Open Interface.
Answer: B

8. Consider the following scenario:
1) Receipt Days Early = 5; Receipt Days Late = 10; Receipt Days Exceed-Action = Reject
2) Over Receipt Tolerance (%) = 5; Over Receipt Action = Reject
3) Receipt Close Point = Received; Receipt Close Percent = 5%
A shipment of 100 for item A was scheduled to be delivered on Oct-15-2007. Which receipt transaction(s) can occur?
A. A receipt of 95 for item A is created on Oct-09-2007.
B. A receipt of 90 for item A is created on Oct-27-2007.
C. A receipt of 108 for item A is created on Oct-16-2007.
D. A receipt of 60 for item A is created on Oct-12-2007. Another receipt of 65 for item A is created on Oct-17-2007.
E. A receipt of 70 for item A is created on Oct-12-2007. Another receipt of 28 for item A is created on Oct-17-2007.
Answer: E

9. Which setup profile option allows you to send a report directly to a browser window?
A. Viewer: Text
B. Concurrent: Report Copies
C. Flexfields: Open Key Window
D. Concurrent Report: Access Level
Answer: A

10. Which three processes would help analyze supplier information before defining a new supplier record? (Choose three.)
A. Submit and review the Suppliers Report.
B. Submit and review the Suppliers Audit Report.
C. Perform a Find or Query on the Supplier name.
D. Submit and review the Suppliers On Hold report.
E. Submit and review Purchase Price Variance report.
F. Submit and review the Purchasing Activity Register report.
G. Submit and review Open Purchase Orders By Buyer report.
Answer: ABC

11. Which four must be set up to implement a position hierarchy for document approvals? (Choose four.)
A. Buyers
B. Employee Jobs
C. Approval Groups
D. Security Hierarchy
E. Employee Positions
F. Employee Locations
G. Approval Assignments
Answer: BCEG

12. The buyer decides to automatically update and create sourcing rules, as part of the blanket purchase agreement approval process. However, on clicking the Approve button, the buyer does not see any option to update and create blanket purchase sourcing rules.
Which profile option has the buyer failed to set up?
A. PO: Automatic Document Sourcing
B. MRP: Default Sourcing Assignment Set
C. PO: Allow Auto-generate Sourcing Rules
D. PO: Allow Autocreation of Oracle Sourcing Documents
Answer: C

13. Your client requires Org A to supply Org B with inventory on a need basis. The Internal Order flag is checked. An internal requisition has been created and approved.
What type of receipt would Org B have to perform to receive the goods?
A. RMA receipt
B. Inter-Org Transfer
C. Account Alias receipt
D. Purchase Order receipt
E. Receipt by Shipment Number
Answer: E

14. Your client has an item that is used globally. The site in Colorado is evaluating a local source for the item. The buyer requires the incoming goods from the local source to be separated from the goods received from nonlocal sources.
Which three actions should be performed to meet this requirement? (Choose three.)
A. Enter the item in the subinventory form.
B. Modify master item attributes to default a subinventory.
C. Change the PO Line receipt routing to Inspection Required.
D. Modify organization item attributes to default a subinventory.
E. Create a separate subinventory to stock goods from the local source.
F. Create item transaction default for the item in the Item Master Organization.
G. Insert a separate subinventory on the purchase order and attach Receiver Notes.
H. Ensure that you do not create an item transaction default for the item in the Inventory Organization.
Answer: EGH

15. Oracle Inventory interacts with other Oracle applications by sharing information.
Which two pieces of information does Oracle Inventory receive from the Order Management application? (Choose two.)
A. UOM information
B. shipping information
C. on-hand information
D. ATP supply information
E. reservations information
Answer: BE

16. Which data is received by Oracle Bill of Materials from Oracle Inventory?
A. ATP supply only
B. item information only
C. on-hand quantity only
D. item information and units of measure
E. units of measure and on-hand quantity
Answer: D

17. Min-max planning can be used _____.
A. only at the subinventory level
B. in place of MRP/MPS planning
C. in Exponential Smoothing Forecast calculations
D. in Economic Order Quantity(EOQ) calculations
E. in Material Requirement Planning/Master Production Schedule (MRP/MPS) calculations
Answer: B

18. Which three statements regarding inventory forecasting are true? (Choose three.)
A. Focus forecasting can only be generated from historical data.
B. Focus forecasting is typically used to produce single period forecasts.
C. Statistical forecasting can be generated from either historical data or master schedule entries.
D. Statistical forecasting enables you to apply exponentially weighted trend and seasonality factors to predict demand.
E. Statistical forecasting enables you to simulate various methods of calculating demand so that you can select the best forecasting model.
Answer: ABD

19. You and your client determined that forecasting methods included with inventory will be sufficient to meet the client's needs.
You and the customer have decided to use Focus Forecasting to begin with and move to Exponential Smoothing after one year.
Along the way, your customer noticed some definite trends in demand and has requested your help to re-evaluate the forecasting method.
What do you recommend as a forecasting method? What additional information is needed, if any?
A. Focus Forecasting
B. Exponential Smoothing
C. Exponential Smoothing with Trend Enhanced Forecasting, Alpha and Beta Coefficients
D. Exponential Smoothing with Season Enhanced Forecasting, Alpha and Beta Coefficients
E. Exponential Smoothing with Season Enhanced Forecasting, Alpha and Gamma Coefficients
Answer: C

20. ACME is implementing Inventory in a make-to-order manufacturing environment, where there is on-hand inventory for 200 different motors.
For these purchasable items, given the proper profile setup, Min-max can automatically create _____.
A. an expense account
B. an encumbrance account
C. an invoice price variance account
D. an inventory Accounts Payable accrual account
E. records in the Purchase Order Requisition interface table
Answer: E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved