Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-223 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-223 Sample Questions:

1. What is true about the Ship from Stock fulfillment model?
A. Every order must be reserved.
B. Every order line should create a WIP job of equivalent quantity.
C. Every order can be pick released almost immediately after booking.
D. Stock is not shipped from the factory to the warehouse until receipt of the order.
Answer: C

2. Typically which type of customer environment would use pick release with a ship confirm rule?
A. customers using lot controls
B. customers using counter sales
C. customers using containerized shipping
D. customers using handheld picking devices (MSCA)
E. customers with serial number controlled environment
Answer: B

3. When granting shipping rights to a user, you select full access and leave the organization blank. What is the effect of this setup?
A. The user will not be granted shipping rights to any organization.
B. The user will be granted full shipping rights to all organizations.
C. The user will be granted view-only shipping rights to all organizations.
D. The user will not be granted view or shipping rights to any organization.
Answer: B

4. You are a consultant to a company. The company has a specific order that it was expecting to be released, but it was not released.
Which four questions would you ask to determine why the order did not pick release successfully? (Choose four.)
A. Is the order on hold?
B. Is this an internal order?
C. Are there multiple ship to's on the order?
D. Is there an inventory in the pick from the subinventory?
E. Is the order within the schedule ship date on the release?
F. Was the release run for the same organization as that on the order?
Answer: A, D, E, F

5. An inventory organization is set up and an item has been defined in the item master organization and enabled in the inventory organization. What is true about the item's unit of measure (UOM)?
A. You cannot change the item's primary UOM.
B. You can change the item's primary UOM at any time.
C. You can change the item's primary UOM if there are no material transactions against the item.
D. You can change the item's primary UOM if there are no pending or incomplete material transactions against the item.
Answer: A

6. ABC Inc. has a centralized distribution center located in China. The sales organizations are located in U.S. and Italy.
Each of the three organizations belongs to different operating units with different set of books. All the sales order demands are fulfilled by the centralized distribution center by shipping directly to the end customers through its suppliers.
Which three statements are true about the order fulfillment process in the given scenario? (Choose three.)
A. Purchase order can be created in a different operating unit than the sales order.
B. Purchase requisition can be created in the same operating unit as the sales order.
C. Purchase orders cannot be created in a different operating unit than the sales order.
D. Purchase requisition cannot be created in the same operating unit as the sales order.
E. The sales order line can have a Ship From Warehouse belonging to a different operating unit.
F. The sales order line can have a Ship From Warehouse belonging to the same operating unit only.
Answer: A, B, E

7. Which four seeded freight charges are included in Oracle Pricing? (Choose four.)
A. duty
B. export
C. services
D. insurance
E. miscellaneous
Answer: A, B, D, E

8. Which seven processes are performed to complete the Order-to-Cash life-cycle process? (Choose seven.)
A. Receipts
B. Scheduling
C. Pick release
D. Ship confirm
E. Bank Reconciliation
F. Enter and Book Sales order
G. Transfer accounting to General ledger
H. Auto invoice to receivables and customer invoicing
Answer: A, B, C, D, E, F, H

9. Which six Oracle application modules does Oracle Order Management integrate with directly? (Choose six.)
A. Pricing
B. Shipping
C. Inventory
D. Payables
E. CRM Suite
F. Purchasing
G. Receivables
H. General Ledger
I. Cash Management
Answer: A, B, C, E, F, G


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved