Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-221 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-221 Sample Questions:

Q: 1 For which four purposes can Miscellaneous transactions be used? (Choose four.)
A. cycle-count adjustment
B. physical Inventory adjustment
C. decrementing onhand balances from a subinventory
D. adjusting inventory quantity within an inventory organization
E. transferring inventory quantity across inventory organizations
Answer: A, B, C, D

Q: 2 A parts distributor has a facility that includes several buildings that are used as warehouses. All the warehouses together represent one subinventory in an inventory organization.
Each building is multistoried, and each floor (story) has several rooms within each building that are unique to that building. All rooms are used to store material, and the distributor needs the ability to store material and pick material from these rooms. What is the optimum number of segments that you would recommend for the Stock Locator flexfield?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: C

Q: 3 At what level can you generate cycle count requests and perform cycle counting under a single cycle count name?
1. all subinventories
2. a specific subinventory
3. selected set of subinventories
A. 1 only
B. 2 only
C. 3 only
D. 1 or 2 or 3
Answer: D

Q: 4 For which three functional areas can status attribute controls be controlled? (Choose three)
A. Invoicing
B. Services
C. Inventory
D. Receiving
E. Bills of Material
F. MPS/MRP Planning
Answer: A, C, E

Q: 5 Which statement is true regarding inventory transactions?
A. Transaction reasons can be used in all transaction forms.
B. You can designate by transaction type which transaction reasons are available.
C. You must create at least one user-defined transaction reason for each inventory organization.
Answer: A

Q: 6 XXYY Inc. is a manufacturing organization. All its new manufacturing items need to be defined in Oracle Engineering. After ECO approval, the item will be transferred to Oracle
Manufacturing for regular manufacturing. The R&D department defined 10 new inventory items in
Oracle Engineering. The items have not been transacted yet, and have not been assigned to any child organization. Item names need to be changed to begin with the prefix "SL". What should you do?
A. Change the setup at the user profile level and rename the items with the prefix with "SL".
B. Ignore the 10 existing items, and define another 10 new items, with the correct prefix.
C. Delete the items by clicking the red X on the master-item form, and define the new items with the prefix"SL".
D. Disable the existing 10 items with item status "Inactive" and define new items with the prefix "SL".
Answer: A

Q: 7 A customer who distributes widgets has a warehouse with locations where material is stored. In the customer's current system, users may receive material on a purchase order and indicate the location where it should go, but when the material is physically sent to the location, they may
discover that the location is full. What is the best way to solve the problem?
A. Set up each location as a subinventory and select the nettable flag.
B. Set up each location as a subinventory and select the Allow Reservation flag.
C. Set up each location as an organization and create locators in the organization.
D. Set up the locations as locators, and use the capacity tab of the locator definition form to enter the maximum number of items that can be stored in the locator.
Answer: D

Q: 8 Which two statements are true about the Managing Shipments process? (Choose two.)
A. You can update information pertaining to the shipment header and the shipment lines.
B. You can access all incoming and outgoing in-transit shipments between inventory organizations associated with the current organization.
C. In-transit shipment between inventory organizations must use the receipt routing specified at the item, organization, or system level.
D. If you change the Expected Receipt date, you can control whether Purchasing updates Shipment Supply to reflect the new due date.
Answer: A, B

Q: 9 You need to create a new item template. You want to use the Copy Template window to copy attributes from an existing template to a new template. Which three statements are true with respect to creation of an item template? (Choose three.)
A. As a best practice, you should never modify a seeded template.
B. If you copy a template, you cannot make it organization specific.
C. The new template created by this method will be validated upon creation.
D. You can copy only from a single template, you cannot copy from multiple templates.
E. Templates created with this function are not validated until you apply them to an item.
F. You can copy from several templates and select Overwrite, Append or Overwrite Not Null.
Answer: A, E, F

Q: 10 At which level can costing methods, such as Standard Costing or Average Costing (Moving Average costing) be controlled in an Inventory Organization?
1. individual item level
2. subinventory level
3. inventory organization level
A. 1 only
B. 2 only
C. 3 only
D. 1 or 3
E. 1 or 2
F. 2 or 3
G. 1 or 2 or 3
Answer: C

Q: 11 The materials manager has noticed that several items were created and assigned to various inventory organizations, but the analyst skipped the Copy from Template step. She would like to know how to correct the items. Which three statements are true? (Choose three.)
A. You can change an organization-level attribute with the Master Item window. If you do this, it will update the organization-level attribute across all organizations.
B. To update master-level attributes, use the Master Item window. If an attribute is controlled at the master level, the value of the attribute applies for all organizations to which the item is assigned.
C. You can use the Item Attribute Copy form to update the value of an item attribute across multiple organizations in a given organization hierarchy.
D. You can use the Organization Item window to update organization-level item attributes. This update window updates organization level attributes in your current organization only.
Answer: B, C, D

Q: 12 Which three are true about the item master? (Choose three.)
A. It is possible to copy items across item master organizations.
B. It is possible to associate items in one item master organization with another item master organization.
C. Oracle recommends that you limit the Item Master role to solely an item definition organization.
D. It is NOT possible to associate items in one item master organization with another item master
organization.
E. When an attribute control is set at the item master level, updates are not allowed at the item/organization level.
F. When an attribute control is set at the item master level, updates can still be made at the item/organization level but these updates will not propagate back up to the item master level.
Answer: C, D, E

Q: 13 XXYY Inc. is a vending machine manufacturer. XXYY wants to track its finished goods by both lot and serial control. They decide to assign serial numbers during shipment to the customer, and lot numbers at the time of receiving the machine into stock. Which setup option needs to be selected?
A. full lot control
B. serial number generation at receipt
C. full lot control and no serial number control
D. serial number generation at sales order issue
E. full lot control and serial number generation at receipt
F. no lot control, and serial number generation predefined
G. full lot control, and serial number generation at sales order issue
Answer: G

Q: 14 Which three are true about the Move Order process? (Choose three.)
A. Requisition and pick release orders are pre-approved.
B. Replenishment and pick wave move orders are pre-approved.
C. If no planner is specified for the item, the requisition line is automatically approved.
D. If no approvals are required in your organization, set the Inventory organization parameters Timeout Period to 0 and the Timeout Action to Approve Automatically.
Answer: B, C, D

Q: 15 What are the components of the Receipt to Issue process?
A. Receiving, Transferring, Issuing
B. Receiving, Work in Process, Shipping
C. Receiving, Work in Process, Order Management
D. Receiving, Purchasing, Work in Process, Shipping
Answer: A

Q: 16 Which two statements are true about the relationship between a subinventory and a locator ? (Choose two.)
A. Each subinventory can have multiple locators.
B. Each locator can be associated with multiple subinventories.
C. A subinventory has only one locator. When the locator is inactivated, the subinventory also gets inactivated.
D. To make a subinventory locator controlled, you have to set the Locator control to Prespecified.
E. You can restrict the subinventory that an item can reside in, by selecting the restrict subinventory flag on the Item. You can restrict the locator that the item can reside in within the subinventory, by selecting the restrict locator flag on the item master.
Answer: A, E

Q: 17 Which three statements are valid about transaction reasons? (Choose three.)
A. They can be used in all transaction forms.
B. They can be defined by the system administrator only.
C. They can be used with any type of Material Transaction.
D. Reports by transaction reason are available in the application.
Answer: A, C, D

Q: 18 The Exponential Smoothing Forecast (ESF) method should be selected when _____.
A. trend demand patterns are greater than ? (alpha)
B. seasonal demand patterns are greater than ? (alpha)
C. both trend and seasonal demand patterns are equal to zero
D. both trend and seasonal demand patterns are less than ? (alpha)
E. both trend and seasonal demand patterns are greater than ? (alpha)
Answer: C

Q: 19 Your client wants to implement re-order point planning for some of the items in the organization. They currently use min-max planning. What is the minimum amount of information that needs to be changed on the items the customer wishes to plan?
A. Safety Stock Quantity, and Forecast
B. Safety Stock Quantity, Inventory Planning Method set to Reorder Point, Forecast Quantity, Carrying Cost
C. Safety Stock Quantity, Inventory Planning Method set to Reorder Point, Forecast Quantity, Carrying Cost, and Order Cost
D. Safety Stock Quantity, Inventory Planning Method set to Reorder Point, Forecast Quantity, Carrying Cost, Order Cost, and Maximum Order Quantity
E. Safety Stock Quantity, Inventory Planning Method set to Reorder Point, Forecast Quantity, Carrying Cost, Order Cost, and Minimum Order Quantity
Answer: C

Q: 20 Based on the ABC analysis which statement best describes the approach a warehouse manager should take in securing A, B, and C type inventory items?
A. provide the best protection for A items
B. provide the best protection for B items
C. provide the best protection for C items
D. provide the same level of protection to all items
Answer: A

Q: 21 From which Oracle applications can interorganization receipts be received into an organization?
A. Inventory
B. Order Management
C. both Inventory and Order Management
Answer: A

Q: 22 There are three possible methods to define an "Inventory item". Each method requires some minimum information about the item. Which three options correspond to the three methods, and list the minimum information required to define an "Inventory item" for an average costing inventory organization? (Choose three.)
A. Item, Item Description
B. Item, Item Description, Item template, Item Cost
C. Item, Item Description, Copy existing Inventory item
D. Item, Item Description, Seeded "Finished Goods" Item template
E. Item, Item Description and Functional usage of the item for setting the attribute control
F. Item, Item Description, Item template, Item Category, Long Description, Item DFF (descriptive flexfield)
Answer: C, D, E

Q: 23 For performing an ABC analysis, you need to define these three:
1. ABC compile
2. ABC classes
3. ABC assignment group
Which two are correct actions? (Choose two.)
A. Assign an ABC group to an ABC class.
B. Assign an ABC class to an ABC group.
C. Link an ABC group to an ABC compile.
D. Link an ABC compile to an ABC group.
Answer: B, D

Q: 24 Which four statements are true about subinventory transfer transactions for a WMS (Warehouse Management System) enabled organization? (Choose four.)
A. Inventory control is validated.
B. A user-defined transaction type can be used.
C. Storage Locator information is optional for a subinventory transfer.
D. Storage Locator information is mandatory for a subinventory transfer.
E. General ledger account needs to be entered during subinventory transfer.
F. Goods can be transferred across storage locators within the subinventory.
G. Inventory value of an item is transferred from one inventory organization to another.
Answer: A, B, D, F

Q: 25 You are doing a cycle count approval transaction. You want the transaction to be processed while you wait. The control needs to be returned to you after the transaction processing is complete. To achieve this, you would set the profile option Cycle Count Approval Form to _____.
A. Online Processing
B. Concurrent Processing
C. Background Processing
Answer: A

Q: 26 You are using cycle counting, The quantity variance approval tolerances are specified at these levels:
Cycle count header level
Cycle count class level
Cycle count item level
If the tolerances are set up at all the levels, which tolerance is considered first by Oracle Inventory?
A. Cycle count class level
B. Cycle count header level
C. Cycle count item level
D. Inventory organization level
Answer: C

Q: 27 Your client manufactures and sells material from four different manufacturing locations. The client has these requirements:
Requirement 1:
When a customer calls to return a product, the client needs to know which plant produced the material.
Requirement 2:
Product manufactured within a plant needs to be tracked uniquely.
What would you do to meet the clients needs?
A. Set up lot control at the organization level and use a prefix.
B. Set up lot control at the item level and a use prefix for the lot number.
C. Create one locator for each product and produce the item to that locator.
D. Create part numbers for each customer to know which part number is ordered.
Answer: A

Q: 28 XXYY Inc. has its inventory organizations located across the globe. Finished goods are transferred between organizations before shipping the goods to the local customers.
XXYY has these requirements:
1. Transfer needs to be done by intransit time.
2. Intransit transfer charges are involved.
3. Each shipping method has its own intransit time.
For these requirements, which three are valid considerations or setup steps? (Choose three.)
A. Use interorganization transfer accounts.
B. Use the Direct transfer type in the shipping network.
C. Intransit time for different ship methods cannot be set.
D. Set up a shipping network between the inventory organizations.
E. Assign transfer distance with transfer charges at shipping network.
Answer: A, D, E

Q: 29 Oracle Inventory interacts with other Oracle applications by sharing information. Choose two pieces of information that Oracle Inventory receives from the Order Management application. (Choose two.)
A. UOM information
B. Shipping information
C. On-hand information
D. ATP supply information
E. Reservations information
Answer: B, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved